This tour has expired
Garantirani polazak!

Budimpešta: ZOO & TROPICARIUM

Datum:
dana 11.10. 2020.
Prijevoz:
POLAZAK: Prelog, Mala Subotica, Čakovec
Tour Type:
Obiteljsko putovanje
Grupa:
50 osoba
Trajanje:
1 dan

200.00 Kn 185.00 Kn

Za kraj ljeta odlazimo na jedan predivan obiteljski izlet u legendarnu Budimpeštu kako bismo vidjeli jedan od najstarijih zooloških vrtova na svijetu te Tropicarium, dom za više od tisuću vrsta riba, uključujući velike morske pse koji plivaju iznad nas. Također ćemo skočiti do Citadelle i uživati u najboljem pogledu na Budimpeštu.

ZBOG ZATVORENIH GRANICA – ODGOĐENO BAREM DO 01.11.

 

Discount:
Polazak:

Special offer

Opis

PLAN PUTOVANJA

Za kraj ljeta odlazimo na jedan predivan obiteljski izlet u legendarnu Budimpeštu kako bismo vidjeli jedan od najstarijih zooloških vrtova na svijetu te Tropicarium, dom za više od tisuću vrsta riba, uključujući velike morske pse koji plivaju iznad nas. Također ćemo skočiti do Citadelle i uživati u najboljem pogledu na Budimpeštu.

Molimo ponesite maske za lice sa sobom! 🙂

 

PAKET UKLJUČUJE:

● Prijevoz autobusom visoke turističke klase (TV, video, klima) na relaciji Prelog – Budimpešta – Prelog
● Posjet Zoološkom vrtu i Tropicariumu
● Posjet Citadelli
● Jamčevno osiguranje
● Osiguranje odgovornosti organizatora paket aranžmana
● Organizaciju i realizaciju putovanja

 

FIRST MINUTE CIJENA: 185,00 kuna

Djeca do 15 godina: 170,00 kuna

 

Cijena ne uključuje: javni prijevoz, osobne troškove hrane i pića, ulaznice za ZOO i Tropicarium (Odrasli: 6000 forinti, Djeca do 18 godina: 4500 forinti), putno osiguranje, osiguranje od otkaza putovanja, rezervacija prvih mjesta u autobusu (50 kn /sjedalu)

Kalkulator: 6000 FT (135 KN) | 4500 FT (100 KN)

 

Polazak:

● DONJA DUBRAVA – 05:00 (Benzinska)
● PRELOG – 05:20 (Dg Sport)
● MALA SUBOTICA 05:45 (Božo Pub)
● ČAKOVEC – 06:00 (Dvorana GOC-a)

 

 

PLAN PUTA: 

Nedjelja – PRELOG / BUDIMPEŠTA

Polazak iz Preloga u 05:20 sati te nastavak puta prema Čakovcu, vožnja kroz Mađarsku uz usputna stajanja za odmor. Dolazak na prvu stanicu: TROPICARIUM, dom morskih pasa u akvariju od 1.4 milijuna litra vode, šarenih riba iz cijeloga svijeta, malih majmuna, aligatora i egzotičnih ptica. Šetnja kroz veliki tunel omeđen ribama i vodom. Slijedi vožnja autobusom prema jednom od najstarijih zooloških vrtova na svijetu (više od 150 godina), ZOO Budapest u kojem se nalaze životinje iz cijeloga svijeta poput: Lavova, Tigrova, Slonova, Žirafa, Madagaskarskih lemura, Gorila, Orangutana, Nosoroga, smrtonosnih Zmija i drugih životinja koje nisu u svojim klasičnim kavezima nego su raspoređeni geografski po svom staništu. Nastavak puta prema CITADELLI (Gellert brdo) i najboljem pogledu na Budimpeštu. Vrijeme za stvaranje umjetničkih fotografija. Okupljanje grupe oko 19:00 sati i polazak prema Čakovcu.

***************************************************************************.

Prijave i informacije:

Telefon: 098-131-2364

E-mail: info@potepuh.hr

_______________________________________________________

PLAĆANJE:

Putovanje mora biti plaćeno u cijelosti (100 %) najkasnije 7 dana prije putovanja. Uplate se mogu izvršiti virmanski ili internet bankarstvom.

Putovanje će biti održano u skladu s preporukama HZJZ!

Minimalni broj putnika potreban za organizaciju izleta: 40 osoba.

Ukoliko nema minimalnog broja putnika za organizaciju izleta, putnik će o tome biti obaviješten usmeno ili pismeno 7 dana prije putovanja.

Molimo da prije uplate aranžmana pročitate Ugovor i Opće uvjete  turističke agencije Potepuh navedene na službenim stranicama. Uplatom na račun AGENCIJE, pristali ste na uvjete objavljenim na službenim stranicama Potepuh.hr.

Nacionalna valuta Mađarske je Forinta.

Za ovo putovanje potrebna je važeća osobna iskaznica!