KORISNIČKA PODRŠKA: +385 (98) 131 2364       info@potepuh.hr   

ADVENTSKI TRIO: Beč, Bratislava, Budimpešta u TOP HOTELU – 2 DANA 🎄🎁🍷

Budimpešta, Mađarska - Pogledaj na karti
  • 25.11.2023.
     -
    26.11.2023.
  • Trajanje: 2 Dana
  • Polazak: Prelog, Čakovec, Varaždin
  • Grupa: 40 putnika
Opis

Za ljubitelje božićnog ugođaja pobrinuli smo se da ove zime mogu doživjeti čaroban advent u čak TRI VRHUNSKA GRADA NA DUNAVU. Na božićnom sajmu u Budimpešti, na lampicama ukrašenom glavnom trgu Vörösmarty čeka vas kuhano vino i miris bogate gastronomske ponude, dok ćete u Beču i Bratislavi moći uživati u samome centru s tisućama zaljubljenika u najljepšem blagdanskom dobu.

Paket uključuje:
Prijevoz autobusom visoke turističke klase (TV, video, klima) na relaciji Čakovec – Budimpešta – Čakovec
Tri najljepša Adventa u Europi
Jedno noćenje s doručkom u dvokrevetnim sobama, u hotelu Crown Plaza s 4*, u Bratislavi u CENTRU
Licenciranog turističkog pratitelja
Razgled Budimpešte, Beča i Bratislave prema programu s voditeljem putovanja
Osiguranje jamčevine i osiguranje od odgovornosti organizatora paket aranžmana
Organizaciju i realizaciju putovanja
FIRST MINUTE CIJENA: 135,00 €
Cijena od 10.11. iznosi: 150,00 €
Paket ne uključuje:
Osobne troškove hrane i pića
Boravišnu pristojbu u hotelu – 4,00 € (obvezna doplata)
Fakultativni izlet Brodom po Dunavu uz čašu šampanjca u večernjim satima – 16 € #TopPreporuka
Paket putnog osiguranja (osiguranje od otkaza, osiguranje prtljage te dopunsko zdravstveno osiguranje)
Polazak:
PRELOG – 04:00 (DG Sport)
VARAŽDIN – 04:30 (Bus parking, kod groblja)
ČAKOVEC – 05:00 (Dvorana GOC-a, parking)

* Satnica može varirati 5-10 minuta, ovisno o gužvi u prometu. Hvala na razumijevanju!

Plan putovanja:

Polazak u 4:00 sati iz Preloga te nastavak puta prema Varaždinu i Čakovcu uz priključak na autocestu za glavni grad Austrije. Nakon upoznavanja grupe sa pratiteljem putovanja, slijedi ugodna vožnja kroz Hrvatsku i Mađarsku, sve do veličanstvenog BEČA. Ovdje ćete doživjeti jedinstvenu ljepotu kulturno povijesnih spomenika, koja će Vas ostaviti bez teksta!

Po dolasku odmah odlazimo do kraljevskog dvorca Schönbrunn koji je dan danas najznačajnija turistička znamenitost Austrije, veličanstveni zlatno-žuti dvorac i bogato nasljeđe Austro-Ugarske Monarhije. Slijedi slobodno vrijeme za šetnju prekrasnim parkom i uživanje u adventskom ugođaju i mnogobrojnim gastro-delikatesama. Nakon razgleda, zajednički odlazak do Božićnog sajma ispred STARE GRADSKE VIJEĆNICE u kojem ćete imati slobodno vrijeme za kupovinu na mnogobrojnim adventskim štandovima, u glavnoj trgovačkoj ulici Mariahilferstrasse.

U ranim popodnevnim satima, okupljanje grupe i odlazak prema BRATISLAVI. Smještaj u hotel i kratki odmor.

Navečer slijedi šetnja  s voditeljem putovanja u odlično očuvanu gradsku jezgru i razgled znamenitosti: KATEDRALA SV. MARTINA s burnom povijesti i krunidbom čak 19 kraljeva; MICHALSKA VRATA – jedan od četiri službena ulaza u grad; HLAVNE NAMESTI – živopisni glavni trg kojim ćemo otići na šetnju kroz umjetničke stilove povijesti, svaka zgrada na trgu je drugačija; ĆUMIL neobična statua koja je postala jedan od najpoznatijih simbola Bratislave; NARODNO KAZALIŠTE iz 19 st. i zgrada REDUTE, predivna filharmonijska dvorana. Slobodno vrijeme za ručak i vlastite aktivnosti.

Sami centar je prepun ADVENTSKIH KUĆICA, štandova s jelom i pićem te suvenirnica i restorana na svakom koraku, tako da ćete imati cijelu večer slobodnog vremena za istraživanje gastronomije, degustaciju kuhanog vina i njihovog specijalnog punča od 72% alkohola. Noćenje u hotelu.

Doručak u hotelu. Odjava i polazak prema BUDIMPEŠTI. Po dolasku, idemo do TRGA HEROJA, najvećeg trga u Budimpešti koji sagrađen u čast 1000 godina postojanja mađarske države s Milenijskim spomenikom i KIPOM  ANĐELA GABRIJELA, gdje ćemo razgledati dvorac VAJDAHUNYAD. Slobodno vrijeme za ručak na glavnom ADVENTSKOM trgu VÖRÖSMARTY.

Slobodno vrijeme za uživanje na božićnom sajmu na glavnom trgu VÖRÖSMARTY ili kod BAZILIKE SV. STJEPANA u kuhanom vinu i tradicionalnoj gastronomiji mađarske kuhinje. Svakako preporučamo neka od odličnih mađarskih vina i predivnog KÜRTŐSKALÁCSA (zbog oblika ga zovu i „dimnjak kolač“, tradicionalno mađarsko pecivo, fino mekano i prhko) te posjet legendarnoj slastičarnici Gerbeaud u kojoj možete popiti kavu i uživati u predbožićnom ugođaju.

Navečer slijedi odlazak na ROMANTIČNO KRSTARENJE DUNAVOM UZ ČAŠU ŠAMPANJCA. Okupljanje grupe u dogovoreno vrijeme i odlazak iz Budimpešte (oko 19:00h) prema mjestu polaska. Ugodna vožnja Mađarskom i Hrvatskom, uz usputna zaustavljanja prema potrebi grupe. Povratak na mjesto polaska previđen je u noćnim satima.

Plaćanje:

Putovanje mora biti plaćeno u cijelosti (100 %) najkasnije 10 dana prije putovanja. Uplate se mogu izvršiti virmanski ili internet bankarstvom.

Minimalni broj putnika potreban za organizaciju izleta: 40 osoba.

Ukoliko nema minimalnog broja putnika za organizaciju izleta, putnik će o tome biti obaviješten usmeno ili pismeno 7 dana prije putovanja.

Molimo da prije uplate aranžmana pročitate Ugovor i Opće uvjete turističke agencije Potepuh navedene na službenim stranicama. Uplatom na račun AGENCIJE, pristali ste na uvjete objavljenim na službenim stranicama Potepuh.hr.

Službena valuta Mađarske je FORINTA.

Za ulazak na terirorij Mađarske dovoljna je samo osobna iskaznica.


Zahvaljujemo Vam na Vašem povjerenju i želimo Vam sretan put! ☺️

Upute za plaćanje:

Molimo Vas da putovanje uplatite na račun agencije:

Otvoren kod :
Privredna Banka Zagreb d.d., Čakovec
IBAN: HR 17234 0009 11108 67300

PRIMATELJ :
Potepuh j.d.o.o. za usluge i turistička agencija
Kalnička ulica 44, Podbrest
OPIS PLAĆANJA : Ime i prezime, destinacija putovanja
MODEL 00, POZIV NA BROJ : datum putovanja (bez točke)

Najljepša hvala!

Lokacija

135.00  (1,017.16 kn)  

Moguće rezervirati do: 25. 11. 2023.

Broj putnika

Unesite broj putnika za koje želite rezervirati putovanje:

Putnik #1
Ukupno
Options total
Grand total