Kontaktirajte nas...

Erasmus +

PUTUJ EUROPOM POTPUNO BESPLATNO! (Dnevno osvježavanje)

Svi smo mi čuli negdje nešto da netko putuje po svijetu besplatno? Da li je ovaj mit istinit? Mogu li ja putovati svijetom bez novaca?

S vama ćemo podijeliti naša iskustva sa EVS-a (Europska volonterska služba), Erasmus projekata razmjene mladih (Youth exchange) i Treninga osoba koje rade s mladima (Training course) i zadnje opcije – Stručno usavršavanje (Internship) . Osim što smo mi bili sudionici na svim ovim projektima, takoder ih i pišemo te organiziramo, tako das možete pitati pitanja iz bilo koje perspektive koja vas zanima. Svi ovi projekti se sastoje od mobilnosti, što znači da mladi putuju u druge države kako bi sudjelovali u neformalnoj edukaciji i svi troškovi su pokriveni od Europske Unije. SVE JE PLAĆENO! (Put, smještaj, hrana) ZVUČI WOOW!

S vama ćemo takoder i podijeliti naša iskustva sa Couchsurfinga, web platforme koja spaja lokalce i ljude koji vole putovati u smislu da im lokalci nude besplatno smještaj a zauzvrat upoznaju ljude iz raznog dijela svijeta. Mi smo ugostili ljude, a i bili gosti u raznim državama. Drage volje ćemo s vama podijeliti naše dojmove i bitne informacije.

BlaBla Car? Da, putovali smo Bla bla Car uslugom, to jest vozili druge i vozili se s drugima, tako da slobodno pitajte što vas zanima.🙂 Nismo baš profesionalci no znamo ponešto i podijeliti ćemo s vama.

# Nakon svakoga projekta dobijete Certifikat koji Vam može pomoći kod pronalaska posla te lijepo izgleda u životopisu. Evo nekoliko slika s naših projekata u Grčkoj, Češkoj, Nizozemskoj, Poljskoj … a neke gradove smo i usput posjetili! #NemaDalje

_________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

U nastavku Vam donosimo dnevni update za projekte diljem Europe u kojima mogu sudjelovati Hrvati od 18-30 godina. Prijavite se i Vi te promijenite svoj život ODMAH!

#1 PUTOVANJE

Syncro – Synergy Croatia is looking for 3 participants from Croatia 🇭🇷 for EU funded Seminar

💡 Seminar with Kinderfreunde Mühlvierte
😃 Who? Participants from 18+. Teachers, Youth workers (as well as volunteers in the field of education) with good English communication skills. Especially those who work with disadvantaged youth and those who are confronted with topics as violence.
🌍 Where? Klaffer am Honchficht, Austria 🇦🇹
📅 When? 07 September – 15 September 2018
Deadline for applications! 10 of June 2018
✈️Travel costs are reimbursed up to 180EUR!
💶 Accommodation, Catering and project activities are covered by European Union!
To learn more about Erasmus+ visit our website: https://www.synergy-croatia.com/what-is-erasmus

https://www.synergy-croatia.com/projects/seminar-klaffer-am-honchficht-austria-kinderfreunde-m%C3%BChlvierte

#2 PUTOVANJE

Syncro – Synergy Croatia is looking for (5 participants +1 group leader) from Croatia 🇭🇷 for EU funded (Youth Exchange)

💡 Youth Exchange in Arca Del Blues.
😃 Who? ( 18-25 for 5 participants and 18+ for 1 group leader.)
🌍 Where? Cortemilia, Italy.
📅 When? 4th October 2018 – 9th October 2018.
Deadline for applications! 1st of September
✈️Travel costs are reimbursed up to 155EUR!
💶 Accommodation, Catering and project activities are covered by European Union!
To learn more about Erasmus+ visit our website: https://www.synergy-croatia.com/what-is-erasmus
For more info, please follow the link:

https://www.synergy-croatia.com/projects/youth-exchange-cortemilia-italy-socemployable

v cy ydb dgdbbdb