Kontaktirajte nas...
Nakon Štampara i Dreleta još jedan velikan hrvatske komedije stiže u Gradsku Kavanu Lovac!

Nakon Štampara i Dreleta još jedan velikan hrvatske komedije stiže u Gradsku Kavanu Lovac!

Like
149
0
Utorak, 19 ožujak 2019
DOGAĐAJI

U subotu, 6. travnja, u Gradskoj Kavani Lovac nastavlja se stand up sezona. Drugi stand up komičar koji će ove godine gostovati u ovom popularnom preloškom ugostiteljskom objektu je Goran Vugrinec Goc s programom pod nazivom „Best of”.

ŠTO JE BEST OF GORAN VUGRINEC?
Najjače fore karijere samo za vas! Kroz devet godina življenja stand-upa Goran je skupio pozamašnu količinu materijala, a sada je vrijeme da poslušate najbolje od njega. Gotovo 120 minuta pomno uzgajanih fora, njegovanih brojnim nastupima, ispričanih nevjerojatnom strašću te energijom koja će vas opiti.

Topla preporuka ako patite od manjka smijeha, negativnog pogleda na život, sivila realnosti ili kronične depresije. Nažalost klinci neće moći uživati u showu jer program nije primjeren za mlađe od 16 godina.

TKO JE GORAN VUGRINEC?
Kažu za Gorana – dečko s kvarta, simpatičan, duhovit, hiperaktivan. Na stageu baca fore dobre k’o produženi vikend, a kao voditelj zagrijat će ekipu i na karminama.

Ima više od 800 nastupa te stotinjak voditeljskih angažmana. Nastupao je u gotovo svim dijelovima Hrvatske. Priča engleski bolje od velike većine hrvatskih političara, a to je pokazao smijehom publike u Londonu, Cape Townu, Barceloni i Budimpešti. Mogli ste ga uhvatiti i na malim ekranima, na RTL-ovom showu “Klub Smijeha” te “Standupexpressu” na Comedy Centralu Extra te je uz to i voditelj je najpopularnijeg hrvatskog pub kviza – KOZa: Kviz općeg znanja.

Prodaja ulaznica krenula je u ponedjeljak, a možete ih nabaviti na šanku Kavane Lovac po cijeni od 40 kuna (ako neće biti rasprodane, na dan nastupa, cijena ulaznice biti će 50 kuna).
Facebook  event: https://www.facebook.com/events/597436260730458/

Goran Vugrinec GOC: https://www.facebook.com/GoranVugrinecGoc/

Odgovori

v cy ydb dgdbbdb