KORISNIČKA PODRŠKA: +385 (98) 131 2364       info@potepuh.hr   

Doček Nove godine: Party u BUDVI uz Dinu Merlina i Gibonnija – 4 dana 🎉🍾

Budva, Crna Gora - Pogledaj na karti
  • 30.12.2022.
     -
    02.01.2023.
  • Trajanje: 4 Dana
  • Polazak: Čakovec, Varaždin, Zagreb
  • Grupa: 40 putnika
Description

Što imate zajedničko Vi i tisuće mladih iz regije? Pa svi ćete dočekati 2023. godine na istome mjestu – u BUDVI, srednjovjekovnom gradu starom više od 2.500 godina, poznatijem i kao “Crnogorski Miami“. Budvanska rivijera razvila se na malom poluotoku, na kojem se nalazi stari dio grada. Ono što najviše privlači turiste u ovaj dio Europe svakako je čisto more s čak 17 prelijepih plaža, više od 300 sunčanih dana godišnje, bogata povijest i ludi noćni život.

Ovaj hotel više je primjeren mlađoj populaciji, nije klasična hotelijerska kvaliteta, ali za Budvu, taman.

Paket uključuje:
Prijevoz autobusom visoke turističke klase (TV, video, klima) na relaciji Čakovec – Dubrovnik – Budva – Čakovec
Tri noćenja u dvokrevetnim sobama, u hotelu Villa Monterio s 3*
Tri polupansiona u hotelskom restoranu
Razgled Dubrovnika s lokalnim vodičem
Doček Nove godine i repriza na trgu s poznatim izvođačima: DINO MERLIN, GIBONNI, DUBIOZA KOLEKTIV
Licenciranog turističkog pratitelja
Razgled i pratnju po programu agencije s voditeljem putovanja
Osiguranje jamčevine i osiguranje od odgovornosti organizatora paket aranžmana
Organizaciju i realizaciju putovanja

FIRST MINUTE CIJENA:  1790,00 kuna / 237,57
♨️ Cijena od 01.12. iznosi: 1990,00 kuna / 264,12 

Paket ne uključuje:
Osobne troškove hrane i pića
Boravišnu pristojbu u hotelu – 2,00 € po danu/osobi, (6 eura – obvezno)
Prva sjedala (prva dva reda) – 100 kuna / osobi
Paket putnog osiguranja (nezgoda, prtljaga, bolnička naknada, odgovornost, otkaz puta od strane agencije – Covid ne pokriva!)
Fakultativni izleti
Fakultativni izleti
➡️ “VELIKA CRNOGORSKA TURA” – Budva stari grad – Kotor – Perast – Porto Montenegro

✔️ Uključeno: prijevoz autobusom, parking u gradovima, razgled prema programu sa stručnim lokalnim vodičem, taxa u Kotoru, Perastu i Tivtu, vožnja brodićem do otoka i ulaznica u Crkvu “Gospa od Škrpjela”, degustacija crnogorske rakije.
Cijena: 30,00 € (minimalno 20 prijavljenih putnika)

➡️ “KRALJEVSKA TURA” – Sveti Stefan – Cetinje – Njeguši – Boka Kotorska

✔️ Uključeno: prijevoz autobusom, razgled prema programu sa stručnim lokalnim vodičem, vidikovac Sveti Stefan, taxa u Cetinju, razgled kraljevskog grada, degustacija pršuta u Njegušima, veličanstveni pogled na Boku Kotorsku.
Cijena: 30,00 € (minimalno 20 prijavljenih putnika)

Ako uzmete obje fakultative, cijena je 54 € ✅ (plaćanje na licu mjesta)

Polazak:
DONJA DUBRAVA – 21:15 (INA benzinska)
PRELOG – 21:30 (DG Sport)
ČAKOVEC – 22:00 (Dvorana GOC-a, parking)
VARAŽDIN – 22:30 (Kod groblja)
ZAGREB – 23:30 (Buzin, trgovački centar Supernova, kod McDonaldsa)

*Satnica varira 5-10 minuta, ovisno o gužvi u prometu. Hvala na razumijevanju!

Plan putovanja:

Polazak u četvrtak od 21:30 sati iz Preloga i nastavak puta prema rasporedu putovanja.

Ugodna vožnja autobusom visoke turističke kvalitete u pravcu Dubrovnika uz kraća zaustavljanja radi odmora te kraćenje vremena uz filmove. Dolazak u jutarnjim satima u DUBROVNIK, jadranski dragulj koji je poznati i kao grad – muzej te je pod zaštitom UNESCO-a, a više je puta proglašavan NAJLJEPŠIM GRADOM NA JADRANU. Iskrcaj na Pilama gdje krećete u vođeni obilazak Starog grada s povijesnim znamenitostima Orlandov stup – Katedrala s relikvijama sv. Vlahe – Palača Sponza – Dominikanski samostan – Knežev dvor – Crkva sv. Ignacija – Revelin. Nakon dva sata slobodnog vremena, slijedi nastavak putovanja prema Crnoj Gori. U ranim prijepodnevnim satima prijava u hotel Villa MonteRio koji je smješten svega 500 metara od poznate Slovenske plaže, u centralnoj Budvi te je idealan za odmor u zelenilu, a opet tako blizu plažama i diskotetama. Odlazak u sobe na odmor (nije neki luksuz, ali za Budvu taman :-)). Slijedi slobodno vrijeme za druženje i uživanje u vreloj atmosferi Budve. Večera u hotelu. Noćenje.

Doručak. Slobodno vrijeme u Budvi za vlastite sadržaje ili mogućnost odlaska na fakultativni izlet – VELIKU CRNOGORSKU TURU. Najbolji način da upoznate obalnu Crnu Goru je na našoj Montenegro turi, koja obuhvaća mjesta od najvećeg značaja za kulturu i povijest Crne Gore. Uz stručnog lokalnog vodiča započinjemo turu razgledom staroga dijela BUDVE te nastavljamo vožnjom prema KOTORU, gdje ćemo u obilasku staroga grada upoznati sve čari ovog UNESCO-vog bisera. Nakon obilaska Kotora, uputiti ćemo se u mjesto PERAST koje je malo primorsko naselje, poznatije kao najveći spomenik Boke Kotorske te je cijelo mjesto napravljeno od kamena. Nakon šetnje mjestom, odlazimo brodićom do otočića Gospe od Škrpjela, umjetnog otočića s istoimenim zavjetnim Svetištem pomoraca. Za kraj dana posjetiti ćemo i PORTO MONTENEGRO, morsku luku s najbogatijim jahtama na svijetu. Povratak prema hotelu uz PARTY BUS. Zagrijavanje za NADOLAZEĆU 2023. GODINU NA GLAVNOME TRGU i U BROJNIM KAFIĆIMA. Ludnica do jutra. Noćenje.

Kasni doručak. Slobodno vrijeme u Budvi za ODMOR i vlastite sadržaje. Oko 11:00 sati slijedi odlazak na POLUDNEVNU KRALJEVSKU TURU. Krećemo vidikovcu Svetog Stefana i poznate razglednice Crne Gore gdje borave najveće svjetske zvijezde. Nastavljamo do KRALJEVSKOG grada – CETINJAkraljevske prijestonice Crne Gore, za koju je znao i kojoj se divio cijeli svijet. Razgled grada s vodičem i slobodno vrijeme za ručak. Put nastavljamo ka NJEGUŠIMA, gdje imamo priliku degustirati tradicionalni specijalitet – njeguški pršut i sir. Izlet završavamo s VELIČANSTVENIM POGLEDOM na Boku kotorsku prateći crnogorsku obalu vožnjom nazad do Budve gdje se zagrijavamo za REPRIZU NOVOGODIŠNJE NOĆI na trgu s DINOM MERLINOM i u brojnim kafićima uz ŽIVU MUZIKU. Večera u hotelu. Party. Noćenje.

Doručak. Slobodno vrijeme za odmor i pakiranje kovčega. Odjava iz hotela i pokret prema Međimurju. Pauza za ručak negdje na hrvatskoj obali. Dolazak na mjesto polaska u noćnim satima.

Plaćanje:

Putovanje mora biti plaćeno u cijelosti (100 %) najkasnije 14 dana prije putovanja. Uplate se mogu izvršiti virmanski ili internet bankarstvom.

Službena valuta Crne Gore je EURO.

Minimalni broj putnika potreban za organizaciju izleta: 40 osoba.

Ukoliko nema minimalnog broja putnika za organizaciju izleta, putnik će o tome biti obaviješten usmeno ili pismeno 10 dana prije putovanja.

Molimo da prije uplate aranžmana pročitate Ugovor i Opće uvjete  turističke agencije Potepuh navedene na službenim stranicama. Uplatom na račun AGENCIJE, pristali ste na uvjete objavljenim na službenim stranicama Potepuh.hr.

Za ovo putovanje potrebna je važeća osobna iskaznica!


Zahvaljujemo Vam na Vašem povjerenju i želimo Vam sretan put! ☺️

Upute za plaćanje:

Molimo Vas da putovanje uplatite na račun agencije:

Otvoren kod :
Privredna Banka Zagreb d.d., Čakovec
IBAN: HR 17234 0009 11108 67300

PRIMATELJ :
Potepuh j.d.o.o. za usluge i turistička agencija
Kalnička ulica 44, Podbrest
OPIS PLAĆANJA : Ime i prezime, destinacija putovanja
MODEL 00, POZIV NA BROJ : datum putovanja (bez točke)

Najljepša hvala!

Lokacija

237.57   

Rasprodano