POTEPUH
Potepuh organizira besplatan izlet u Podravku za studente MEV-a

Potepuh organizira besplatan izlet u Podravku za studente MEV-a

Like
464
0
Utorak, 17 travanj 2018
Studenti

Međimurska studentska mreža “Potepuh” organizira besplatan izlet u prostorije Podravke, dana 19. travnja, 2018. godine za studente Međimurskog veleučilišta. Podravka je jedna od najuspješnijih tvrtki u Hrvatskoj te prepoznatljivi brand. Dogovoreno je upoznavanje kroz video i prezentaciju kako bi studenti imali uvid u menadžment, marketing i organizaciju poslova ove tvrtke. Trajati će oko sat vremena te se nakon toga planira posjet Muzeju prehrane Podravka u kojem će se moći vidjeti stari recepti i jela koji su danas izvan uporabe. Na povratku kući u planu je stajanje kod popularne Šoderice gdje će se studenti moći upoznati s jednom od najaktivnijih lokacija u ljetnim danima.

Svrha posjeta jest pokazati studentima Menadžmenta turizma i sporta kako funkcioniraju velike grupacije te da se pobliže upoznaju sa sjeverom Lijepe naše. Izlet je potpuno besplatan za 50 studenata.

Polazak je predviđen ovoga četvrtka u 9:30 sati ispred Međimurskog veleučilišta. Svi su dobrodošli. Molimo da svoj dolazak potvrdite na sljedećem linku ili na e-mail: info@potepuh.hr ili na broj mobitela: 098 / 131 – 2364.

PRIJAVITE SE:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdNg7daL6u5noPcrFtMx_EC6LDbLrA-MXHLVq2dHFLX07HOKw/viewform

share

Odgovori