KORISNIČKA PODRŠKA: +385 (98) 131 2364       info@potepuh.hr   

Valentinovo u SARAJEVU + TITOV BUNKER: 3 dana u hotelu s 5⭐️💕

Sarajevo, Bosna i Hercegovina - Pogledaj na karti
  • 18.02.2022.
     -
    20.02.2022.
  • Trajanje: 3 Dana
  • Polazak: Čakovec, Varaždin, Zagreb
  • Grupa: 40 putnika
Opis

Tjedan zaljubljenih najbolje je provesti na jednom od najboljih mjesta na Balkanu. U Sarajevu se uvijek može doživjeti nešto novo. Ovoga puta odlučili smo uz Sarajevo i Mostar posjetiti i najpoznatiju pivnicu u gradu te Titov bunker koji skriva svjetske tajne prema brojnim svjedočanstvima. Hotel Hills s 5 zvjezdica i ALL INCLUSIVE wellness garancija su dobrog provoda!

Prošetati ćemo Barščaršijom, jesti poznate sarajevske ćevape, piti kafu i istražiti sve ljepote Bosanskohercegovačkog kraja!

Paket uključuje:
Prijevoz autobusom visoke turističke klase (TV, video, klima) na relaciji Prelog – Sarajevo – Mostar – Prelog
Dva noćenja u dvokrevetnim deluxe sobama, u Hotelu Hills Sarajevo s pet zvjezdica*****
Bogati tradicionalni jutarnji doručak
Posjet prekrasnom Mostaru
Korištenje Wellness Spa & Health centra u hotelu – Niagara tuš, Kambala, Rimska sauna, Slana soba, Finska sauna…
Razgled i pratnju po programu agencije
Lokalnog vodiča u Sarajevu
Voditelja putovanja
Osiguranje jamčevine i osiguranje od odgovornosti organizatora paket aranžmana
Organizaciju i realizaciju putovanja

Cijena: 890,00 kuna
LAST MINUTE CIJENA: 790,00 kuna SAMO DANAS!!!

Paket ne uključuje:
Osobne troškove hrane i pića
Boravišnu pristojbu – 5 EUR (obvezna doplata)
Buffet večeru – 10 EUR / danu (po želji)
Paket putnog osiguranja (osiguranje od otkaza, osiguranje prtljage te dopunsko zdravstveno osiguranje)
NAPOMENA:

Za prelazak preko granice dovoljna je samo OSOBNA ISKAZNICA, međutim za povratak u Hrvatsku potrebna je Covid putovnica! (brzi test ne stariji od 48h, PCR test ne stariji od 72h ili potvrda o preboljenju unutar šest mjeseci)

ORGANIZIRAMO GRUPNI BRZI ANTIGENSKI TEST PO 70,00 kn!

Djeca mlađa od 12 godina u prisustvu skrbnika/roditelja ne moraju imati nikakve potvrde!

Fakultativni izleti:
VRELO BUNE

Cijena: 5 EUR #TopDestinacija

TITOV BUNKER i SARAJEVSKA PIVNICA

Cijena:25 EUR (s uključenom ulaznicom) #TopPreporuka
Atomska ratna komanda, također poznata kao ARK ili Titov bunker je bivši nuklearni bunker i vojni komandni centar koji se nalazi u blizini grada Konjica u Bosni i Hercegovini. Napravljen da zaštiti jugoslovenskog predsjednika Josipa Broza Tita i do 350 članova njegovog užeg kruga u slučaju atomskog sukoba. Struktura se sastoji od stambenih područja, konferencijske sale, kancelarije, i drugih oblasti. Bunker je ostalo državna tajna sve do raspada Jugoslavije u 1990-ih.Izgrađen između 1953. i 1979. godine unutar brda u podnožju planine Zlatar, ARK je najveće atomsko sklonište, i jedan od najvećih podzemnih objekata ikada izgrađenih u bivšoj Jugoslaviji. Za više od deset godina nakon njegovog završetka, to je bio najtajnija vojna instalacija u zemlji. Svi građevinski radnici su pažljivo odabirani i provjereni, potpisivali ugovor šutnje, a svi članovi osoblja prolazili su najveću sigurnosnu provjeru. Godine 1979., posao je završen nakon 26 godina i potrošenih 4,6 milijardi američkih dolara u troškove izgradnje.

Polazak:
DONJA DUBRAVA– 22:15 (INA benzinska)
PRELOG – 22:30 (DG Sport)
ČAKOVEC – 23:00 (Dvorana GOC-a, parking)
VARAŽDIN – 23:15 (Parking kod Špara, na Banfici)
ZAGREB – 00:30 (City Centar East – kod McDonaldsa)
Plan putovanja:

Polazak u četvrtak u 23:30 sati iz Preloga i nastavak puta prema rasporedu putovanja.

Nastavak puta prema Zagrebu. Upoznavanje s voditeljem putovanja uz izlaganje plana i programa puta. Ugodnja vožnja kroz Hrvatsku i Bosnu uz gledanje filmova te kraćih pauza za odmor do prijestolnice Bosne i Hercegovine – Sarajeva. Dolazak u Sarajevo u jutarnjim satima. Slijedi panoramski razgled autobusom te orijentacijska šetnja s lokalnim vodičem BAŠČARŠIJOM kroz koju ćemo upoznati staru povijesnu jezgru, mostove na rijeci MILJACKI, PRINCIPOV MOST, VIJEĆNICU, KATEDRALU, DŽAMIJE … Obavezno ćemo probati SARAJEVSKE ĆEVAPE. Nakon obilaska slobodno poslijepodne za kupovinu ili ispijanje kavice u jednom od prekrasnih kafića na Baščaršiji.

Odlazak do prekrasnog HOTELA HILLS S PET ZVJEZDICA ⭐️ i slobodan ostatak dana za druženje u SPA & WELLNESS CENTRUkupanje u unutarnjim bazenima, odmaranje u sobama. Mogućnost večere uz nadoplatu. Izlazak u jedan od brojnih kafića i klubova. Noćenje.

Doručak u hotelu. Slobodno vrijeme za posjet bazenu, odmaranje i vlastite aktivnosti. Mogućnost odlaska na FAKULTATIVNI IZLET u KONJIC gdje se nalazi najčuvanija tajna Jugoslavije – TITOV BUNKER. Posjet bunkeru s lokalnim vodičem na nekih 1.5h gdje otkrivamo čuvene tajne i nacrte bivše države. Atomska ratna komanda, također poznata kao ARK ili Titov bunker je bivši nuklearni bunker i vojni komandni centar koji se nalazi u blizini grada Konjica u Bosni i Hercegovini. Napravljen da zaštiti jugoslovenskog predsjednika Josipa Broza Tita i do 350 članova njegovog užeg kruga u slučaju atomskog sukoba. Struktura se sastoji od stambenih područja, konferencijske sale, kancelarije, i drugih oblasti. Bunker je ostalo državna tajna sve do raspada Jugoslavije u 1990-ih. Nakon razgleda, predviđeno je kratko slobodno vrijeme za šetnju i ručak u Konjicu.

Okupljanje grupe u dogovoreno vrijeme i polazak prema prekrasnoj SARAJEVSKOJ PIVNICI na jedno domaće pivce prije odlaska u hotel na druženje, wellness i bazene. Slobodna večer za vlastite aktivnosti. Noćenje.

Doručak u hotelu. Slobodno vrijeme za posljednji posjet bazenu, pakiranje i CHECK OUT oko 10:00 sati. Odlazak u najljepše područje BIH. Slijedi fakultativni posjet BLAGAJU gdje ćemo svjedočiti ČUDU PRIRODE i pogledati VRELO BUNE koje je jedno od najposjećenijih turističkih atrakcija u Bosni i Hercegovini.

Nastavljamo do neodoljivog MOSTARA, grada smještenog na obalama rijeke Neretve koji je ujedno i gospodarsko središte Hercegovine. Po dolasku u grad odlazak u razgled staroga grada u pratnji voditelja putovanja: Bulevar – Sinagoga – Kriva ćuprija – mali most (prototip Starog mosta) – Tabačica džamija – Hamam – Stari Most – Kujundžiluk – Koski mehmed pašina džamija – Turska kuća – Karadžozbegova džamija. Nakon razgleda slobodno vrijeme za osobne programe, šetnju, fotografiranje te predlažemo odlazak u jednu od poznatih ćevabdžinica na ćevapčiće u somunu s kajmakom, pitu zeljanicu i kiselo mlijeko. Okupljanje grupe u dogovoreno vrijeme te polazak prema Međimurju. Ugodna vožnja uz filmove do povratka u Hrvatsku. Potpuno iskorišten dan. Dolazak u kasnim noćnim satima.

Plaćanje:

Putovanje mora biti plaćeno u cijelosti (100 %) najkasnije 7 dana prije putovanja. Uplate se mogu izvršiti virmanski ili internet bankarstvom.

Službena valuta BiH je Konvertibilna marka. (1 KM ~ 4 KN)

Putovanje će biti održano u skladu s preporukama HZJZ!

Minimalni broj putnika potreban za organizaciju izleta: 40 osoba.

Ukoliko nema minimalnog broja putnika za organizaciju izleta, putnik će o tome biti obaviješten usmeno ili pismeno 7 dana prije putovanja.

Sukladno preporukama HZJZ, molimo Vas da na izlet ponesete maske te da ih nosite na licu za vrijeme vožnje. Na ulazu u autobus, potrebno je dezinficirati ruke. Agencija će osigurati potrebne dezinficijense za ruke.

Molimo da prije uplate aranžmana pročitate Ugovor i Opće uvjete  turističke agencije Potepuh navedene na službenim stranicama. Uplatom na račun AGENCIJE, pristali ste na uvjete objavljenim na službenim stranicama Potepuh.hr.

Za ovo putovanje potrebna je važeća osobna iskaznica!


Zahvaljujemo Vam na Vašem povjerenju i želimo Vam sretan put! ☺️

Upute za plaćanje:

Molimo Vas da putovanje uplatite na račun agencije:

Otvoren kod :
Privredna Banka Zagreb d.d., Čakovec
IBAN: HR 17234 0009 11108 67300

PRIMATELJ :
Potepuh j.d.o.o. za usluge i turistička agencija
Kalnička ulica 44, Podbrest
OPIS PLAĆANJA : Ime i prezime, destinacija putovanja
MODEL 00, POZIV NA BROJ : datum putovanja (bez točke)

Najljepša hvala!

Lokacija

790.00 kn (104.85 €)  

Rasprodano! ✅