POTEPUH

Najam stanova

Potepuh je prva Međimurska Studentska Organizacija kojoj je cilj između ostaloga pronaći stanove studentima. Na stranici www.potepuh.hr nalaziti će se svi stanovi u Čakovcu koji će biti pogodni za najam.

Na e-mail adresu info@potepuh.hr možete poslati slike stanove uz cijenu i kontakt, a mi ćemo to potpuno BESPLATNO objaviti. Želimo napraviti jedno mjesto na kojem će studenti moći pronaći svoj savršen dom sljedećih nekoliko godina.

 

  1. Student traži stan na području grada Čakovca do 1300,00 kuna.
  2. Muška osoba traži odlično uređeni stan na području grada Čakovca ili široj okolici do 1500,00 kuna.

OGLAS:

  1. Iznajmljuju se dvije sobe za studente u blizini Učiteljskog fakulteta, Međimurskog veleučilišta i studentske prehrane.
    Kontakt: 098-552-880
  2. Iznajmljuju se dvije sobe sa posebnim ulazom studentima, iz svake se spušta stepenicama u zajedničku kuhinju i iz nje se ulazi u zajedničku kupaonu.Stan je u Čakovcu na jugu, centralno je grijanje, kablska tv, wifi flat, namješten sa perilicom posuđa u kuhinji i u kupaoni perilica rublja. Cijena po sobi je 900 kn, a u tu cijenu uključene su i režije. Isti stan mogu iznajmiti i samo jednoj osobi onda je cijena 1600 kn. Kontakt 092 168 3432.