KORISNIČKA PODRŠKA: +385 (98) 131 2364       info@potepuh.hr   

Čudesni Advent u Pragu i Dresdenu – 3 DANA ☃️🌟🎄

Prag, Češka - Pogledaj na karti
  • 16.12.2022.
     -
    18.12.2022.
  • Trajanje: 3 Dana
  • Polazak: Prelog, Čakovec, Varaždin
  • Grupa: 40 putnika
Opis

Prag je jedan od onih gradova koji će vas osvojiti na prvu. Smješten u samom srcu Europe na obalama Vltave glavni je i najveći grad Češke s preko 1,2 milijuna stanovnika. Nudi sve što jedan turist može poželjeti; bogatu povijest koja seže daleko u 9. stoljeće, prelijepe dvorce, crkve, sinagoge, bogat kulturni život te odličnu gastronomsku ponudu. Uživat ćete u svakom trenutku provedenom istražujući njegovu bogatu prošlost. Kako je njegova povijesna arhitektura i srednjovjekovna gradska jezgra jedna od najuščuvanijih u Europi, stari dio grada uvršten je u UNESCOV popis svjetske baštine.

Paket uključuje:
Prijevoz autobusom visoke turističke klase na relaciji Čakovec – Prag – Český Krumlov – Čakovec
Dva noćenja s doručkom u dvokrevetnim sobama, u hotelu s tri zvjezdice u Pragu
Posjet prekrasnom gradiću – Česky Krumlovu
Razgled prema programu s voditeljem putovanja
Osiguranje jamčevine i osiguranje od odgovornosti organizatora paket aranžmana
Organizaciju i realizaciju putovanja

 

LAST MINUTE CIJENA: 699,00 kuna / 131,40

POSLJEDNJA 2X MJESTA !!!

Paket ne uključuje:
Osobne troškove hrane i pića
Troškove javnog prijevoza
Cjelodnevni izlet na PRVI BOŽIĆNI SAJAM NA SVIJETU – u prelijepi DRESDEN = 35,00 €
Boravišnu pristojbu u hotelu – 5,00 € po noćenju/osobi, (obvezno)
Paket putnog osiguranja (osiguranje od otkaza, osiguranje prtljage te dopunsko zdravstveno osiguranje)
Polazak:
DONJA DUBRAVA – 00:15 (INA benzinska)
PRELOG – 00:30 (DG Sport)
ČAKOVEC – 01:00 (Dvorana GOC-a, parking)
VARAŽDIN – 01:30 (Kod groblja)

* Satnica može varirati 5-10 minuta, ovisno o gužvi u prometu! Hvala na razumijevanju

Plan putovanja:

Polazak u 00:30 sati iz Preloga te nastavak puta prema PRAGU. Vožnja ugodnim turističkim autobusom kroz Sloveniju i Austriju uz kratke pauze za odmor. Upoznavanje s voditeljem putovanja koji će ispričati zanimljive informacije o destinacijama kroz koje prolazimo. Dolazak u PRAG u jutarnjim satima i odlazak u panoramski razgled autobusom te u šetnju gradom uz pratnju gradskog vodiča: Loreta – samostan Strachov – Hradčany – katedrala sv. Vita – kraljevska palača – Mala Strana – Karlov most – Staromestni trg s poznatim astronomskim satom i starom gradskom vijećnicom – spomenik Jana Husa – Vaclavske namesti. Slobodno vrijeme za ručak.

Smještaj u hotel i poslijepodnevni odmor u sobama. Navečer slijedi zajednički odlazak s pratiteljem putovanja javnim prijevozom do gradskog središta na upoznavanje češke prijestolnice osvjetljene u božićnom ugođaju. Slobodno vrijeme za KUHANO VINO, ČEŠKU GASTRONOMIJU i UŽIVANJE u jednom od najljepših božićnih sajmova u Europi. Povratak u hotel. Noćenje.

Doručak u hotelu. Slobodno vrijeme za vlastite aktivnosti ili odlazak na fakultativni izlet u DRESDEN. Dresden je poznati kao grad koji je “izmislio” Advent još od davne 1434. godine i svake zime posjeti ga više od 3 milijuna ljudi. Po dolasku u Dresden slijedi šetnja s voditeljem putovanja te prvo upoznavanje „Firence na Elbi“, kako često nazivaju Dresden, i to s dobrim razlogom. Naime ovaj čarobno lijepi grad ponosi se jednom od najznačajnijih kolekcijom umjetnina u Europi.

Nastavak razgleda povijesne jezgre Dresdena od koje je čak 80% uništeno je u Drugom svjetskom ratu, kada je bio najbombardiraniji grad u Europi, međutim važne su znamenitosti obnovljene u svom svojem nekadašnjem sjaju. Razgled povijesne jezgre pješice: veličanstvena zgrada Semper opera – katolička katedrala – Dresdenski dvorac iz 15.stoljeća – barokni dvorac Zwinger s Galerijom starih majstora – Zid saskih vojvoda – protestantska crkva Frauenkirche – Bruhlska terasa, balkon rijeke Elbe… Slobodno vrijeme za posjet božićnom sajmu. Okupljanje grupe oko 18 sati i odlazak prema hotelu. Slobodna večer u Pragu. Noćenje.

Doručak u hotelu. Kratki odmor i odlazak iz hotela. Slobodno vrijeme od nekoliko sati za razgled preostalog dijela Praga. Vožnja do jednog od najljepših čeških gradova. ČESKY KRUMLOV jedan je od najromantičnijih povijesnih gradića Češke, smješten idilično iznad rijeke Vltave. Šetnja s pratiteljem kroz gradić uz stare palače, kroz dvorišta dvorca i uske uličice i trgove poput je putovanja vremeplovom u davna vremena! Romantično adventsko razdoblje i božićni ukrasi čine ovaj gradić čarobnim! Slobodno vrijeme za kavu ili ručak u ovom jedinstvenom mjestu pod zaštitom UNESCO-a. Povratak vožnjom kroz Austriju uz kraća zaustavljanja putem. Dolazak u Čakovec u kasnim večerrnjim satima.

Plaćanje:

Putovanje mora biti plaćeno u cijelosti (100 %) najkasnije 7 dana prije putovanja. Uplate se mogu izvršiti virmanski ili internet bankarstvom.

Minimalni broj putnika potreban za organizaciju izleta: 40 osoba.

Ukoliko nema minimalnog broja putnika za organizaciju izleta, putnik će o tome biti obaviješten usmeno ili pismeno 7 dana prije putovanja.

Molimo da prije uplate aranžmana pročitate Ugovor i Opće uvjete turističke agencije Potepuh navedene na službenim stranicama. Uplatom na račun AGENCIJE, pristali ste na uvjete objavljenim na službenim stranicama Potepuh.hr.

Službena valuta Češke je KRUNA: 100 kn ~ 325 kruna


Zahvaljujemo Vam na Vašem povjerenju i želimo Vam sretan put! ☺️

Upute za plaćanje:

Molimo Vas da putovanje uplatite na račun agencije:

Otvoren kod :
Privredna Banka Zagreb d.d., Čakovec
IBAN: HR 17234 0009 11108 67300

PRIMATELJ :
Potepuh j.d.o.o. za usluge i turistička agencija
Kalnička ulica 44, Podbrest
OPIS PLAĆANJA : Ime i prezime, destinacija putovanja
MODEL 00, POZIV NA BROJ : datum putovanja (bez točke)

Najljepša hvala!

Lokacija

92.77  (698.98 kn)  

Moguće rezervirati do: 16. 12. 2022.

Broj putnika

Unesite broj putnika za koje želite rezervirati putovanje:

Putnik #1
Ukupno
Options total
Grand total