Kontaktirajte nas...
GNK DINAMO ugostio studente iz Međimurja

GNK DINAMO ugostio studente iz Međimurja

3
1567
0
Ponedjeljak, 20 studeni 2017
DOGAĐAJI

Protekle nedjelje 19. studenog, 2017. godine, Međimurska studentska mreža – Potepuh, organizirala je potpuno BESPLATNI edukacijski posjet k najboljem hrvatskom klubu GNK DINAMO ZAGREB. Većina studenata i profesora s Međimurskog veleučilišta, smjera Menadžment turizma i sporta imali su prilike saznati neke važne stvari vezane uz njihovu profesiju. Nakon početnog okupljanja krenuli su u razgled stadiona, između ostaloga i malu kapelicu koja je jedna od rijetkih na svijetu koja se nalazi na stadionu. Tu igrači mole za dobre igre u plavom dresu, objasnio je Miroslav Tomašević, vodič kroz stadion te autor knjige od čak 530 stranica, “Dinamo – povijest i zlatnih deset godina”. Nakon toga pošli su u obilazak stadiona, klupa za rezervne igrače te “navijački” tunel kroz koji igrači izlaze na teren. U tunelu se nalaze slike navijača kojima je cilj da malo ohrabre igrače prije samog nastupa. Iz cijele Hrvatske, bilo je pozvano  tek 100 ljudi, a tamo smo naišli  i na neke slike Međimuraca.

Nakon prvoga dijela, preselili su u sobu za press konferenciju gdje im se pridružio glasnogovornik Dinama, gospodin Alen Lesički koji je strpljivo odgovarao na sva pitanja studenata, iako su poneka bila i malo provokatorska. U međuvremenu, pokretač Međimurske studentske mreže, gospodin Nikola Balent darovao je klubu poklon u obliku unikatnog grba sastavljenog od kamenja, zahvalnicu te paket najboljeg Međimurskog pjenušca “SIBON” što su s oduševljenjem prihvatili.

U zahvalu, Dinamo je ugostio te počastio sve studente ulaznicama za nadolazeću utakmicu koja je slijedila protiv Lokomotive i koju su dobili rezultatom 2:0. Iako je bilo malo prohladno, studenti su se vratili kući puni dojmova. Neki su čak probali i dogovoriti stručno usavršavanje upravo kod njih te prijateljske utakmice s međimurskim klubovima. Vjerujemo da će se neki planovi i ostvariti.

MEĐIMURSKA STUDENTSKA MREŽA – POTEPUH & STUDENTI zahvaljuju se:

  • GNK DINAMO ZAGREB,
  • MEĐIMURSKOJ ŽUPANIJI i gosp. POSAVCU na plaćenome prijevozu,
  • MEĐIMURSKOM VELEUČILIŠTU – službenom partneru MSM Potepuh,
  • DGA PJENUŠCI – na poklon paketu,
  • Gospodinu Premušu

Već u srijedu, organizira se STUDENTSKA SRIJEDA, 22.11. u Caffe baru Paladin koji je domaćin studentskog turnira u stolnom nogometu s BESPLATNIM ŽETONIMA te kasnijim gledanjem Lige prvaka: Juventus – Barcelona.

_____________________________________________________________

PRATITE MEĐIMURSKU STUDENTSKU MREŽU – POTEPUH

Odgovori

v cy ydb dgdbbdb