POTEPUH

Erasmus +

PUTUJ EUROPOM POTPUNO BESPLATNO! (Dnevno osvježavanje)

Svi smo mi čuli negdje nešto da netko putuje po svijetu besplatno? Da li je ovaj mit istinit? Mogu li ja putovati svijetom bez novaca?

S vama ćemo podijeliti naša iskustva sa EVS-a (Europska volonterska služba), Erasmus projekata razmjene mladih (Youth exchange) i Treninga osoba koje rade s mladima (Training course) i zadnje opcije – Stručno usavršavanje (Internship) . Osim što smo mi bili sudionici na svim ovim projektima, takoder ih i pišemo te organiziramo, tako das možete pitati pitanja iz bilo koje perspektive koja vas zanima. Svi ovi projekti se sastoje od mobilnosti, što znači da mladi putuju u druge države kako bi sudjelovali u neformalnoj edukaciji i svi troškovi su pokriveni od Europske Unije. SVE JE PLAĆENO! (Put, smještaj, hrana) ZVUČI WOOW!

S vama ćemo takoder i podijeliti naša iskustva sa Couchsurfinga, web platforme koja spaja lokalce i ljude koji vole putovati u smislu da im lokalci nude besplatno smještaj a zauzvrat upoznaju ljude iz raznog dijela svijeta. Mi smo ugostili ljude, a i bili gosti u raznim državama. Drage volje ćemo s vama podijeliti naše dojmove i bitne informacije.

BlaBla Car? Da, putovali smo Bla bla Car uslugom, to jest vozili druge i vozili se s drugima, tako da slobodno pitajte što vas zanima.🙂 Nismo baš profesionalci no znamo ponešto i podijeliti ćemo s vama.

# Nakon svakoga projekta dobijete Certifikat koji Vam može pomoći kod pronalaska posla te lijepo izgleda u životopisu. Evo nekoliko slika s naših projekata u Grčkoj, Češkoj, Nizozemskoj, Poljskoj … a neke gradove smo i usput posjetili! #NemaDalje

_________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

U nastavku Vam donosimo dnevni update za projekte diljem Europe u kojima mogu sudjelovati Hrvati od 18-30 godina. Prijavite se i Vi te promijenite svoj život ODMAH!

#1 PUTOVANJE

[17.-25.2.2018. ] TC “Employability Boot Camp”, Krzyżowa, Poljska. Tražimo 3 sudionika
Zemlje sudionici : Hrvatska, Poljska, Grčka, Mađarska, Latvija, Litva, Rumunjska i Italija.
Travel budget: 275€
Prijave i info pack na applications@cetplatform.org

#2 PUTOVANJE

Projekt u Portugalu, 9- 15.02.2018., razmjena mladih,(18-25 godina).
Još 2 mjesta ostala. Slati do 27.12.2017. u podne!
Za više informacija o infopacku na mail: etfyp2015@gmail.com

#3 PUTOVANJE

Tražimo volontera/volonterku za EVS u Finskoj! Od ožujka do studenog 2018. Imaš 18 – 30 godina, interesira te rad s djecom i mladima u multikulturalnom okruženju, voliš nova iskustva i izazove? Pročitaj sve info i detalje u fotkama u post-u i prijavi se sa CV-om i motivacijskim pismom ili nam se javi za sva pitanja na office@outwardbound.hr ili na 091 4 22 22 74!

#4 PUTOVANJE

POSTANI EVS VOLONTER/KA U LATVIJI!
Volonteri će raditi s mladima u Centru za mlade u Rujieni. U centar svakodnevno dolazi 15 do 20 mladih djevojaka i mladića kako bi provodili svoje slobodno vrijeme. Zadaća volontera je da pomogne u organizaciji aktivnosti za mlade na području jezika, glazbe, plesa, sporta i sličnih aktivnosti. Projekt možete započeti već u siječnju 2018. ili u rujnu iste godine. Za više informacija o smještaju, pokrivenim troškovima i samom programu javite se na iva@amazonas.hr