POTEPUH
INTERVJU: Ana Maria Gavrić – Bjelovarski nebeski skok u Međimurju

INTERVJU: Ana Maria Gavrić – Bjelovarski nebeski skok u Međimurju

Like
594
0
Subota, 10 ožujak 2018
Klubovi

Za početak nam se predstavite?

Ja sam Ana Maria Gavrić. Rođena sam 28.07.1994. godine u Bjelovaru. Završila sam Gimnaziju u Bjelovaru te sam trenutno studentica 4. godine Menadžmenta turizma i sporta na Međimurskom veleučilištu u Čakovcu. Rukomet sam počela igrati u 2. razredu osnovne škole. Svoje prve rukometne korake napravila sam u Rukometnoj školi u Bjelovaru. Zatim sam sezonu 2008./2009. igrala za virovitički Tvin Trgocentar. Poslije toga se vraćam u ŽRK Bjelovar. Nakon nekoliko sezona u Bjelovaru, odlazim igrati za ŽRK Zrinski iz Čakovca. Završetkom sezone diplomirala sam na MEV-u te se vraćam igrati i raditi u Bjelovar. Ove akademske godine upisala sam specijalistički diplomski stručni studij Menadžment turizma i sporta te ponovno igram u ŽRK Zrinski iz Čakovca. Trenutno igramo 1. Hrvatsku rukometnu ligu.

Gdje studirate i čime se bavite?

Studiram na Međimurskom veleučilištu u Čakovcu Menadžment turizma i sporta. Trenutno sam na 4. godini specijalističkog diplomskog stručnog studija.

Kako uspijevate spojiti studij i hobi?

Mislim da je najvažnije dobro organizirati vrijeme i obaveze te se na taj način sve može stići. Ako voliš ono što radiš, nikada ti ništa neće biti teško niti naporno.

Jeste li upoznati s Međimurskom studentskom mrežom – Potepuh?

Dobro sam upoznata s Međimurskom studentskom mrežom – Potepuh. Smatram da je to odlična stvar za nas studente, pružaju nam zanimljive i korisne informacije te razna studentska putovanja i tulume.

Recite nam još neke nepoznate detalje o svom životu?

Pa izdvojila bih da volim i pratim nogomet, možda i previše za jednu curu hahah. Obožavam filmove o 2. svjetskom ratu. Imam psa Pixie. Velika podrška u svemu su mi obitelj, prijatelji i dečko. U kadetskom i juniorskom uzrastu igrala sam za reprezentaciju Hrvatske te nosim veoma lijepe uspomene iz tog doba. Veoma sam ponosna na činjenicu da sam tri puta proglašena za najbolju sportašicu grada Bjelovara.

 

Planovi za budućnost?

Planiram završiti fakultet, nastaviti igrati rukomet, pokušati naći dobar posao te uživati u životu.

Odgovori