Garantirani polazak!

Etno Selo Stanišići: Romantični vikend iz bajke ❤️

Datum:
dana 30. 10. - 31.10.
Prijevoz:
POLAZAK: Prelog, Čakovec, Koprivnica
Tour Type:
Romantični odmor
Grupa:
40 putnika
Trajanje:
2 dana

490.00 Kn

Koliko puta smo čitali bajke i maštali o princezama, dvorcu i savršenoj prirodi? 👩‍❤️‍👨

Ovoga puta, snovi će postati stvarnost! Odlazimo u najveće ETNO SELO NA BALKANU! ❤️
 
Ambijent Etno sela Stanišići djeluje očaravajuće, kao da nas izbacuje iz sadašnjeg ubrzanog vremena i vraća u starinu, vraća nas precima i prirodi, budeći divljenje prema jednostavnosti nekadašnjeg načina života. I vi ćete doživjeti ovu ugodnu i nesvakidašnju stvarnost na vikend ODMORU IZ SNOVA sa svojim najdražima.

FIRST MINUTE CIJENA = 490,00 kuna ✅ #TOPCIJENA

Cijena od 23.10. iznosi: 590,00 kuna


DATUM: Subota i Nedjelja –  30.10. / 31.10.

Prijave u tijeku …

Discount:
Polazak:

Special offer

Opis

SAŽETAK:

Koliko puta smo čitali bajke o princezama, dvorcu i savršenoj prirodi? Ovoga puta, snovi će postati stvarnost! Odlazimo u najveće ETNO SELO NA BALKANU! Vrijeme je za ODMOR IZ SNOVA u Bosni!

 

PAKET UKLJUČUJE:

● Prijevoz turističkim autobusom visoke kvalitete na relaciji Čakovec – Bijeljina – Čakovec
● Jedno noćenje u dvokrevetnim sobama, u HOTELU RAS s 4 zvjezdice ⭐️⭐️⭐️⭐️
● Jutarnji doručak s kavom i sokovima
● Posjet gradu Đakovu i Virovitici
● Slobodno vrijeme u bajkovitom selu Etno Selu Stanišići
● Osiguranje odgovornosti organizatora paket aranžmana i osiguranje jamčevine
● Organizaciju i realizaciju putovanja

 

FIRST MINUTE CIJENA: 490,00 kuna

Cijena od 23.10. iznosi: 590,00 kuna


Cijena ne uključuje:
  • Osobne troškove hrane i pića
  • Boravišnu pristojbu – 2 EUR (obvezna doplata)
  • Wellnes paket: BAZEN, FITNES SALA, BIO SAUNA, FINSKA SAUNA, PARNO KUPATILO, TURSKO KUPATILO ( HAMAM), TEPIDARIUM, KNEIPP, BURE SA LEDOM (po želji) #ToplaPreporuka
  • Paket putnog osiguranja (osiguranje od otkaza, osiguranje prtljage te dopunsko zdravstveno osiguranje)
  • NAPOMENA! Za prelazak preko granice dovoljna je samo OSOBNA ISKAZNICA, međutim za povratak u Hrvatsku potrebna je Covid putovnica (brzi test ne stariji od 48h, PCR test ne stariji od 72h ili potvrda o preboljenju unutar godine dana) VIŠE INFORMACIJA!
  • Djeca mlađa od 12 godina u prisustvu skrbnika/roditelja ne moraju imati nikakve potvrde!

POLAZAK:

● VARAŽDIN – 05:45 (Parking kod Špara, na Banfici)
● ČAKOVEC – 06:00 (Dvorana GOC-a, parking)
● MALA SUBOTICA 06:15 (Božo Pub)
● PRELOG – 06:30 (DG Sport)
● KOPRIVNICA – 07:30 (KTC zaobilaznica, benzinska)


PLAN PUTA: 

1. DAN | Subota, 30.10. – ČAKOVEC / VIROVITICA / BIJELJINA

Ovdje se odmaraju oči i duša, čovjek postaje plemenitiji, ali i mudriji, slušajući cvrkut ptica, žuborenje potoka i rad vodenica.

Na trećem kilometru od Bijeljine prema Pavlovića mostu, u srcu semberske ravnice, na površini od petnaest hektara, porodica Stanišić je izgradila Etno Selo Stanišići. Etno Selo Stanišići je selo sa dvadesetak autentičnih drvenih kuća, mljekarom, vodenicom, kovačnicom, ambarom za žito, starim kućama i velikom gostinskom kućom, koji su prenijeti iz sela u općini Vareš i sela s planina Zvijezde i Romanije, iz susjednih općina.

Polazak iz Čakovca u 06:00 sati te nastavak puta prema Koprivnici. Vožnja kroz Hrvatsku i Bosnu uz nekoliko kraćih pauza za odmor. Slijedi ugodna vožnja do VIROVITCE  gdje ćemo napraviti mini pauzu od 45 minuta za jutarnju kavicu i samostalni kratki razgled centra. Dolazak u Bijeljinu u ranim popodnevnim satima. Smještaj u hotel i slobodno vrijeme za razgled i uživanje u najvećem selu na Balkanu, u Etno Selu Stanišići. Mogućnost večere uz živu muziku ili uživanje u Wellness i SPA resortu. Noćenje.

 

2. DAN | Nedjelja, 31.10.  – BIJELJINA / ĐAKOVO / ČAKOVEC

Jutarnji doručak. Mogućnosti korištenja bazena i saune ili šetnja imanjem uz razgled životinja i vožnju vlakićem. Kasna odjava iz hotela oko 12:00 sati. Slijedi odlazak ĐAKOVO, drugi grad po veličini u osječko-baranjskoj županiji koji je poznat pod izrekom  “Đakovo je srce Slavonije!”, a mogli bismo, kad govorimo o đakovačkoj katedrali, s pravom dopuniti, pa reći: “Đakovo je srce Slavonije – katedrala srce Đakova!” Ona zaista jest – srce u srcu! Po svojem značenju, po svojem zemljopisnom položaju, simbolički i stvarno. Đakovo i katedrala su srasli, štoviše, postali su sinonimi. Ona je Gradu duhovni temelj, jamac njegovih korijena i povijesnog kontinuiteta, a Grad je njezino plodno tlo, sigurno okruženje, ponosan štovatelj i vjeran čuvar. Doći u Đakovo, a ne posjetiti katedralu – manju baziliku sv. Petra ravno je onoj: “Došli u Rim, a nisu vidjeli Papu!” Ma iz kojeg smjera stizali u ovaj grad, dva, 84 metra visoka, tornja Strossmayerove katedrale biti će Vam orijentir. Grad đakovačkih ili bosanskih i srijemskih biskupa, a od 2008. i sjedište Đakovačko-osječke nadbiskupije, slavonske crkvene pokrajine, pisanu povijest piše od 1239. godine i svake godine je posjeti više od 20.000 ljudi. Tu ćemo napraviti PAUZU za ručak i samostalni razgled centra od nekakvih sati i pol kada slijedi okupljanje polazak prema Međimurju. Dolazak na mjesto polaska u pristojnim večernjim satima.


PRIJAVE I REZERVACIJE:

Telefon: +385 | 98 131 2364

E-mail: info@potepuh.hr


PLAĆANJE:

utovanje mora biti plaćeno u cijelosti (100 %) najkasnije 3 dana prije putovanja. Uplate se mogu izvršiti virmanski ili internet bankarstvom.

Službena valuta BiH je Konvertibilna marka. (1 KM ~ 4 KN)

Putovanje će biti održano u skladu s preporukama HZJZ!

Minimalni broj putnika potreban za organizaciju izleta: 40 osoba.

Ukoliko nema minimalnog broja putnika za organizaciju izleta, putnik će o tome biti obaviješten usmeno ili pismeno 3 dana prije putovanja.

Sukladno preporukama HZJZ, molimo Vas da na izlet ponesete maske te da ih nosite na licu za vrijeme vožnje. Na ulazu u autobus, potrebno je dezinficirati ruke. Agencija će osigurati potrebne dezinficijense za ruke.

Molimo da prije uplate aranžmana pročitate Ugovor i Opće uvjete  turističke agencije Potepuh navedene na službenim stranicama. Uplatom na račun AGENCIJE, pristali ste na uvjete objavljenim na službenim stranicama Potepuh.hr.

Za ovo putovanje potrebna je važeća osobna iskaznica!


Zahvaljujemo Vam na Vašem povjerenju i želimo Vam sretan put! ☺️