POTEPUH

Erasmus +

PUTUJ EUROPOM POTPUNO BESPLATNO! (Dnevno osvježavanje)

Svi smo mi čuli negdje nešto da netko putuje po svijetu besplatno? Da li je ovaj mit istinit? Mogu li ja putovati svijetom bez novaca?

S vama ćemo podijeliti naša iskustva sa EVS-a (Europska volonterska služba), Erasmus projekata razmjene mladih (Youth exchange) i Treninga osoba koje rade s mladima (Training course) i zadnje opcije – Stručno usavršavanje (Internship) . Osim što smo mi bili sudionici na svim ovim projektima, takoder ih i pišemo te organiziramo, tako das možete pitati pitanja iz bilo koje perspektive koja vas zanima. Svi ovi projekti se sastoje od mobilnosti, što znači da mladi putuju u druge države kako bi sudjelovali u neformalnoj edukaciji i svi troškovi su pokriveni od Europske Unije. SVE JE PLAĆENO! (Put, smještaj, hrana) ZVUČI WOOW!

S vama ćemo takoder i podijeliti naša iskustva sa Couchsurfinga, web platforme koja spaja lokalce i ljude koji vole putovati u smislu da im lokalci nude besplatno smještaj a zauzvrat upoznaju ljude iz raznog dijela svijeta. Mi smo ugostili ljude, a i bili gosti u raznim državama. Drage volje ćemo s vama podijeliti naše dojmove i bitne informacije.

BlaBla Car? Da, putovali smo Bla bla Car uslugom, to jest vozili druge i vozili se s drugima, tako da slobodno pitajte što vas zanima.🙂 Nismo baš profesionalci no znamo ponešto i podijeliti ćemo s vama.

# Nakon svakoga projekta dobijete Certifikat koji Vam može pomoći kod pronalaska posla te lijepo izgledu u životopisu. Evo nekoliko slika s naših projekata u Grčkoj, Češkoj, Nizozemskoj, Poljskoj … a neke gradove smo i usput posjetili! #NemaDalje

_________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

U nastavku Vam donosimo dnevni update za projekte diljem Europe u kojima mogu sudjelovati Hrvati od 18-30 godina. Prijavite se i Vi te promijenite svoj život ODMAH!

  1. [TRENING U POLJSKOJ]
    Udruga Enas traži 4 sudionika za trening naziva „Lollipop Moments“ koji će se održati u Poljskoj u gradu Łódź od 09.09. do 19.09.2017. godine. Organizator pokriva troškove puta u visini do 275 eura dok su troškovi smještaja i hrane pokriveni u 100% iznosu. Za više informacija i info pack molimo Vas da nam se obratite na mail adresu: enas.ngo@gmail.com
  2. Tražimo 10 sudionika za razmjenu mladih “Social Inclusion Through Art” u Poljskoj, Zawiercie od 16.08-24.08.

    Projekt je 100% financiran uz organiziran prijevoz sa smještajem u http://www.noclegi-osir.pl/

    Za prijave i detalje javite se na info@udruga-lumen.hr.