POTEPUH
Održani međunarodni događaj na MEV-u

Održani međunarodni događaj na MEV-u

3
365
0
Petak, 03 studeni 2017
Studenti

Ovoga petka, 03.11.2017. u prostorijama Međimurskoga veleučilišta održao se specifičan događaj pod imenom “Predstavljanje zavičaja” u organizaciji Međimurske studentske mreže – Potepuh te istoimenog veleučilišta. Cilj je bio približiti studentima iz cijele Hrvatske naše malo Međimurje. Prezentacije su se sastojale od predstavljanja TURSKE, HRVATSKE i MEĐIMURJA. Tursku je predstavljalo dvoje studenata na razmjeni u Čakovcu, Hilal i Gorkem. Hrvatsku su predstavljali Melanija Hrgarek i Lorena Posavec dok su prezentaciju Međimurja napravile Dina Mikulić i Ena Petković. Posebni gosti iznenađenja bila su dvojica gardista iz “Zrinske garda Čakovec” (Kristian Požgaj i dozapovjednik Nenad Pongrac) koji su na samom kraju izrecitirali stih iz treće kitice knjige “Pozvanje na vojsku” Frana Krste Frankopana: NAVIK ON ŽIVI, KI ZGINE POŠTENO!

Studenti su za svoj nastup na hrvatskom i engleskom jeziku nagrađeni zahvalnicama te prigodnim poklonima koje je osigurala tvrtka Kronus iz Čakovca kako bi potaknuli studente na daljnje sudjelovanje u službenoj organizaciji Međimurskih studenata “Međimurske studentske mreže  – Potepuh”.

Također se poziva grad Čakovec i Međimurska županija da se uključe u projekt “Čakovec – studentski grad” koji promovira Međimurska studentska mreža, a njezin cilj je osigurati zanimljive nastavne i izvannastavne aktivnosti za studente kako bi se u budućnosti što više studenata odlučilo za studiranje u Međimurju.

MSM Potepuh također poziva na daljnje događaje koji će biti organizirani za sve studente koji studiraju u Međimurju:

  • Tečaj turskog jezika
  • Studentski Bal
  • Edukacijski posjet GNK Dinamu

Odgovori