KORISNIČKA PODRŠKA: +385 (98) 131 2364       info@potepuh.hr   

Nacionalni park BRIJUNI: Dan Dinosaura & PULA uz UKLJUČENU ulaznicu! 🌞👣🦖

Brijuni, Hrvatska - Pogledaj na karti
  • 23.04.2023.
  • Trajanje: 1 Dan
  • Polazak: Čakovec, Varaždin, Zagreb
  • Grupa: 40 putnika
Opis

Nacionalni park Brijuni jedan je od najljepših i najpoznatijih hrvatskih nacionalnih parkova koji se od ostalih parkova razlikuje u činjenici da je gotovo u potpunosti kultiviran od strane čovjeka i stvoren kao njegovo mjesto odmora i uživanja. Iako oblikovan namjenski, napravljen je u sinergiji s prirodom što mu daje posebno skladni i pitomi izgled. Harmonija prekrasne flore i faune koja uz pomoć čovjeka čini čarobnu bajku, svojom ljepotom osvaja srca svih posjetitelja Brijuna. Dođite i uvjerite se!

Brijuni su rajsko otočje smješteno u zagrljaju Istre u veličanstvenom Jadranskom moru. Ovo otočje oaza je čarobne harmonije čovjeka, biljnog i životinjskog svijeta. Zbog svoje iznimne važnosti i bogate povijesti, Brijuni su zasluženo prozvani nacionalnim parkom. Na otoku možete pronaći mnoge kulturne znamenitosti od ranih perioda predromanske povijesti pa sve do 16. stoljeća. Otok krasi bogata i predivna flora i fauna s netaknutim podmorjem. Ljubitelji životinja sigurno će biti oduševljeni rezervatom Saline te Safari i Etno parkom.

(Photography: www.np-brijuni.hr/hr/istrazi-brijune)

Paket uključuje:
Prijevoz autobusom visoke turističke klase (TV, video, klima) na relaciji Čakovec – Fažane – Pula – Čakovec
Ulaznicu u Nacionalni park BRIJUNI i stručno vodstvo tijekom razgleda (vožnja vlakićem)
Zajednički posjet i razgled grada PULE
Razgled i pratnju po programu agencije s voditeljem putovanja
Osiguranje jamčevine i osiguranje od odgovornosti organizatora paket aranžmana
Organizaciju i realizaciju putovanja
FIRST MINUTE CIJENA: 70,00 €
Cijena od 01.04. iznosi: 80,00 €
Paket ne uključuje:
Osobne troškove hrane i pića
Paket putnog osiguranja (osiguranje od otkaza, osiguranje prtljage te dopunsko zdravstveno osiguranje)
Polazak:
DONJA DUBRAVA – 01:45 (INA benzinska)
PRELOG – 02:00 (DG Sport)
ČAKOVEC – 02:30 (Dvorana GOC-a, parking)
VARAŽDIN – 03:00 (Parking kod groblja)
ZAGREB – 04:00 (Buzin, trgovački centar Supernova, parking kod McDonaldsa)

*Satnica varira 5-10 minuta, ovisno o gužvi u prometu! Hvala na razumijevanju

Plan putovanja:

Polazak u 2:30 sata iz Čakovca te nastavak puta prema FAŽANAMA. Vožnja ugodnim turističkim autobusom kroz Zagreb i Opatiju uz zanimljive informacije voditelja putovanja. Prva stanica je u CENTRALNOJ LUKI “FAŽANA” odakle slijedi nastavak izleta brodom prema NP BRIJUNI. Kratko slobodno vrijeme za jutarnju kavicu i laganu šetnju gradom. U 09:00 sati slijedi ukrcaj na brod i i dolazak na otok Veliki Brijuni gdje ćete imati samostalni obilazak Brijuna od najmanje četiri sata šetajući i razgledavajući prekrasno povijesno područje uz ZOO na otvorenom.

Brijuni su rajsko otočje smješteno u zagrljaju Istre u veličanstvenom Jadranskom moru. Ovo otočje oaza je čarobne harmonije čovjeka, biljnog i životinjskog svijeta. Zbog svoje iznimne važnosti i bogate povijesti, Brijuni su zasluženo prozvani NACIONALNIM PARKOM 27.10. 1983. godine. Na otoku možete pronaći mnoge kulturne znamenitosti od ranih perioda predromanske povijesti pa sve do 16. stoljeća. Otok krasi bogata i predivna flora i fauna s netaknutim podmorjem. Ljubitelji životinja sigurno će biti oduševljeni rezervatom Saline te Safari i Etno parkom.

Za sve dinosauroljupce, male i velike, pripremili su bogat program na temu dinosaura i paleontoloških vrijednosti Nacionalnog parka Brijuni i okolnog područja. Posjetitelje očekuju stručna predavanja, priče i prezentacije, igre i kreativne radionice te obilazak paleontoloških lokaliteta na Velikom Brijunu.”

Program se provodi na otvorenom, u centru Velikog Brijuna i na paleontološkim lokalitetima na kojima je pronađeno više od 200 otisaka stopala dinosaura, strašnih gmazova koji su Zemljom vladali u razdoblju mezozoika.

Na paleontološkim lokalitetima vas očekuju studenti paleontologije koji će vam objasniti sve o stopama, njihovom nastanku i očuvanju te koje sve spoznaje paleontolozi dobivaju putem fosilnih tragova. Do lokaliteta Barban, koji se nalazi na sjevernom dijelu Velikog Brijuna, u samoj blizini Safari parka, posjetitelje će prevoziti turistički vlakić.

Edukativni dio programa obuhvaćat će stručna predavanja za djecu i odrasle, priče za najmlađe, zabavne pokuse te edukativne štandove i plakate.

Kreativno-zabavni dio programa uključivat će crtanje i bojanje, izradu dino maski i dino stopa, dino tetovaže i paleontološki pješčanik.

Nastavak puta prema gradu PULI. Grad ima dugu tradiciju vinarstva, ribarstva, brodogradnje i turizma, a ujedno je i tranzitna luka. Pula je kulturni centar Istre još od rimskoga doba. Po dolasku, krećemo s voditelje putovanja u šetnju gradom gdje ćemo vidjeti prekrasne prizore iz prošlosti. – PULSKI AMFITEATAR – AUGUSTOV HRAM – ZLATNA VRATA – KATEDRALA, … Slobodno vrijeme za osobne programe, ručak, kavu i odmor u tisućljetnom gradu.

Okupljanje grupe oko 17:00 sati te polazak prema Međimurju. Dolazak na mjesto polaska u pristojnim noćnim satima.

*PROGRAM JE PROMJENJIV, OVISNO O ULAZNICAMA ZA BRIJUNE KOJE JE OVOM PRILIKOM MOGUĆE KUPITI SAMO NA LICU MJESTA!

Plaćanje:

Putovanje mora biti plaćeno u cijelosti (100 %) najkasnije 7 dana prije putovanja. Uplate se mogu izvršiti virmanski ili internet bankarstvom.

Minimalni broj putnika potreban za organizaciju izleta: 40 osoba.

Ukoliko nema minimalnog broja putnika za organizaciju izleta, putnik će o tome biti obaviješten usmeno ili pismeno 5 dana prije putovanja.

Molimo da prije uplate aranžmana pročitate Ugovor i Opće uvjete  turističke agencije Potepuh navedene na službenim stranicama. Uplatom na račun AGENCIJE, pristali ste na uvjete objavljenim na službenim stranicama Potepuh.hr.


Zahvaljujemo Vam na Vašem povjerenju i želimo Vam sretan put! ☺️

Upute za plaćanje:

Molimo Vas da putovanje uplatite na račun agencije:

Otvoren kod :
Privredna Banka Zagreb d.d., Čakovec
IBAN: HR 17234 0009 11108 67300

PRIMATELJ :
Potepuh j.d.o.o. za usluge i turistička agencija
Kalnička ulica 44, Podbrest
OPIS PLAĆANJA : Ime i prezime, destinacija putovanja
MODEL 00, POZIV NA BROJ : datum putovanja (bez točke)

Najljepša hvala!

Lokacija

70.00  (527.42 kn)  

Rasprodano