KORISNIČKA PODRŠKA: +385 (98) 131 2364       info@potepuh.hr   

LJETOVANJE u Budvi – 8 dana s polupansionom & Dubrovnik 🌞

Budva, Crna Gora - Pogledaj na karti
 • 22.07.2022.
   -
  30.07.2022.
 • 29.07.2022.
   -
  06.08.2022.
 • 05.08.2022.
   -
  13.08.2022.
 • Trajanje: 8 Dana
 • Polazak: Čakovec, Varaždin, Zagreb
 • Grupa: 49 putnika
Opis

Što imate zajedničko Vi, David Beckham i Marylin Monroe? Pa oboje ćete ljetovati na istome mjestu – u BUDVI, srednjovjekovnom gradu starom više od 2.500 godina, poznatijem i kao “Crnogorski Miami“. Budvanska rivijera razvila se na malom poluotoku, na kojem se nalazi stari dio grada. Ono što najviše privlači turiste u ovaj dio Europe svakako je čisto more s čak 17 prelijepih plaža, više od 300 sunčanih dana godišnje, bogata povijest i ludi noćni život.

Fotografija: (Sveti Stefan, izvor: Potepuh)

Paket uključuje:
Prijevoz autobusom visoke turističke klase (TV, video, klima) na relaciji Čakovec – Dubrovnik – Budva – Čakovec
Sedam noćenja u dvokrevetnim sobama (uz trokrevetne i četverokrevetne), u hotelu Villa Monterio s 3* / Aqua Doria*
Polupansion tijekom cijeloga tjedna (doručak i večera) u restoranu
Jednodnevni izlet na pješčanu plažu “Bečići”
Razgled i pratnju po programu agencije s voditeljem putovanja
Licenciranog turističkog pratitelja
Osiguranje jamčevine i osiguranje od odgovornosti organizatora paket aranžmana
Organizaciju i realizaciju putovanja
FIRST MINUTE CIJENA: 2490,00 kuna  = RASPRODANO!

Cijena od 01.06. iznosi: 2790,00 kuna
Cijena od 01.07. iznosi: 3300,00 kuna

Paket ne uključuje:
Osobne troškove hrane i pića
Fakultativne izlete
Boravišnu pristojbu u hotelu – 1-2,00 € po danu/osobi, (obvezno)
Prva sjedala (prva dva reda) – 100 kuna / osobi
Paket putnog osiguranja (osiguranje od otkaza, osiguranje prtljage te dopunsko zdravstveno osiguranje)
VAŽNA NAPOMENA:

COVID POTVRDE NISU POTREBNE!

U slučaju velikih promjena cijene smještaja i rasta cijena goriva, organizator zadržava pravo nadoplate cjelokupnog putovanja do maksimalnih 300,00 kuna.

Fakultative:
“VELIKA CRNOGORSKA TURA” – Budva stari grad – Kotor – Perast – Porto Montenegro

Uključeno: prijevoz autobusom, parking u gradovima, razgled prema programu sa stručnim lokalnim vodičem, taxa u Kotoru, Perastu i Tivtu, vožnja brodićem do otoka i ulaznica u Crkvu “Gospa od Škrpjela”.
Cijena: 30,00 € 

“POSJET ALBANIJI” – Vidikovac Sveti Stefan – Shkodër – glavni grad Tirana

Uključeno: prijevoz autobusom do navedenih mjesta, ukrcaj/iskrcaj, stručni lokalni vodi
Cijena: 40,00 € 

“KRALJEVSKA TURA” – Cetinje – Njeguši – NP Lovćen (Mauzolej)

Uključeno: prijevoz autobusom, razgled prema programu sa stručnim lokalnim vodičem, taxa u Cetinju, ulazak u Nacionalni park “Lovćen”, degustacija pršuta u Njegušima i ulaznica za Mauzolej Petra II Petrovića Njegoša.
Cijena: 30,00 €

Ako uzmete sve fakultative, cijena je 90 € ✅   (plaćanje na licu mjesta)

Završno pismo sa svim informacijama šaljemo na e-mail, 48 sati prije putovanja!
*Satnice su podložne promjeni, ovisno o uvjetima na licu mjesta!

Polazak:
DONJA DUBRAVA – 21:15 (INA benzinska)
PRELOG – 21:30 (DG Sport)
ČAKOVEC – 22:00 (Dvorana GOC-a, parking)
VARAŽDIN – 22:30 (Parking kod Špara, na Banfici)
ZAGREB – 23:40 (Buzin, trgovački centar Supernova, na parkingu)
Plan putovanja:

Polazak u 21:30 sati iz Preloga te nastavak puta prema Čakovcu, Varaždinu i Zagrebu.

Nastavak puta. Upoznavanje s voditeljem putovanja. Ugodna vožnja autocestom turističkom autobusom u pravcu Dubrovnika uz kraća zaustavljanja radi odmora te kraćenje vremena uz filmove. Dolazak u jutarnjim satima u DUBROVNIK, jadranski dragulj koji je poznati i kao grad – muzej te je pod zaštitom UNESCO-a, a više je puta proglašavan NAJLJEPŠIM GRADOM NA JADRANU. Iskrcaj na Pilama gdje krećemo s VODIČEM u kratki obilazak Starog grada s povijesnim znamenitostima Orlandov stup – Katedrala s relikvijama sv. Vlahe – Palača Sponza – Dominikanski samostan – Knežev dvor – Crkva sv. Ignacija – Revelin. Nakon dva sata, slijedi nastavak putovanja prema Crnoj Gori. U poslijepodnevnim satima prijava u hotel Villa MonteRio koji je smješten svega 500 metara od poznate Slovenske plaže, u centralnoj Budvi te je idealan za odmor u zelenilu, a opet tako blizu plažama i diskotetama. Odlazak u sobe na odmor. Slijedi slobodno vrijeme za kupanje i uživanje u ljetnoj atmosferi Budve. Večera. Noćenje.

Doručak. Slobodno vrijeme u Budvi za vlastite sadržaje i kupanje. Večera. Party. Noćenje.

Doručak. Slobodno vrijeme u Budvi za vlastite sadržaje ili mogućnost odlaska na fakultativni izlet – VELIKU CRNOGORSKU TURU. Najbolji način da upoznate obalnu Crnu Goru je na našoj MORSKOJ turi, koja obuhvaća mjesta od najvećeg značaja za kulturu i povijest Crne Gore. Uz stručnog lokalnog vodiča započinjemo turu razgledom staroga dijela BUDVE te nastavljamo vožnjom prema KOTORU, gdje ćemo u obilasku staroga grada upoznati sve čari ovog UNESCO-vog bisera. Nakon obilaska Kotora, uputiti ćemo se u mjesto PERAST koje je malo primorsko naselje, poznatije kao najveći spomenik Boke Kotorske te je cijelo mjesto napravljeno od kamena. Nakon šetnje mjestom, odlazimo brodićom do otočića Gospe od Škrpjela, umjetnog otočića s istoimenim zavjetnim Svetištem pomoraca. Poslijepodne nas morski zrak nosi do Crnogorskog Beverly Hillsa gdje ćemo vidjeti luksuzne jahte i moderne ville napravljene u samoj luci. Povratak prema hotelu. Slobodna večer za uživanje. Večera. Party. Noćenje. #TOP PREPORUKA

Doručak. Slobodno vrijeme u Budvi za vlastite sadržaje i kupanje. Mogućnost odlaska oko 13:00 sati do jedne od najzanimljivijih plaža crnogorske obale. Top mjesto za partyjanere, ali i avanturiste. Svakako vrijedi vidjeti. Večera. Party. Noćenje.

Doručak. Slobodno vrijeme u Budvi za vlastite sadržaje i kupanje ili mogućnost odlaska na POLUDNEVNI izlet na MINI KRALJEVSKU TURU. Krećemo prema nacionalnom parku ˝Lovćen˝, sve do Jezerskog vrha 1657 m.n.v. Penjajući se 461 stepenicom, doći ćemo do veličanstvenog Mauzoleja Petra II Petrovića Njegoša, čuvenog crnogorskog vladike i pjesnika. Mauzolej je dizajnirao poznati Ivan Meštrović, pa ovo mjesto nikog ne ostavlja ravnodušnim. Iz Lovćena, put nastavljamo ka NJEGUŠIMA, gdje imamo priliku degustirati tradicionalni specijalitet – njeguški pršut i sir. U ovom krševitom kraju, smješteno je i CETINJEkraljevska prijestonica Crne Gore, za koju je znao i kojoj se divio cijeli svijet. Razgled s lokalnim stručnim vodičom. Slobodno poslijepodne za kupanje. Večera. Party u diskotekama i kafićima. Noćenje.

Doručak. Slobodno vrijeme u Budvi za vlastite sadržaje i kupanje ili fakultativni izlet u jednu novu državu na Vašoj listi –  ALBANIJU: Zemlju kiča, čarobne prirode i srdačnih ljudi. Rani jutarnji odlazak na cjelodnevni izlet. Prvo ćemo stati kod vidikovca s pogledom na otok Sv. Stefana, jednim od najskupljih resorta na svijetu. Nastavljamo naš put prema ALBANIJIzemlji orlova, sredozemoj državi južne Europe. Na površini od 28.748 četvornih kilometara živi 2.821.977 stanovnika. Službeni je jezik albanski, a valuta albanski lek (10 kn = 163 leka). Prema popisu stanovništva iz 2011. godine, 95 posto stanovništva čine Albanci, od toga je 70 posto muslimana, 20 posto pravoslavaca i 10 posto katolika. Vožnja  prema crnogorsko – albanskoj granici, gdje skupljamo lokalnog vodiča na granici i odlazimo u grad Shkodër, koji je sa svoje 102 tisuće stanovnika peti je po veličini grad u Albaniji. Jedan je od najstarijih albanskih gradova i srce Albanije sa svojim uskim ulicama i antičkim kućama koje se sjedinjuju s kamenim zidovima i modernim zgradama, pa za ovaj grad možemo slobodno reći da je duša Albanije.

U neposrednoj blizini smještene su i katolička i pravoslavna crkva te nekoliko džamija s kojih se pet puta dnevno poziva na molitvu. Slijedi kraći razgled centralnog dijela grada uz pratnju vodiča: Al`zamil dzamija – glavna gradska šetnica Rruga Kole Idromeno – Džamija Ebu Bekr – Pravoslavna grčka crkva posvećena Sv. Dimitriju – Kip Majke Tereze. Usput prolazimo kraj Skenderbegova mauzoleja, jedne od najbitnijih ličnosti albanske povijesti. Proći ćemo i kraj stotine bunkera napravljenih još za vrijeme Envera Hoxhe, a vidjeti ćete i mnoštvo napuštenih kuća ili kuća bez krovova koje imaju ostavljene armature za nadogradnju sljedećeg kata. Nastavak vožnje prema obližnjoj Tirani.

Tirana je glavni i najveći grad Albanije u kojem živi oko 422.000 stanovnika. Velik je to grad pun suprotnosti. Dio grada podsjeća na favele, male sklepane kućice bez ikakvog plana ili estetike, dok je drugi dio zapadnoeuropski, sa širokim ulicama, brendiranim trgovinama i modernim restoranima u kojima, nažalost, ne toče albansko pivo.

Od 1945. do 1990. Albanija je bila komunistička zemlja s jednim od najrepresivnijih režima. Posljedice vladavine Envera Hoxhe, pod kojim je bila gotovo u potpunoj izolaciji, osjećaju se i danas. Ostaci komunističkog režima zapušteni su i skriveni. Slično kao i kod nas, srame se tog vremena. Piramida (must see u svim vodičima) u ruševnom je stanju jer ne znaju što bi s njom. Jedan je to od simbola albanske arhitekture, a gradila se po narudžbi kćeri Envera Hoxhe i prvobitno je služila kao muzej posvećen njemu. Muzej je otvoren 1988. i kao takav radio samo tri godine, kada se stav albanskog naroda prema tadašnjem uređenju naglo počeo mijenjati. Danas je piramida ograđena, propada i koliko smo uspjeli saznati, uglavnom služi kao podloga za stvaranje grafita i neformalna okupljanja mladih.

Odlazimo u centar grada na pješački razgled glavnih gradskih znamenitosti: Skenderbergov trg sa spomenikom najpoznatijem albanskom junaku – zgrada Opere – zgrada nacionalne banke Albanije – Džamija Ethem beya – Nacionalni povijesni muzej – Gradska šetnica ulica Murat Toptani – katolička katedrala Sv. Pavla – Tiranska Piramida koju je podigao Enver Hoxha – kula sa satom – Zgrada parlamenta – Tiranski univerzitet – glavna gradska avenija Bulevardi Dëshmorët e Kombit. Slobodno vrijeme za vlastite sadržaje i istraživanje Tirane. Ukoliko će biti vremena, posjetiti ćemo i DRAČ, gužve često znaju biti ljeti, pa nećemo ništa obećati, ali ako će biti moguće, pogledati ćemo i morski dio Albanije. Polazak prema hotelu. Dolazak u Budvu, u kasnim noćnim satima. Noćenje.

Doručak. Slobodno vrijeme u Budvi za vlastite sadržaje i kupanje. Odlazak na prekrasnu pješčanu plažu Bečići koja je po mnogima jedna od najljepših plaža u Crnoj Gori. Večera. Pripreme za završni party. Noćenje.

Doručak. Ostaviti ćemo stvari u autobusu, odjaviti se iz hotela u 09:00 sati. Slijedi slobodno vrijeme do 13:00 sati za kupnju suvenira, šetnju ili jedno kupanje na Slovenskoj plaži. Polazak za Međimurje. Satnica polaska kući je podložna promjenama, ovisno o gužvama na cesti i dogovoru s vodičima te potrebama agencije. Dolazak u Međimurje u jutarnjim satima nedjelje. CIJELI DAN ZA ODMOR!

Plaćanje:

Putovanje mora biti plaćeno u cijelosti (100 %) najkasnije 30 dana prije putovanja. Uplate se mogu izvršiti virmanski ili internet bankarstvom.

Minimalni broj putnika potreban za organizaciju izleta: 40 putnika.

Ukoliko nema minimalnog broja putnika za organizaciju izleta, putnik će o tome biti obaviješten usmeno ili pismeno 7 dana prije putovanja.

Molimo da prije uplate aranžmana pročitate Ugovor i Opće uvjete turističke agencije Potepuh navedene na službenim stranicama. Uplatom na račun AGENCIJE, pristali ste na uvjete objavljenim na službenim stranicama Potepuh.hr.

Za ljetna putovanja vrijede sljedeća prava:

Ukoliko Putnik otkaže aranžman za putovanje, Potepuh j.d.o.o. od ukupne cijene aranžmana na ime naknade štete zadržava sljedeći iznos:

 • više od 30 dana prije polaska: 30 % cijene aranžmana, a najmanje 100 kn
 • od 29 do 22 dana prije polaska: 40 % cijene aranžmana
 • od 21 do 15 dana prije polaska: 80 % cijene aranžmana
 • od 14 do 0 dana prije polaska: 100 % cijene aranžmana
 • nakon polaska: 100 % cijene aranžmana

Službena valuta je Euro.

Za ovo putovanje potrebna je važeća osobna iskaznica ili putovnica!


Zahvaljujemo Vam na Vašem povjerenju i želimo Vam sretan put! ☺️

Upute za plaćanje:

Molimo Vas da putovanje uplatite na račun agencije:

Otvoren kod :
Privredna Banka Zagreb d.d., Čakovec
IBAN: HR 17234 0009 11108 67300

PRIMATELJ :
Potepuh j.d.o.o. za usluge i turistička agencija
Kalnička ulica 44, Podbrest
OPIS PLAĆANJA : Ime i prezime, destinacija putovanja
MODEL 00, POZIV NA BROJ : datum putovanja (bez točke)

Najljepša hvala!

Lokacija

370.30  (2,790.03 kn)  

Nema na zalihi