This tour has expired
Garantirani polazak!

💎 DRAGULJI DALMACIJE: Dubrovnik, Šibenik, Neum i Skywalk Biokovo – 3 dana 🌞🌞🌞

Datum:
19.09. - 21.09.
Prijevoz:
POLAZAK: Čakovec, Varaždin, Zagreb
Tour Type:
Dragulji Dalmacije
Grupa:
30 putnika
Trajanje:
3 dana

1,190.00 Kn

DRAGULJI DALMACIJE! 🌞

DUBROVNIKSKYWALK BIOKOVONEUMZATON ŠIBENIK


Ovogodišnje sunčano vrijeme i posljednje ljetovanje zatvaramo u VELIKOME STILU! Puna 3 dana provesti ćemo istraživajući bisere Dalmacije s kraljem DUBROVNIKOM, uživajući u pogledu na Jadran, odmarati se u vrhunskom hotelu s 4 ⭐️⭐️⭐️⭐️ koji pruža najbolji pogled na Elafitske otoke te s uključenim polupansionom, otići do “vrha svijeta” s pogledom od milijun dolara našeg Skywalk Biokova, razgledati grad Dražena Petrovića, šetati romantičnim Dubrovačkim Stradunom, probati najfinije ćevape na svijetu u Neumu i kupati se u kristalno čistom Jadranskom moru. Sve to potkrijepiti ćemo vrhunskim  vodičima koji će nas upoznati s povijesnim draguljima naših destinacija te se odlično zabaviti u dobrom društvu.💙💛


NEVJEROJATNA FIRST MINUTE CIJENA = 1190 kuna ✅

Cijena nakon 12.09. iznos 1500 kuna


Datum:

Nedjelja, 19.09. – Utorak, 21.09. | Prijave u tijeku …

OGRANIČENA MJESTA: 40 putnika

Discount:
Polazak:

Special offer

Opis

SAŽETAK:

Još u 19. stoljeću, slavni pjesnik Lord Byron napisao je kako je grad biser Jadranskog mora, a njegov kolega George Bernard Shaw jednom je rekao: “Tko traži raj na zemlji, trebao bi posjetiti Dubrovnik”…

Dubrovnik je posljednjih godina postao istaknuto turističko središte na karti svijeta. Malo tko danas nije čuo za ovaj grad, a u prilog popularnosti mu ide i činjenica da su se upravo na njegovim ulicama snimale i neke od najpoznatijih scena u svijetu filmova i serija. Naravno, najistaknutija od njih je Game of Thrones (Igre prijestolja) čije su se glumice i glumci iz sezone u sezonu rado vraćali u ovaj raj na Zemlji. Uz to, tko se upoznao s poviješću ovog grada, mogao ga je samo još više zavoljeti jer neke stvari koje su se događala na ovom prostoru uistinu su hvale vrijedne i fascinantne.

 

                                                                                      (Photography: Pixabay – cedlambert)

 

PAKET UKLJUČUJE:

 • Prijevoz autobusom visoke turističke klase na relaciji Čakovec – Šibenik – Neum – Zaton – Dubrovnik – Čakovec
 • Dva noćenja u dvokrevetnim sobama, u VRHUNSKOME HOTELU “Villa Paradiso 2” s četiri zvjezdice u Zatonu, svega pet kilometara od Dubrovnika,  Vrijednost više: SVE SOBE SU S POGLEDOM NA MORE!
 • Dva polupansiona, Doručak – buffet, Večera – raznovrsna
 • Izlet u UNESCO-ove gradove Svjetske baštine Šibenik i Dubrovnik
 • Ručak u Neumu s pogledom na Pelješki most
 • Wellness centar u hotelu (vanjski bazen s pogledom na Elafitske otoke)
 • Licencirani lokalni vodič u Dubrovniku
 • Licenciranog turističkog pratitelja
 • Osiguranje jamčevine i osiguranje od odgovornosti organizatora paket aranžmana
 • Organizaciju i realizaciju putovanja

 

FIRST MINUTE CIJENA: 1190,00 kuna

                                                                            (Photography: Villa Paradiso 2, Booking.com)
 
Cijena ne uključuje:
 • Osobne troškove hrane i pića
 • Izlet na Skywalk Biokovo – 200,00 kuna (po želji)
 • Dubrovačke zidine – 200,00 kuna (po želji)
 • Boravišnu pristojbu u hotelu – 10,00 kuna po danu/osobi, (obvezno)
 • Paket putnog osiguranja (osiguranje od otkaza, osiguranje prtljage te dopunsko zdravstveno osiguranje)

POLAZAK:

● DONJA DUBRAVA – 01:10 (INA benzinska)
● PRELOG – 01:30 (DG Sport)
● MALA SUBOTICA – 01:45 (Božo Pub) 

● ČAKOVEC – 02:00 (Dvorana GOC-a, parking)
● VARAŽDIN – 02:15 (Parking kod Špara, semafori prema Čk-u)
● ZAGREB – 03:15 (Buzin, trgovački centar Supernova, na parkingu)


PLAN PUTA: 

1. DAN | Nedjelja, 19.09. – ČAKOVEC / ŠIBENIK / NEUM / ZATON

 

Polazak u 1:30 sati iz Preloga te nastavak puta prema ZAGREBU. Vožnja ugodnim turističkim autobusom kroz Zagreb i Karlovac uz zanimljive informacije voditelja putovanja. Prva stanica je u najstarijem samorodnom hrvatskom gradu na jadranskoj obali – ŠIBENIKU. Šibenik je grad sjeverne Dalmacije, smješten na ušću rijeke Krke u Jadransko more. Glavni je grad Šibensko-kninske županije i po prvi se put spominje 1066. godine u povelji kralja Petra Krešimira IV., zbog čega se često naziva i Krešimirovim gradom. Službeni status grada koji dobiva u 13. stoljeću glavni je razlog početka gradnje njegovog glavnog simbola, KATEDRALE SV. JAKOVA, čuvene građevine uvrštene na UNESCO-ov popis spomeničke baštine. Krešimirov grad prvi je grad u svijetu koji je dobio javnu rasvjetu na izmjeničnu struju te je još poznat i kao rodni grad košarkaškog Mozarta, DRAŽENA PETROVIĆA. Tamo ćemo napraviti kratki razgled grada, pogledati najvažnije znamenitosti, popiti kavicu, nešto pojesti i krenuti dalje prema jugu. Nakon nekog vremena, prelazimo granicu i stižemo do NEUMA, općine na jugu Hercegovine. To je jedini bosanskohercegovački izlaz na Jadransko more. Stati ćemo na ručak, tj. na vjerojatno najfinije ćevape koje ćete pojesti u životu (u cijeni) s pogledom na novi Pelješki most. Lijepo ćemo se najesti te se ukrcati na autobus i poći prema našem krajnjem odredištu – ZATONU (DUBROVNIKU). Slijedi prijava u HOTEL “VILLA PARADISO 2” oko 14:00 sati te slijedi slobodan ostatak dana za odmor, wellness i uživanje u morskome zraku. Večera. Party uz upoznavanje na gornjem bazenu. Noćenje.

(Photography: Pogled s bazenskog hotela, Potepuh)

 

2. DAN | Ponedjeljak, 20.09. – ZATON / DUBROVNIK

 

Doručak u hotelu. Slobodan dan za kupanje u moru, na bazenu ili za vlastite aktivnosti. Slijedi rana večera (oko 17:00 sati) te odlazak na večernji izlet u DUBROVNIK (10 minuta vožnje), jadranski dragulj koji je poznati i kao grad – muzej te je pod zaštitom UNESCO-a, a više je puta proglašavan NAJLJEPŠIM GRADOM NA JADRANU. Iskrcaj u blizini Pila odakle krećemo u obilazak Starog grada s lokalnim vodičem koji će nas upoznati s povijesnim znamenitostima Orlandov stup – Katedrala s relikvijama sv. Vlahe – Palača Sponza – Dominikanski samostan – Knežev dvor – Crkva sv. Ignacija – Revelin… Nakon razgleda grada, SLOBODNO VRIJEME za uživanje, kasnu večeru, kupnju suvenira, obilazak dubrovačkih zidina (individualno, uz doplatu na licu mjesta) ili nekih od mnogobrojnih muzeja. Okupljanje grupe u dogovoreno vrijeme te odlazak prema hotelu. Slobodno vrijeme za druženje na terasi s ekipom. Noćenje.

 

3. DAN | Utorak, 21.09. – ZATON / TUČEPI / SKYWALK BIOKOVO

 

Doručak u hotelu. Slobodno vrijeme za kupanje i priprema za lagani Check out. Odjava iz hotela u 11:00 sati i odlazak do prekrasnih TUČEPA na kupanje ili na fakultativni izlet SKYWALK BIOKOVO! Hodanje po oblacima na Biokovu, nevjerojatna nova šetnica jedinstvena je u Hrvatskoj, ali i Europi. Sagrađena je na visini od 1228 metara, a zovu je i “Pogled od milijun dolara”. Ispred Vas biti će pogled na srednjodalmatinske otoke te čak i do Italije, a ispod nogu kristalno čisti stakleni pod s više od stotinu metara provalije. Kroz sami Park prirode BIOKOVO možete vidjeti divlje konje, magarce, poskoke te po želji kupiti neke od domaćih proizvoda kao što su rakija ili med. Sami izlet traje neka tri sata, a za to vrijeme ostatak ekipe ima predviđeno slobodno vrijeme u TUČEPIMA na POSLJEDNJEM LJETNOM KUPANJU ili šetnju Jadranskom obalom. Okupljanje grupe u dogovoreno i vrijeme i odlazak prema Međimurju oko 18:00 sati. Dolazak u kasnim noćnim satima.

   


PRIJAVE I INFORMACIJE: 

Telefon: 098 / 131 – 2364
E-mail: info@potepuh.hr

PLAĆANJE:

Putovanje mora biti plaćeno u cijelosti (100 %) najkasnije 7 dana prije putovanja. Uplate se mogu izvršiti virmanski ili internet bankarstvom.

Minimalni broj putnika potreban za organizaciju izleta: 35 osoba.

Ukoliko nema minimalnog broja putnika za organizaciju izleta, putnik će o tome biti obaviješten usmeno ili pismeno 3 dana prije putovanja.

Sukladno preporukama HZJZ, molimo Vas da na izlet ponesete maske te da ih nosite na licu za vrijeme vožnje. Na ulazu u autobus, potrebno je dezinficirati ruke. Agencija će osigurati potrebne dezinficijense za ruke.

Molimo da prije uplate aranžmana pročitate Ugovor i Opće uvjete turističke agencije Potepuh navedene na službenim stranicama. Uplatom na račun AGENCIJE, pristali ste na uvjete objavljenim na službenim stranicama Potepuh.hr.

Zahvaljujemo Vam na Vašem povjerenju i želimo Vam sretan put! ☺️