This tour has expired
Garantirani polazak!

Vikend: Advent u Opatiji 🎄 🎀

Datum:
Svaki vikend
Prijevoz:
POLAZAK: Čakovec, Varaždin, Zagreb
Tour Type:
Božićni Advent
Grupa:
8 putnika
Trajanje:
1 dan

790.00 Kn 690.00 Kn

🎀🎄💖  VIKEND ADVENT U OPATIJI  💖🎄🎀
Vrijeme je da posjetimo najljepši Advent u Hrvatskoj i odmorimo se od trenutne negative, pa makar i na 2 dana! ✨🎄🎁
👉 Doživite najljepši Advent uz more u bajkovitoj atmosferi grada Opatije s vise od 20 kilometara svjetlećih lampica. Dođite, prošećite prekrasno okićenim gradom i provedite božićne blagdane za pamćenje! 💑 [Vasja Photography]

Datumi putovanja:

05. – 06. / 12. || 8 mjesta

12. – 13. / 12. || 8 mjesta

19. – 20. / 12. || 8 mjesta

 

 

Discount:
Polazak:

Special offer

Opis

PAKET UKLJUČUJE:

● Prijevoz turističkim kombijem visoke klase na relaciji Prelog – Opatija – Rijeka – Prelog | 8 putnika
● Posjet najljepšem Adventu u Hrvatskoj ove godine
● Jedno noćenje u Hotelu s 4*, u dvokrevetnim sobama
● Bogatu večeru i buffet doručak
● Izlet iznenađenja, neograničeni wellness u hotelu
● Licenciranog turističkog pratitelja
● Osiguranje odgovornosti organizatora paket aranžmana
● Organizaciju i realizaciju putovanja

 

FIRST MINUTE CIJENA: 690,00 kuna

 
Cijena ne uključuje: osobne troškove hrane i pića, boravišnu pristojbu i parking (20 kn), paket putnog osiguranja (osiguranje od otkaza, osiguranje prtljage te dopunsko zdravstveno osiguranje)

Polazak:

● PRELOG – 08:30 (DG Sport)
● MALA SUBOTICA – 08:15 (Božo Pub)
● ČAKOVEC – 08:50 (Dvorana GOC-a, parking)
● VARAŽDIN – 08:45 (Spar)
● ZAGREB – 09:30 (Buzin, parking)

 

PLAN PUTA: 

1. dan – PRELOG / OPATIJA

Polazak u 08:30 sati iz Preloga te nastavak puta prema Zagrebu. Vožnja autocestom do Opatije uz božićne pjesme. Dolazak u hotel oko 13:00 sati sati te slijedi slobodno vrijeme za uživanje u jedinstvenom božićnom ugođaju kakvog možete vidjeti samo u filmovima. Popodnevna šetnjica u samostalnom aranžmanu u, kako kažu “najljepšem Adventu na moru” u Europi.

 

Opatijski je Advent »top«! Sve je čarobno dekorirano, a postavljeno je čitavo »more« svjetlosnih atrakcija, tako da se svi koji to požele, uz pridržavanje epidemioloških mjera, mogu pridružiti neobičnoj predblagdanskoj šetnji gradom i otkrivati tajne » Najljepšeg Adventa uz more«. Dočekat će Vas čak 20 kilometara lampica, više od 10.000 različitih dekorativnih elemenata i poseban ugođaj na čak 19 adventskih lokacija. Nije ih teško pronaći, jer Opatija doslovce »blista« i teško je reći što je od svega ponuđenog najljepše.

Večera će biti poslužena oko 19:00 sati te si sami možete birati riblji ili mesni meni. Nakon večernjeg obroka, moguća šetnja gradom ili odmaranje u wellnessu hotela. Noćenje.

 

2. dan – OPATIJA / RIJEKA / PRELOG

Jutarnji doručak. Kasni checkout oko 11:00 sati. Odlazak na izlet iznenađenja, u prekrasnu Rijeku koja je ove godine proglašena Europskom prijestolnicom kulture. Šetnja centrom i slobodno vrijeme za ručak, uživanje u riječkom Adventu ili kupnju suvenira. Polazak prema Međimurju oko 17:00 sati kako bismo doživjeli i dnevni i noćni Advent.


PRIJAVE I INFORMACIJE: 

Telefon: 098 / 131 / 2364

E-mail: info@potepuh.hr

_______________________________________________________

PLAĆANJE:

Putovanje mora biti plaćeno u cijelosti (100 %) najkasnije 3 dana prije putovanja. Uplate se mogu izvršiti virmanski ili internet bankarstvom.

Minimalni broj putnika potreban za organizaciju izleta: 8 osoba.

Ukoliko nema minimalnog broja putnika za organizaciju izleta, putnik će o tome biti obaviješten usmeno ili pismeno 3 dana prije putovanja.

Sukladno preporukama HZJZ, molimo Vas da na izlet ponesete maske te da ih nosite na licu za vrijeme vožnje. Na ulazu u turistički kombi, potrebno je dezinficirati ruke. Agencija će osigurati potrebne dezinficijense za ruke.

Molimo da prije uplate aranžmana pročitate Ugovor i Opće uvjete  turističke agencije Potepuh navedene na službenim stranicama. Uplatom na račun AGENCIJE, pristali ste na uvjete objavljenim na službenim stranicama Potepuh.hr.