This tour has expired
Garantirani polazak!

BUDIMPEŠTA: Najbolji ZOO u Europi & Tropicarium 🦈🐘🦏

Datum:
dana 15.08. 2021.
Prijevoz:
POLAZAK: Čakovec, Varaždin, Zagreb
Tour Type:
Obiteljsko putovanje
Grupa:
40 putnika
Trajanje:
1 dan

250.00 Kn

OBITELJSKO PUTOVANJENajbolji ZOO u Europi i veličanstveni TROPICARIUM! 🇭🇺 🐘🦈🐆🦒

U samoj špici ljeta na blagdan Velike Gospe, odlazimo na našu LEGENDARNU TURU u Mađarsku na jedan predivan obiteljski izlet u Budimpeštu kako bismo vidjeli jedan od najstarijih zooloških vrtova na svijetu te Tropicarium, dom za više od tisuću vrsta riba, uključujući velike morske pse koji plivaju iznad nas. Za kraj dana skočiti ćemo do Citadelle i uživati u najboljem pogledu na Budimpeštu.


FIRST MINUTE CIJENA = 250,00 kuna / djeca = 200,00 kuna ✅


Datum: Nedjelja, 15.08. | Prijave u tijeku …

NAPOMENA: Za ulazak na teritorij Mađarske te u navedene objekte nije potreban nikakav test niti potvrda, dok je za povratak u Hrvatsku potrebna Covid putovnica (potvrda o preboljenju, cijepljenje barem jednom dozom ili brzi antigenski test) .

Discount:
Polazak:

Special offer

Opis

SAŽETAK

U samoj špici ljeta odlazimo na jedan predivan obiteljski izlet u legendarnu Budimpeštu kako bismo vidjeli jedan od najstarijih zooloških vrtova na svijetu te Tropicarium, dom za više od tisuću vrsta riba, uključujući velike morske pse koji plivaju iznad nas. Također ćemo skočiti do Citadelle i uživati u najboljem pogledu na Budimpeštu.

  (Photography: ZOO Budimpešta – ekipa Potepuha 2020.)

 

PAKET UKLJUČUJE:

 • Prijevoz autobusom visoke turističke klase na relaciji Čakovec – Budimpešta – Čakovec
 • Cjelodnevni posjet atrakcijama ZOO Budimpešta i Tropicarium
 • Odlazak na Citadellu, najviši vrh Budimpešte (UPDATE: Zatvoreno zbog renovacije)
 • Licenciranog turističkog pratitelja
 • Osiguranje jamčevine i osiguranje od odgovornosti organizatora paket aranžmana
 • Organizaciju i realizaciju putovanja

 

FIRST MINUTE CIJENA: 250,00 kuna

Djeca do 12 godina: 200,00 kuna

 

Cijena ne uključuje:
 • Osobne troškove hrane i pića
 • Ulaznice u ZOO Budimpešta i Tropicarium (6500 Forinti), Djeca do 18 godina (4500 Forinti)
 • Ulaznice se plaćaju na autobusu u forintima!
 • Krstarenje Dunavom uz čašu šampanjca – 15€ #TOP PREPORUKA
 • Paket putnog osiguranja (osiguranje od otkaza, osiguranje prtljage te dopunsko zdravstveno osiguranje)
 • NAPOMENA! Za prelazak preko granice potrebna je samo osobna iskaznica, međutim na povratku u Hrvatsku potrebno je pokazati Covid putovnicu (brzi test ne stariji od 48h, PCR test ne stariji od 72h, potvrdu o preboljenju unutar 6 mjeseci ili potvrdu o cijepljenju)
 • djeca mlađa od 12 godina u prisustvu skrbnika/roditelja ne moraju imati nikakve potvrde!

Kalkulator: 6500 FT (135 KN) | 4500 FT (100 KN)


POLAZAK:

● ZAGREB – 03:15 (Zagrebački velesajam, ulaz jug)
● VARAŽDIN – 05:00 (Parking kod Špara, semafori prema Čk-u)
● ČAKOVEC – 05:15 (Dvorana GOC-a, parking)
● MALA SUBOTICA – 05:30 (Božo Pub) 
● PRELOG – 05:45 (DG Sport)


PLAN PUTA: 

Nedjelja, 15.08. | ZAGREB / VARAŽDIN / ČAKOVEC / PRELOG / BUDIMPEŠTA

 

Polazak u 3:00 sata iz Zagreba te nastavak puta prema Varaždinu, Čakovcu i Prelogu uz priključak na autocestu za Budimpeštu. Nakon upoznavanja grupe sa pratiteljem putovanja, slijedi ugodna vožnja kroz Hrvatsku i Mađarsku, sve do veličanstvene ”KRALJICE DUNAVA”. Jutarnji dolazak do prve destinacije, veličanstvenog TROPICARIUMA, koji je dom morskih pasa u akvariju od 1.4 milijuna litra vode, šarenih riba iz cijeloga svijeta, malih majmuna, aligatora i egzotičnih ptica. Šetnja kroz veliki tunel omeđen ribama i vodom. Slijedi vožnja autobusom prema jednom od najstarijih zooloških vrtova na svijetu (više od 150 godina) i po našem skromnom mišljenju, NAJBOLJEM U EUROPIZOO Budapest u kojem se nalaze životinje iz cijeloga svijeta poput: Lavova, Tigrova, Slonova, Žirafa, Madagaskarskih lemura, Gorila, Orangutana, Nosoroga, smrtonosnih Zmija i drugih životinja koje nisu u svojim klasičnim kavezima nego su raspoređeni geografski po svom staništu. Sami razmještaj životinja je upravo napravljen na takav način da nema praznog hoda, već u bilo kojem trenutku, bilo kuda se okrenete, imate neke od životinja pred sobom. Također se velika većina njih može i hraniti direktno iz ruku turista. Pošto je CITADELLA zatvorena zbog renovacije, odlučili smo otići na prekrasno KRSTARENJE DUNAVOM uz čašu šampanja s panoramskim pogledom na Budimpeštu. Tko neće ići na brod, imati će sat vremena za prošetati gradom. Vrijeme za stvaranje umjetničkih fotografija. Okupljanje grupe oko 19:00 sati i polazak prema mjestu polaska.


PRIJAVE I INFORMACIJE: 

Telefon: 098 / 131 – 2364
E-mail: info@potepuh.hr

PLAĆANJE:

Putovanje mora biti plaćeno u cijelosti (100 %) najkasnije 5 dana prije putovanja! Uplate se mogu izvršiti virmanski ili internet bankarstvom.

Putovanje će biti održano u skladu s preporukama HZJZ!

Minimalni broj putnika potreban za organizaciju izleta: 40 osoba.

Ukoliko nema minimalnog broja putnika za organizaciju izleta, putnik će o tome biti obaviješten usmeno ili pismeno 3 dana prije putovanja.

Sukladno preporukama HZJZ, molimo Vas da na izlet ponesete maske te da ih nosite na licu za vrijeme vožnje. Na ulazu u autobus, potrebno je dezinficirati ruke. Agencija će osigurati potrebne dezinficijense za ruke.

Molimo da prije uplate aranžmana pročitate Ugovor i Opće uvjete turističke agencije Potepuh navedene na službenim stranicama. Uplatom na račun AGENCIJE, pristali ste na uvjete objavljenim na službenim stranicama Potepuh.hr.

Službena valuta Mađarske je FORINTA.

Za ulazak na terirorij Mađarske dovoljna je samo osobna iskaznica.


Zahvaljujemo Vam na Vašem povjerenju i želimo Vam sretan put! ☺️