KORISNIČKA PODRŠKA: +385 (98) 131 2364       info@potepuh.hr   

🎃 Halloween avantura: SARAJEVO, MOSTAR & PIRAMIDA SUNCA – 3 DANA u TOP hotelu s 5 ⭐️

Sarajevo, Bosna i Hercegovina - Pogledaj na karti
 • 29.10.2022.
   -
  31.10.2022.
 • Trajanje: 3 Dana
 • Polazak: Čakovec, Varaždin, Zagreb
 • Grupa: 40 putnika
Opis
Halloween produženi vikend najbolje je provesti na jednom od najboljih mjesta na Balkanu. U Sarajevu se uvijek može doživjeti nešto novo. Ovoga puta odlučili smo uz Sarajevo i Mostar posjetiti i Bosansku piramidu koja prema brojnim svjedočenjima posjeduje izrazitu ljekovitu i energetsku moć. Hotel Hills s 5 zvjezdica i All inclusive Wellness garancija su dobrog provoda!
Prošetati ćemo Barščaršijom, jesti poznate sarajevske ćevape, piti kafu i istražiti u tri dana sve ljepote Bosanskohercegovačkog kraja!
Paket uključuje:
Prijevoz autobusom visoke turističke klase (TV, video, klima) na relaciji Prelog – Sarajevo – Mostar – Prelog
Dva noćenja u dvokrevetnim deluxe sobama, u Hotelu Hills Sarajevo s pet zvjezdica*****
Tradicionalni bogati jutarnji doručak
Posjet prekrasnom Mostaru
Korištenje Wellness Spa & Health centra u hotelu – Niagara tuš, Kambala, Rimska sauna, Slana soba, Finska sauna…
Ulaz na unutarnje i vanjske bazene Termalne rivijere Ilidža
Razgled i pratnju po programu agencije
Voditelja putovanja
Osiguranje jamčevine i osiguranje od odgovornosti organizatora paket aranžmana
Organizaciju i realizaciju putovanja

FIRST MINUTE CIJENA: 990,00 kuna / 131,40 € (RASPRODANO)

Cijena od 20.10. iznosi 1100,00 kuna / 146,00 

Paket ne uključuje:
Osobne troškove hrane i pića
Boravišnu pristojbu: 3-5 EUR (obvezna doplata)
Paket putnog osiguranja (osiguranje od otkaza, osiguranje prtljage te dopunsko zdravstveno osiguranje)
Fakultativni izleti
Fakultativni izleti:
VRELO BUNE

5 EUR #TopDestinacija

BOSANSKA PIRAMIDA SUNCA 🌞

30 EUR (ljekovita energija), prijevoz i ulaznica uz četverosatni razgled sa stručnim vodičem #TopDestinacija

Polazak:
DONJA DUBRAVA– 22:45 (INA benzinska)
PRELOG – 23:00 (DG Sport)
ČAKOVEC – 23:30 (Dvorana GOC-a, parking)
VARAŽDIN – 23:50 (Parking kod Špara, na Banfici)
ZAGREB – 01:00 (City Centar East – kod McDonaldsa)

*Satnica varira 5-10 minuta, ovisno u gužvi u prometu! Hvala na razumijevanju

Plan putovanja:

Polazak u petak od 23:00 sata iz Preloga i nastavak puta prema rasporedu putovanja.

Nastavak puta prema Zagrebu. Vožnja kroz Hrvatsku i Bosnu uz gledanje filmova te kraćih pauza za odmor. Slijedi ugodna vožnja do prijestolnice Bosne i Hercegovine – Sarajeva uz izlaganje plana i programa puta od strane voditelja putovanja. Dolazak u Sarajevo u prijepodnevnim satima. Slijedi panoramski razgled autobusom te orijentacijska šetnja s voditeljem putovanja BAŠČARŠIJOM kroz koju ćemo upoznati staru povijesnu jezgru, mostove na rijeci MILJACKI, PRINCIPOV MOST, VIJEĆNICU, KATEDRALU, DŽAMIJE …

Obavezno ćemo probati SARAJEVSKE ĆEVAPE. Nakon obilaska slobodno poslijepodne za kupovinu ili ispijanje kavice u jednom od prekrasnih kafića na Baščaršiji. Odlazak do prekrasnog HOTELA HILLS S PET ZVJEZDICA ⭐️ i slobodan ostatak dana za druženje u SPA & WELLNESS CENTRUkupanje u unutarnjim bazenima ili odmaranje u sobama. Mogućnost večere uz nadoplatu. Izlazak u jedan od brojnih kafića i klubova. Noćenje.

Jutarnji doručak. Slobodno vrijeme za posjet bazenu, odmaranje i vlastite aktivnosti. Mogućnost FAKULATIVNOG IZLETA u Bosansku dolinu gdje ćemo razgledati iz prve ruke NAJVEĆU I NAJSTARIJU PIRAMIDU NA SVIJETU te podzemni prahistorijski labirint Ravne! Sa svojom visinom od preko 270 metara najviša je piramida na svijetu. Ima pravilnu geometriju piramide sa tri očuvane strane: sjevernom, istočnom i zapadnom te je obložena pravougaonim blokovima. Prema Zavodima za materijale iz Bosne i Hercegovine (2006-2008) i Politecnico di Torino iz Italije (2009) blokovi su izrađeni od najkvalitetnijeg betonskog materijala superiornog u odnosu na moderne betone.

Ogromna mreža podzemnih tunela, raskrsnica, komora i akumulacija vode se nalazi ispod Bosanske doline piramida. Otkriće labirinta predvidio je otkrivač bosanskih piramida dr.sci. Semir Osmanagić u svojoj knjizi u oktobru 2005. Kažu da piramida ima ENERGETSKU MOĆ koju velika većina turista osjeti, a to je potvrdio i najbolji tenisač u povijesti NOVAK ĐOKOVIĆ koji svake godine odlazi u obilazak tunela ispod piramide.

U četverosatnoj turi posjetiti ćemo Belvedere, podzemni labirint Ravne i sjeverne arheološke lokacije Bosanske piramide Sunca. Belvedere je lokacija sa koje se pruža najbolji pogled iz daljine na Bosansku piramidu Sunca. Vodič će vam predstaviti projekt i istraživanje.

Nakon uvoda, naša sljedeća lokacija je podzemni labirint Ravne. Neposredno ispod doline piramida u Bosni i Hercegovini, nalazi se prahistorijski podzemni labirint s 1,7 km prolaza. Kreniti ćemo u vođenu turu kroz labirint Ravne i proći kroz osvijetljene tunele kako bismo otkrili njihove ljekovite moći. Vjeruje se da visoka koncentracija jona čisti vaše tijelo, a vi možete provesti dodatno vrijeme u “sobi za liječenje” unutar tunela i pored megakeramičkog bloka K-2 – posebno energetsko potentno mjesto idealno je za meditaciju i liječenje.

Najzanimljivija lokacija ove posjete je Bosanska piramida Sunca. To je najveća i najstarija piramida na svijetu. Posjetit ćete sjevernu stranu gdje su sintetički (geopolimerni) betonski blokovi otkriveni pod slojevima tla i vegetacije.

Napomene: 

 • sve lokacije su dostupne za vozila i invalidska kolica
 • posjet Bosanskoj piramidi Sunca uključuje 15-minutno penjanje stepenicama od podnožja piramide
 • temperatura unutar tunela Ravne je 12°C, zato ne zaboravite ponijeti jaknu

Nakon obilaska, slobodno vrijeme za samostalno istraživanje piramide te ručak. Okupljanje grupe u dogovoreno vrijeme te odlazak prema hotelu. Slobodna večer za wellness i izlazak u mnogobrojne kafiće. Noćenje.

Jutarnji doručak. Slobodno vrijeme za posjet bazenu, pakiranje i CHECK OUT oko 10:00 sati. Mogućnost odlaska na FAKULTATIVNI IZLET u obližnji BLAGAJ gdje ćemo svjedočiti ČUDU PRIRODE i pogledati VRELO BUNE koje je jedno od najposjećenijih turističkih atrakcija u Bosni i Hercegovini. Slijedi posjet MOSTARU, gradu smještenom na obalama rijeke Neretve – kulturno koji je gospodarsko središte Hercegovine. Po dolasku u grad odlazak u razgled staroga grada u pratnji vodiča: Bulevar – Sinagoga – Kriva ćuprija – mali most (prototip Starog mosta) – Tabačica džamija – Hamam – Stari Most – Kujundžiluk – Koski mehmed pašina džamija – Turska kuća – Karadžozbegova džamija.

Nakon razgleda slobodno vrijeme za osobne programe, šetnju, fotografiranje, te predlažemo odlazak u jednu od poznatih ćevabdžinica na ćevapčiće u somunu s kajmakom, pitu zeljanicu i kiselo mlijeko.  Okupljanje grupe u poslijepodnevnim satima te odlazak prema Međimurju. Dolazak u jutarnjim satima. U utorak, 01.11. je NERADNI BLAGDAN, odmaramo cijeli dan!

Plaćanje:

Putovanje mora biti plaćeno u cijelosti (100 %) najkasnije 7 dana prije putovanja. Uplate se mogu izvršiti virmanski ili internet bankarstvom.

Službena valuta BiH je Konvertibilna marka. (1 KM ~ 4 KN)

Minimalni broj putnika potreban za organizaciju izleta: 40 osoba.

Ukoliko nema minimalnog broja putnika za organizaciju izleta, putnik će o tome biti obaviješten usmeno ili pismeno 7 dana prije putovanja.

Fiksni tečaj konverzije: 1 EUR = 7,5345 KN

Molimo da prije uplate aranžmana pročitate Ugovor i Opće uvjete  turističke agencije Potepuh navedene na službenim stranicama. Uplatom na račun AGENCIJE, pristali ste na uvjete objavljenim na službenim stranicama Potepuh.hr.

Za ovo putovanje potrebna je važeća osobna iskaznica!


Zahvaljujemo Vam na Vašem povjerenju i želimo Vam sretan put! ☺️

Upute za plaćanje:

Molimo Vas da putovanje uplatite na račun agencije:

Otvoren kod :
Privredna Banka Zagreb d.d., Čakovec
IBAN: HR 17234 0009 11108 67300

PRIMATELJ :
Potepuh j.d.o.o. za usluge i turistička agencija
Kalnička ulica 44, Podbrest
OPIS PLAĆANJA : Ime i prezime, destinacija putovanja
MODEL 00, POZIV NA BROJ : datum putovanja (bez točke)

Najljepša hvala!

Lokacija

146.00  (1,100.04 kn)  

Rasprodano