POTEPUH
INTERVJU: Lea Vukojević – izvrsna studentica MEV-a i rukometna reprezentativka

INTERVJU: Lea Vukojević – izvrsna studentica MEV-a i rukometna reprezentativka

Like
1997
0
Utorak, 30 siječanj 2018
STUDENT TJEDNA

LEA VUKOJEVIĆ – ODLIČNA STUDENTICA MEĐIMURSKOG VELEUČILIŠTA, IGRAČICA ŽRK ZRINSKI I POVREMENA REPREZENTATIVKA HRVATSKE RUKOMETNE REPREZENTACIJE JEDNA JE OD PRVIH ČLANICA MEĐIMURSKE STUDENTSKE MREŽE!

Za početak nam se predstavite?

Moje ime je Lea Vukojević, rođena sam 06.04.1993. u Koprivnici. Osnovnu i srednju školu završila sam u Koprivnici nakon čega sam  upisala Međimursko veleučilište, smjer Menadžment turizma i sporta. Po struci sam prvostupnik ekonomije i treniram rukomet dugih 15 godina. Karijeru sam počela u rodnoj Koprivnici u RK Podravka Vegeta gdje sam igrala do početka faxa, onda sam preselila u Sv. Ivan Zelinu gdje sam igrala u RK Zelina 2 sezone i nakon toga vratila se na sezonu u Podravku te ponovno sezona u Zelini. Diplomirala sam na MEV-u 2015. i te sezone otišla sam u Mađarsku, grad Kisvarda gdje sam igrala 2. Mađarsku ligu jednu sezonu, te smo ušle u 1 ligu, pa sam sljedeću sezonu ostala igrati 1. ligu. Na ljeto sam se vratila u Hrvatsku i dobila poziv od ŽRK Zrinski, stoga sam odlučila doći igrati ovdje te se vratiti studiju, upisavši specijalistički diplomski studij na Međimurskom veleučilištu.

Gdje studirate i igrate?

Studiram na Međimurskom veleučilištu u Čakovcu, smjer Menadžment turizma i sporta, trenutno sam 4. godina specijalističkog studija. Igram za ŽRK Zrinski iz Čakovca, 1. Hrvatsku rukometnu ligu.

Kako ste se odlučili za dolazak u Međimursku županiju?

Poklopile su mi se prilika i zadovoljstvo, u istome gradu mogu studirati i igrati rukomet, tako da je Međimurje bilo najbolji odabir.

Jeste li upoznati s Međimurskom studentskom mrežom – Potepuh?

Upoznata sam sa Potepuhom, sviđa mi se i podržavam njihov rad jer pružaju nešto novo, zanimljivo, što je za studente svakako primamljivo. Jedna sam od prvih članica ove mreže pa mogu kazati da sigurno napreduju iz dana u dan.

Kako Vam se čini studentski život u Međimurju?

Studentski život u Međimurju je dosta dobar s obzirom da je manji grad, ima dosta sadržaja, u smislu teretana ili nekih sportova za studente, manifestacija isto ne nedostaje tako da studenti mogu  biti zadovoljni. Ne smijemo baš posjećivati partyje srijedom koje organizira Potepuh, ali vjerujem da je sadašnjim studentima sigurno dvostruko obogaćeni studentski život raznorazim događajima nego u moje prve tri godine.

 

Ciljevi za budućnost?

Primarni cilj mi je završiti fakultet, zaposliti se, igrati rukomet i uživati u životu, neka je zdravlja, ljubavi i sreće, to je dovoljno.

Poruka navijačima za kraj?

Dođite nas podržati u utakmicama prventstva. ŽRK Zrinski je prvi dio sezone završio na odličnom 5. mjestu, uz Vas i Vašu podršku idemo prema vrhu tablice u nastavku sezone!


Hvala dragoj Lei na lijepim riječima, želimo joj još puno uspjeha te da ubrzo postane važna karika ženske rukometne reprezentacije!

Odgovori