POTEPUH
BOŽIĆNA AKCIJA USPJELA! Prikupljeno 120 poklona za djecu

BOŽIĆNA AKCIJA USPJELA! Prikupljeno 120 poklona za djecu

Like
847
0
Subota, 16 prosinac 2017
HUMANITARNOST

Tijekom današnjeg tmurnog, ali humanitarnog jutra, održana je božićna dobrotvorna akcija pod imenom “Dječja želja za malo veselja”. Međimurska studentska mreža – Potepuh željela je prikupiti darove za udrugu MURID koja broji 120 djece mlađe dobi. Događaj se održao u centru Čakovca kod crkve Sv. Nikole. Nažalost, na početku je malo kiša radila probleme, ali i unatoč tome, prikupilo se preko 60 do vrha punih vrečica. Tijekom sljedećeg tjedna, pokloni će biti proslijeđeni centru za ranu intervenciju koja će načiniti poklone od sakupljenih darova.

Međimurje je još jednom pokazalo veliko srce, stoga zahvaljujemo svim ljudima na donacijama. Skupilo se svašta, od plišanih i plastičnih igračaka do odjeće i obuće. Nema čega nema. Atmosferu je podizala božićna glazba koja se orila centrom cijeloga jutra, a pripomogli su i Djed Božićnjak sa svojim pomoćnikom Robertom koji je stigao s Međimurskog veleučilišta asistirati djedici. Dijelili su se bonboni, a djeca nisu bila zakinuta ni za snježne pahulje koje je omogućila snijeg mašina. Hvala i svim medijima koji su popratili događaj i time doprinijeli ovoj akciji.

Ako netko još ima poklona, a nisu stigli danas do Čakovca, mogu odnijeti direktno u MURID ili na Međimursko veleučilište koje također ima akciju sljedećeg tjedna. ZA POMOĆI NEKOME, NIKAD NIJE PREKASNO !

Odgovori