KORISNIČKA PODRŠKA: +385 (98) 131 2364       info@potepuh.hr   

Doček Nove Godine: Ekskluzivni DUBROVNIK s polupansionom uz koncert Petra Graše – 4 dana 🎉🍾

Dubrovnik, Hrvatska - Pogledaj na karti
  • 29.12.2022.
     -
    01.01.2023.
  • Trajanje: 4 Dana
  • Polazak: Čakovec, Varaždin, Zagreb
  • Grupa: 40 putnika
Opis

Još u 19. stoljeću, slavni pjesnik Lord Byron napisao je kako je grad biser Jadranskog mora, a njegov kolega George Bernard Shaw jednom je rekao: “Tko traži raj na zemlji, trebao bi posjetiti Dubrovnik …”

Dubrovnik je posljednjih godina postao istaknuto turističko središte na karti svijeta. Malo tko danas nije čuo za ovaj grad, a u prilog popularnosti mu ide i činjenica da su se upravo na njegovim ulicama snimale i neke od najpoznatijih scena u svijetu filmova i serija. Naravno, najistaknutija od njih je Game of Thrones (Igre prijestolja) čije su se glumice i glumci iz sezone u sezonu rado vraćali u ovaj raj na Zemlji. Uz to, tko se upoznao s poviješću ovog grada, mogao ga je samo još više zavoljeti jer neke stvari koje su se događala na ovom prostoru uistinu su hvale vrijedne i fascinantne.

Paket uključuje:
Prijevoz autobusom visoke turističke klase na relaciji Čakovec – Šibenik – Dubrovnik – Ston – Čakovec
Tri noćenja u dvokrevetnim sobama, u odličnom hotelu “Adria” s 4**** u Dubrovniku
Tri polupansiona, Doručak – buffet, Večera – raznovrsna
Razgled Šibenika
Wellness u hotelu (unutarnji bazen)
Stručnog lokalnog vodiča u Dubrovniku
Licenciranog turističkog pratitelja
Razgled i pratnju po programu agencije s voditeljem putovanja
Osiguranje jamčevine i osiguranje od odgovornosti organizatora paket aranžmana
Organizaciju i realizaciju putovanja

FIRST MINUTE: 1790,00 kuna / 237,57
NORMALNA CIJENA: 1990,00 kuna / 264,12

Paket ne uključuje:
Osobne troškove hrane i pića
Boravišnu pristojbu - 20 kuna / osobi / noćenju
Prva sjedala (prva dva reda) – 100 kuna / osobi
Fakultativni izleti
➡️ “VELIKA CRNOGORSKA TURA” – Budva stari grad – Kotor – Perast – Porto Montenegro

✔️ Uključeno: prijevoz autobusom, parking u gradovima, razgled prema programu sa stručnim lokalnim vodičem, taxa u Kotoru, Perastu i Tivtu, vožnja brodićem do otoka i ulaznica u Crkvu “Gospa od Škrpjela”, degustacija crnogorske rakije.
Cijena: 40,00 € (minimalno 20 prijavljenih putnika)

Polazak:
PRELOG – 01:00 (DG Sport)
ČAKOVEC – 01:30 (Dvorana GOC-a, parking)
VARAŽDIN – 02:00 (Kod groblja)
ZAGREB – 03:00 (Buzin, trgovački centar Supernova, na parkingu kod McDonaldsa)

*Satnica varira 5-10 minuta, ovisno o gužvi u prometu. Hvala na razumijevanju!

Plan putovanja:

Polazak u 1:00 sati iz Preloga te nastavak puta prema DUBROVNIKU. Vožnja ugodnim turističkim autobusom kroz Zagreb i Karlovac uz zanimljive informacije voditelja putovanja. Prva stanica je u najstarijem samorodnom hrvatskom gradu na jadranskoj obali – ŠIBENIKU. Šibenik je grad sjeverne Dalmacije, smješten na ušću rijeke Krke u Jadransko more. Glavni je grad Šibensko-kninske županije i po prvi puta spominje se 1066. godine u povelji kralja Petra Krešimira IV., zbog čega se često naziva i Krešimirovim gradom.

Službeni status grada koji dobiva u 13. stoljeću glavni je razlog početka gradnje njegovog glavnog simbola, KATEDRALE SV. JAKOVA, čuvene građevine uvrštene na UNESCO-ov popis spomeničke baštine. Krešimirov grad prvi je grad u svijetu koji je dobio javnu rasvjetu na izmjeničnu struju te je još poznat i kao rodni grad košarkaškog Mozarta, DRAŽENA PETROVIĆA. Tamo ćemo napraviti kratki razgled grada, pogledati najvažnije znamenitosti, popiti kavicu i krenuti dalje prema jugu. Dolazak u DUBROVNIK. Slijedi prijava u HOTEL “ADRIA” te slobodno popodne za odmor, wellness, šetnju i uživanje u morskome zraku. Večera. Noćenje.

Doručak u hotelu. Slobodno vrijeme u Dubrovniku za vlastite sadržaje ili mogućnost odlaska na fakultativni izlet – VELIKU CRNOGORSKU TURU. Najbolji način da upoznate obalnu Crnu Goru je na našoj Montenegro turi, koja obuhvaća mjesta od najvećeg značaja za kulturu i povijest Crne Gore. Uz stručnog lokalnog vodiča započinjemo turu razgledom staroga dijela BUDVE te nastavljamo vožnjom prema KOTORU, gdje ćemo u obilasku staroga grada upoznati sve čari ovog UNESCO-vog bisera.

Nakon obilaska Kotora, uputiti ćemo se u mjesto PERAST koje je malo primorsko naselje, poznatije kao najveći spomenik Boke Kotorske te je cijelo mjesto napravljeno od kamena. Nakon šetnje mjestom, odlazimo brodićom do otočića Gospe od Škrpjela, umjetnog otočića s istoimenim zavjetnim Svetištem pomoraca. Za kraj dana posjetiti ćemo i PORTO MONTENEGRO, morsku luku s najbogatijim jahtama na svijetu.

Povratak prema hotelu. Večera u hotelu. Druženje s putnicima. Noćenje

Doručak u hotelu. Odlazak autobusom do centra gdje slijedi šetnja Stradunom u DUBROVNIKU, jadranskome dragulju koji je poznati i kao grad – muzej te je pod zaštitom UNESCO-a, a više je puta proglašavan NAJLJEPŠIM GRADOM NA JADRANU. Iskrcaj u blizini Pila odakle krećemo u obilazak Starog grada s lokalnim vodičem koji će nas upoznati s povijesnim znamenitostima Orlandov stup – Katedrala s relikvijama sv. Vlahe – Palača Sponza – Dominikanski samostan – Knežev dvor – Crkva sv. Ignacija – Revelin…

Nakon razgleda grada, SLOBODNO VRIJEME za ručak, kupnju suvenira, obilazak dubrovačkih zidina (individualno, uz doplatu na licu mjesta) ili nekih od mnogobrojnih muzeja. Večera u hotelu. Priprema za NAJLUĐU NOĆ GODINE!

Proslava u centru uz veliki koncert PETRA GRAŠE ili u hotelu po individualnoj želji. Noćenje.

Kasni doručak u hotelu. Check out. Odlazak do STONA. Zidine u Stonu, obrambeni zid i jedan od najvećih srednjovjekovnih fortifikacijsko-urbanističkih pothvata u ukupnoj su dužini od 5,5 km, zidine su ojačane sa 40-ak kula i 5 tvrđava. Povezuju Ston i Mali Ston. Uz Kineski zid jedan su od najduljih sačuvanih fortifikacijskih sustava na svijetu. Individualna šetnja STONSKIM ZIDINAMA uz doplatu (70 kn).  Okupljanje grupe u dogovoreno vrijeme te polazak prema Čakovcu. Dolazak u večernjim satima.

Plaćanje:

Putovanje mora biti plaćeno u cijelosti (100 %) najkasnije 10 dana prije putovanja. Uplate se mogu izvršiti virmanski ili internet bankarstvom.

Minimalni broj putnika potreban za organizaciju izleta: 40 osoba.

Ukoliko nema minimalnog broja putnika za organizaciju izleta, putnik će o tome biti obaviješten usmeno ili pismeno 10 dana prije putovanja.

Molimo da prije uplate aranžmana pročitate Ugovor i Opće uvjete turističke agencije Potepuh navedene na službenim stranicama. Uplatom na račun AGENCIJE, pristali ste na uvjete objavljenim na službenim stranicama Potepuh.hr.


Zahvaljujemo Vam na Vašem povjerenju i želimo Vam sretan put! ☺️

Upute za plaćanje:

Molimo Vas da putovanje uplatite na račun agencije:

Otvoren kod :
Privredna Banka Zagreb d.d., Čakovec
IBAN: HR 17234 0009 11108 67300

PRIMATELJ :
Potepuh j.d.o.o. za usluge i turistička agencija
Kalnička ulica 44, Podbrest
OPIS PLAĆANJA : Ime i prezime, destinacija putovanja
MODEL 00, POZIV NA BROJ : datum putovanja (bez točke)

Najljepša hvala!

Lokacija

237.57  (1,789.97 kn)  

Rasprodano