POTEPUH
INTERVJU: Roberto Skoliber – Fantastičan nogometaš i predsjednik studenata

INTERVJU: Roberto Skoliber – Fantastičan nogometaš i predsjednik studenata

2
2492
0
Srijeda, 28 veljača 2018
STUDENT TJEDNA

Za početak nam se predstavite?

Dobar dan, zovem se Roberto Skoliber, imam 22 godine i dolazim iz Novog Sela Rok.

Gdje studirate i čime se bavite?

Studiram u Zagrebu na Fakultetu strojarstva i brodogradnje i trenutno završavam preddiplomski studij. Uz fakultet se bavim raznim aktivnostima, poput sudjelovanja u radu više udruga no najviše slobodnog vremena provodim igrajući nogomet u slovenskom trećeligašu NK Hotizi.

Kako uspijevate spojiti studij i hobi?

Uz dobru organizaciju vremena nije teško kombinirati studij i hobi. Radni dio tjedna provodim u Zagrebu okupiran studiranjem, dok je vikend rezerviran za nogomet, društvo i moju bolju polovicu Silviu koja me prati na svim utakmicama. Nastojim obaviti sve obaveze što se tiče fakulteta tokom tjedna tako da slobodno mogu uživati u vikendu.

Jeste li upoznati s Međimurskom studentskom mrežom – Potepuh?

Naravno da sam upoznat s Međimurskom studentskom mrežom – Potepuh. Mišljenja sam da je to jako dobar projekt, koji je dosad popratio velik broj studenata i upravo je takvo nešto nedostajalo sredini popout Međimurja – više druženja i upoznavanja studenata.

Recite nam još neke nepoznate detalje o svom životu?

Trenutno obnašam funkciju predsjednika u dvije udruge, Udruge mladih Novo Selo Rok i Udruge studenata Međimurja. Volim raditi na različitim projektima i zbližavanju ljudi putem druženja, smatram da takav način interakcije značajno nedostaje današnjem društvu. Upravo zato podržavam Potepuh i želim im puno sreće u budućnosti.

Planovi za budućnost?

Budućnost je neprevidiva, no planiram završiti fakultet i naučiti njemački jezik, kako bi lakše ostvario neke osobne ciljeve vezane uz posao. No, da se vratimo bližoj budućnosti i realizaciji skorih projekata, zajedno s Predsjedništvom Udruge studenata Međimurja pozivam sve Međimurce i one koji se tako osjećaju na nezaboravnu Međimursku feštu 15.3. u zagrebačkom klubu Roko!

Lijep pozdrav, Roberto! 😀

Odgovori