Kontaktirajte nas...
no-cover

Međimurje dobilo vrhunski party događaj – Springfest 2015.

3
281
0
Nedjelja, 21 lipanj 2015
DOGAĐAJI

Ljeto nam uvijek donosi pregršt zabave, mnogo partyja, festivala i dobre glazbe. Kao i svake godine, većina takvu zabavu traži negdje na obali i plažama.
No ove su godine svi željni odlične zabave i fanovi elektronske glazbe (koja je u zadnje vrijeme zahvaljujući našim vrijednim DJ-ima sve popularnija), imali prilike uživati na festivalu elektronske glazbe „Springfest Open Air Party 2015.“ koji je održan u Prelogu na na lokaciji DG-Sport & Hotel Panorama Prelog.
Više od 600 mladih iz svih krajeva Međimurja i okolice zabavljalo se uz najbolje zvukove elektronske glazbe do ranojutarnih sati zahvaljujući odličnoj DJ ekipi – Nicola Moreno, Nixou, John Rebix, Minich, Luksi, a atmosferu je dodatno nabrijavao MC Bedi.
Za publiku je pripremljeno niz nagradnih igara i animacijskog sadržaja kao što su: Kiss Kiss – BangBang, Vatromet, Cocktail&fire show, Treasure Hunt te Atraktivne hostese uz još mnoštvo iznenađenja kao što je tombola i komad torte za sve posjetitelje. Ovim festivalom međimurski noćni život obogaćen je još jednim vrhunskim događajem koji u budućnosti može samo rasti.

Odgovori

v cy ydb dgdbbdb