This tour has expired
Garantirani polazak!

Čarobna Budimpešta

Datum:
dana 15. 12. 2019.
Prijevoz:
Autobus
Grupa:
49 osoba
Trajanje:
1 dan

170.00 Kn

Dolazi nam Božić, a mi Vas vodimo na jedan od najboljih Advenata u Europi. Svake godine preko 800 000 ljudi posjećuje glavnu prijestolnicu Mađarske. Ove zime i Vi imate priliku biti u obiteljskom autobusu koji će posjetiti Budimpeštu i uživati u čarolijama Božića i božićnih blagdana!

 

Discount:
Polazak:

Special offer

Opis

PLAN PUTOVANJA

Prekrasna Budimpešta oduševit će Vas svojim blagdanskim duhom i slatkim kućicama na dvama glavnim trgovima.

 

PAKET UKLJUČUJE:

● Prijevoz autobusom visoke turističke klase (TV, video, klima) na relaciji Prelog – Budimpešta – Prelog
● Razgled prema programu
● Licencirani turistički pratitelj
● Osiguranje od odgovornosti i osiguranje jamčevine
● Troškove organizacije i realizacije puta

 

FIRST MINUTE CIJENA: 170,00 kuna

 

Cijena ne uključuje: javni prijevoz, osobne troškove hrane i pića, fakultativni izlet brodom po Dunavu

FAKULTATIVNA NADOPLATA:
– Vožnja brodom po Dunavu uz čašu šampanjca (doplata na licu mjesta, prijava u agenciji): 12,00 € / osoba

 

Polazak:

● PRELOG – 08:00 (Dg Sport)
● MALA SUBOTICA 08:15 (Božo Pub)
● ČAKOVEC – 08:30 (Hotel Park)

 

 

Nedjelja: 

  • Okupljanje grupe u 07.o0 sati na prvom okupljalištu u Prelogu. Nastavljamo prema Čakovcu kroz Malu Suboticu. Nakon upoznavanja grupe sa pratiteljem putovanja, slijedi ugodna vožnja kroz Hrvatsku i Mađarsku, sve do veličanstvene ”KRALJICE DUNAVA”. Ovdje ćete doživjeti jedinstvenu ljepotu kulturno povijesnih spomenika, koja će Vas ostaviti bez teksta! Po dolasku, odlazimo do najviše točke Budimpešte – brda GELLÉRT sa spomenikom Slobode koji se vidi iz svih dijelova grada i gdje se nalazi CITADELA, stara budimska utvrda s koje se pruža panoramski pogled na BUDIM, PEŠTU i DUNAV. Nakon toga vidjeti ćete BUDIM na kojem se nalazi KRALJEVSKA PALAČA, CRKVA SV. MATIJAŠA I RIBARSKA TVRĐAVA s vjerojatno najljepšim pogledom na Budimpeštu i njene mostove, kojih ima čak 8, a najstariji, ali i najljepši je LANČANI MOST preko kojeg se spuštamo u PEŠTU. Na peštanskoj strani se nalazi najljepši neogotički dragulji – zgrada PARLAMENTA s oko 700 prozora, BAZILIKA SV. STJEPANA, TRG HEROJA, najveći trg u Budimpešti koji sagrađen u čast 1000 godina postojanja mađarske države s Milenijskim spomenikom i KIP ANĐELA GABRIJELA – AVENIJE ANDRASSY, najljepša gradska ulica s OPEROM – gradski park tj. Varoslige. Slobodno vrijeme za uživanje na božićnom sajmu na glavnom trgu VÖRÖSMARTY, u kuhanom vinu i mirisu predivnog KÜRTŐSKALÁCSA (zbog oblika ga zovu i „dimnjak kolač“, tradicionalno mađarsko pecivo, fino mekano i prhko). Svakako posjetite legendarnu slastičarnicu Gerbeaud, popijte kavu i uživajte u predbožićnom ugođaju… Okupljanje grupe u dogovoreno vrijeme i odlazak u večernjim satima iz Budimpešte prema mjestu polaska. Ugodna vožnja Mađarskom i Hrvatskom, uz usputna zaustavljanja prema potrebi grupe. Povratak na mjesto polaska  previđen je u kasnim večernjim satima.

 

***************************************************************************.

Prijave i informacije:

Telefon: 098-131-2364

E-mail: info@potepuh.hr

_______________________________________________________

 

PLAĆANJE:

Izlet mora biti plaćen u cijelosti (100 %) najkasnije 5 dana prije putovanja. Uplate se mogu izvršiti kreditnim i debitnim karticama, virmanski ili internet bankarstvom.

Minimalni broj putnika potreban za organizaciju izleta: 49 osoba.

Ukoliko nema minimalnog broja putnika za organizaciju izleta, putnik će o tome biti obaviješten usmeno ili pismeno 5 dana prije putovanja.

Molimo da prije uplate aranžmana pročitate Ugovor i Opće uvjete  turističke agencije Potepuh navedene na službenim stranicama.

Službena valuta je Forinta.

Za ovo putovanje potrebna je važeća osobna iskaznica!