Kontaktirajte nas...

Riverside Festival 2019.

Like
22
RIVERSIDE 2019.
22:00 - 04:00
Riverside Festival 2019.
06 Jul
Saturday
2019
  • Location
  • Artists
  • Genres
  • DG SPORT - Prelog
  • Jasmin Barbir, Johnny Costa, Kay Zrill, Pintha Indahouse
  • EDM, House, Dance Music
Free Entry
cover

Ove godine održati će se 3. po redu Riverside Festival 2019. na vanjskim prostorijama Rekreacijskog centra DG SPORT Prelog & Hotela Panorama. Party je zakazan za 06. srpnja od 21:00 sati uz predstavljanje novootvorene terase.

Festival već treću godinu zaredom pruža najveći glazbeni zabavni sadržaj u samome srcu ljeta u donjem Međimurju. U protekle dvije godine mnogi eminentni internacionalni DJ-evi puštali su glazbu na ovome partyju pored rijeke Drave, od Geo Da Silve, Paul. Jr. do domaćih snaga. Ove godine popularni Jasmin Barbir svira na otvorenju, a nakon njega slijede Kay Zrill, Pintha Indahouse i mladi, ali već renomirani Johnny Costa. Terasa će biti opremljena velikim stageom, odličnom rasvjetom i popratnim sadržavajima od kojih se ističe Mr. Roboto koji će zasvijetliti nakon ponoći.

Prije samog početka odigrati će se polufinalne i finalne utakmice odbojkaškog turnira koji će započeti dan ranije, a prijaviti se možete na broj telefona: 098 – 706 – 0173.

Prošle godina partijalo se nakon povijesne utakmice Hrvatska – Engleska u polufinalu svjetskoga prvenstva, a i ove godine očekuje se isto dobra zabava s preko 500 mladih partyjanera.

Važno je napomenuti da je ulaz BESPLATAN, pa tko voli, nek izvoli na VELIKI RIVERSIDE PARTY ove subote u Rekreacijskom centru DG SPORTA – Prelog.

share
v cy ydb dgdbbdb