This tour has expired
Garantirani polazak!

BLED I BOHINJ: Ljubavno gnijezdo za zaljubljenike u prirodu 🏞 🇸🇮 + Shopping u Primarku

Datum:
dana 16.10. 2021.
Prijevoz:
POLAZAK: Prelog, Čakovec, Varaždin
Tour Type:
Avanturizam
Grupa:
40 putnika
Trajanje:
1 dan

230.00 Kn

BLED I BOHINJ: Ljubavno gnijezdo za zaljubljenike u prirodu! 🏞 🇸🇮

Biseri Dežele: Ne morate otputovati daleko kako biste ostali bez daha!

Nakon šopinga u Primarku, izletić na Bled bit` će nam pravi odmor za dušu i tijelo. Uživati ćemo u laganoj šetnji obalom jezera i degustirati poznate bledske kremšnite. Bohinj je poznat kao čarobna dolina u slovenskoj regiji Gorenjskoj koja krije plavi ukras Nacionalnog parka Triglav – Bohinjsko jezero. Kotlina u kojoj se nalazi nastala je prije približno 10 000 godina pod utjecajem ledenjaka, a planine koje ga okružuju savršeni su materijal za divljenje, opuštanje tijela i uma, ali i avanturističko istraživanje. TOP IZLET U SLOVENIJI!


FIRST MINUTE CIJENA = 230,00 kuna / djeca = 200,00 kuna ✅


DATUM: Subota, 16.10. | Prijave u tijeku …

Discount:
Polazak:

Special offer

Opis

SAŽETAK:

Biseri Dežele: Ne morate otputovati daleko kako biste ostali bez daha!

Putovanje na Bled je pravi odmor za dušu i tijelo. Lagana šetnja obalom jezera i uživanje u poznatim bledskim kremšnitama. Zalasci sunca ovdje su spektakularni.

Neizostavan je dio posjeta Bledu penjanje na Bledski dvorac gdje ćete ulaznicu platiti 10 eura. Svakako se isplati jer za samo 20-ak minuta hoda imat ćete prekrasan pogled na jezero, otok i Alpe pokrivene snijegom. Unutar zidina Bledskog dvorca nalazi se muzej i tiskara iz 11. stoljeća.

 

Bohinj je čarobna dolina u slovenskoj regiji Gorenjskoj koja krije plavi ukras Nacionalnog parka Triglav – Bohinjsko jezero. Kotlina u kojoj se nalazi nastala je prije približno 10 000 godina pod utjecajem ledenjaka, a planine koje ga okružuju savršeni su materijal za divljenje, opuštanje tijela i uma, ali i avanturističko istraživanje.

 

  (Photography: Bledsko jezero)

 

PAKET UKLJUČUJE:

 • Prijevoz autobusom visoke turističke klase na relaciji Prelog – BTC Ljubljana – Bled – Bohinj – Prelog
 • Dolazak u kratki shopping od 2 sata u BTC Ljubljana
 • Posjet prekrasnome Bledskome jezeru
 • Boravak u Bohinju
 • Razgled prema programu
 • Licenciranog turističkog voditelja putovanja
 • Osiguranje jamčevine i osiguranje od odgovornosti organizatora paket aranžmana
 • Organizaciju i realizaciju putovanja

 

FIRST MINUTE CIJENA: 230,00 kuna

Djeca do 15 godina: 200,00 kuna

                   (Photography: Ljubavno gnijezno na Bledu)

 

Cijena ne uključuje:
 • Osobne troškove hrane i pića
 • ŽIČARA + TOBOGGANING #TopTopTop
  ODRASLI – 8 EUR
  DJECA DO 6 GODINA – GRATIS
 • Paket putnog osiguranja (osiguranje od otkaza, osiguranje prtljage te dopunsko zdravstveno osiguranje)
 • NAPOMENA! Za prelazak preko granice potrebna je Covid putovnica (brzi test ne stariji od 48h, PCR test ne stariji od 72h ili potvrda o preboljenju unutar šest mjeseci) VIŠE INFORMACIJA!
 • Djeca mlađa od 12 godina u prisustvu skrbnika/roditelja ne moraju imati nikakve potvrde!

POLAZAK:

● DONJA DUBRAVA – 04:45 (INA benzinska)
● PRELOG – 05:00 (DG Sport)
● MALA SUBOTICA – 05:15 (Božo Pub) 
● ČAKOVEC – 05:30 (Dvorana GOC-a, parking)
● VARAŽDIN – 05:45 (Parking kod Špara, na Banfici)


PLAN PUTA: 

Subota, 16.10. | ČAKOVEC / LJUBLJANA / BLED / BOHINJSKO JEZERO

Polazak u 5:00 sati iz Preloga te nastavak puta prema Čakovcu i Varaždinu uz priključak na međunarodnu granicu u Trnovcu. Nakon upoznavanja grupe s voditeljem putovanja, slijedi ugodna vožnja kroz Sloveniju uz kraća zaustavljanja do BTC-a Ljubljana. To se nalazi shopping centar s preko 450 dućana u kojem je glavna trgovina poznati PRIMARK! Tamo ćemo provesti dva sata te se uputiti do prekrasnog plavog jezera s romantičnom šetnicom – BLEDSKOG JEZERA. Možda na slici izgleda malo, ali u stvarnosti je ogromno prelijepo mjesto u kojem ćete imati barem tri sati za vlastite aktivnosti. Svakako preporučamo odlazak na jedinstveni TOBOGAN kakvog možete vidjeti samo u Švicarskoj, predlažemo vožnju TRADICIONALNIM ČAMCEM – pletnom do bledskog “otočića sreće”, po dolasku na otočić svakako posjetiti crkvu Sv. Marije (dvorac) iz 18.st. u kojoj možete potegnuti uže i zazvoniti ili pak otići gore na BLEDSKI  GRAD gdje se pruža nestvaran pogled na jezero i okolicu. Jedno ipak nemojte zaboraviti, a to su bledske KREMŠNITE, kojima je svugdje cijena 4,70 EUR, ali se isplati svaki cent. Slijedi okupljanje grupe i polazak do BOHINJSKOG JEZERA kroz alpska sela i neodoljive kućice. Po dolasku razgled RIBČEVOG LAZA, gdje ćemo razgledati KAMENI MOST, CRKVU SV. IVANA KRSTITELJA, SPOMENIK ČETIRIMA PLANINARIMA. Kraće slobodno vrijeme za šetnju uz jezero ili pak za kavu i kolač. Odlazak prema Međimurju u kasnim popodnevnim satima. Dolazak u večernjim satima prepuni lijepih uspomena.

(Photography: Bohinjsko jezero)

 

TOP ATRAKCIJA: TOBOGGANING ( 8 EUR )


PRIJAVE I INFORMACIJE: 

Telefon: 098 / 131 – 2364
E-mail: info@potepuh.hr

PLAĆANJE:

Putovanje mora biti plaćeno u cijelosti (100 %) najkasnije 3 dana prije putovanja! Uplate se mogu izvršiti virmanski ili internet bankarstvom.

Putovanje će biti održano u skladu s preporukama HZJZ!

Minimalni broj putnika potreban za organizaciju izleta: 40 osoba.

Ukoliko nema minimalnog broja putnika za organizaciju izleta, putnik će o tome biti obaviješten usmeno ili pismeno 3 dana prije putovanja.

Sukladno preporukama HZJZ, molimo Vas da na izlet ponesete maske te da ih nosite na licu za vrijeme vožnje. Na ulazu u autobus, potrebno je dezinficirati ruke. Agencija će osigurati potrebne dezinficijense za ruke.

Molimo da prije uplate aranžmana pročitate Ugovor i Opće uvjete turističke agencije Potepuh navedene na službenim stranicama. Uplatom na račun AGENCIJE, pristali ste na uvjete objavljenim na službenim stranicama Potepuh.hr.

Službena valuta Slovenije je EURO.


Zahvaljujemo Vam na Vašem povjerenju i želimo Vam sretan put! ☺️