This tour has expired
Garantirani polazak!

FORMULA 1: Velika Nagrada Mađarske 2021. s uključenom ulaznicom i noćenjem 🇭🇺

Datum:
31.07. - 01.08.
Prijevoz:
POLAZAK: Prelog, Čakovec, Varaždin
Tour Type:
Utrka Formule 1
Grupa:
30 putnika
Trajanje:
2 dana

1,590.00 Kn

VELIKA NAGRADA MAĐARSKE ! 🏎🇭🇺


Ove godine odlučili smo uživati u blagodatima jednog od najljepših gradova Europe – BUDIMPEŠTE na čak dva dana, jedan dan smo izdvojili za istraživanje ljepota glavnog Mađarskog grada, ispijanje poznatih vina, kušanje nacionalnog jela – gulaša, vožnju brodićem uz čašu šampanjca po Dunavu te za poznate večernje partyje, dok ćemo drugi dan navijati UŽIVO za najbolje vozače današnjice i divite se jednome od najpopularnijih sportova na svijetu – FORMULI 1. na magičnome HUNGARORINGU.


NEVJEROJATNA FIRST MINUTE CIJENA = 1590 kuna s uključenom ulaznicom ✅


Datum:

Vikend: 31.07. – 01.08. | Prijave u tijeku …

OGRANIČENA MJESTA: 40 putnika

Discount:
Polazak:

Special offer

Opis

SAŽETAK:

Prva Velika Nagrada Mađarske održana je 21. lipnja 1936. na 5 km dugoj stazi u Nepligetu, parku u Budimpešti. Vozilo se 50 krugova, odnosno ukupno 250 kilometara. Mercedes Benz, Auto Union i Alfa Romeo pod Ferrarijevim imenom na utrku su poslali po tri bolida i utrka je izazvala veliki interes kod publike. Staza je bila duga pet kilometara i vozila se u smjeru suprotnom od kazaljke na satu.

 

                                                                                     (Photography: Hungaroring 2019.)

 

PAKET UKLJUČUJE:

 • Prijevoz autobusom visoke turističke klase na relaciji Čakovec – Budimpešta – Hungaroring – Čakovec
 • Jedno noćenje s doručkom u dvokrevetnim sobama, u hotelu s 3*, u Budimpešti
 • Ulaznicu za FORMULU 1, sektor (Stehplatz) – potpuna sloboda na stazi
 • Razgled centra Budimpešte prema programu
 • Licenciranog turističkog pratitelja
 • Osiguranje jamčevine i osiguranje od odgovornosti organizatora paket aranžmana
 • Organizaciju i realizaciju putovanja

 

FIRST MINUTE CIJENA: 1590,00 kuna

Djeca do 12 godina: 990,00 kuna

                                                                              (Photography: Turistička agencija “Potepuh”)
 
Cijena ne uključuje:
 • Osobne troškove hrane i pića
 • Fakultativni izlet Brodom po Dunavu uz čašu šampanjca u večernjim satima – 15 € #TopPreporuka
 • Boravišnu pristojbu u hotelu – 2,00 € (obvezna doplata)
 • Paket putnog osiguranja (osiguranje od otkaza, osiguranje prtljage te dopunsko zdravstveno osiguranje)

POLAZAK:

● DONJA DUBRAVA – 05:40 (INA benzinska)
● PRELOG – 06:00 (DG Sport)
● MALA SUBOTICA – 06:15 (Božo Pub) 
● ČAKOVEC – 06:30 (Dvorana GOC-a, parking)
● VARAŽDIN – 06:45 (Parking kod Špara, semafori prema Čk-u)


PLAN PUTA: 

1. DAN | Subota, 31.07. – PRELOG / ČAKOVEC / BUDIMPEŠTA

 

Polazak u 6:00 sati iz Preloga te nastavak puta prema Čakovcu uz priključak na autocestu za Budimpeštu. Nakon upoznavanja grupe sa pratiteljem putovanja, slijedi ugodna vožnja kroz Hrvatsku i Mađarsku, sve do veličanstvene ”KRALJICE DUNAVA”. Ovdje ćete doživjeti jedinstvenu ljepotu kulturno povijesnih spomenika, koja će Vas ostaviti bez teksta! Po dolasku, odlazimo do najviše točke Budimpešte – brda GELLÉRT sa spomenikom Slobode koji se vidi iz svih dijelova grada i gdje se nalazi CITADELLA, stara budimska utvrda s koje se pruža panoramski pogled na BUDIM, PEŠTU i DUNAV. Nakon toga razgledati ćemo BUDIM na kojem se nalazi KRALJEVSKA PALAČA, CRKVA SV. MATIJAŠA I RIBARSKA TVRĐAVA s vjerojatno najljepšim pogledom na Budimpeštu i njene mostove, kojih ima čak 8, a najstariji, ali i najljepši je LANČANI MOST preko kojeg se spuštamo u PEŠTU. Slobodno vrijeme za ručak na glavnom trgu VÖRÖSMARTY, u nekim od odličnih mađarskih vina i u mirisu predivnog KÜRTŐSKALÁCSA (zbog oblika ga zovu i „dimnjak kolač“, tradicionalno mađarsko pecivo, fino mekano i prhko). Odlazak u hotel oko 15:00 sati na CHECK IN. Odmor i priprema za večernju feštu.

 

Nastavljamo s razgledom PEŠTE. Na peštanskoj strani se nalazi najljepši neogotički dragulji – zgrada PARLAMENTA s oko 700 prozora, BAZILIKA SV. STJEPANA, TRG HEROJA, najveći trg u Budimpešti koji sagrađen u čast 1000 godina postojanja mađarske države s Milenijskim spomenikom i KIP ANĐELA GABRIJELA – AVENIJE ANDRASSY, najljepša gradska ulica s OPEROM – gradski park tj. Varoslige. Večer je rezervirana za glavnu posebnost Budimpešte – VOŽNJU BRODOM UZ ČAŠU ŠAMPANJCA PO DUNAVU! Nakon vožnje brodom, slobodno vrijeme za zajedničko druženje u Vaci ut koja je žila kucavica, centralna i najbitnija ulica mađarske prijestolnice, smještena u centru Pešte, u kojoj se nalazi veliki broj suvenirnica, diskoteka, kafića, restorana, slastičarni i svega što možete poželjeti. Noćenje.

 

2. DAN | Nedjelja, 01.08. – BUDIMPEŠTA / HUNGARORING / ČAKOVEC

 

DORUČAK u hotelu. Jutarnji CHECK OUT i odlazak na zanimljivu UTRKU FORMULE 1 – Hungaroring 2021. Hungaroring se nalazi blizu Budimpešte, a Velika Nagrada Mađarske koja se vozi na ovoj stazi, je od 1986. stalna postaja u kalendaru Formule 1. Pošto je smještena u dolini, dizajneri staze u potpunosti su iskoristili prirodni potencijal ove lokacije, koristeći neravnine i uspone kako bi pred vozače stavili jedinstveni izazov. A kako se s nekih mjesta vidi i do 80% staze, sjajno je mjesto i za gledatelje. Cjelodnevno druženje i gledanje utrke s ostalih stotinjak tisuća ljudi. Nakon podjele nagrada, slijedi odlazak na samu stazu kako bismo iz prve ruke vidjeli najveće vozače današnjice. U večernjim satima okupljanje grupe u dogovoreno vrijeme te odlazak prema Međimurju.

(Photography: Druženje putnika na samoj stazi Hungaroringa)

 

NAPOMENA:

 • Mađarska je donijela odluku kako je od 23. lipnja iz svih susjednih država pa tako i iz Hrvatske, za ulazak dovoljna samo važeća osobna iskaznica ili putovnica (nema više ograničenja, testova i potvrda), međutim za povratak u Hrvatsku i za ulazak na utrku je potreban negativan PCR test ili Covid putovnica.
 • Očekuje se kako će trebati EU COVID DIGITALNA POTVRDA kojom dokazujete da ste cijepljeni ili da ste preboljeli COVID-19. Ako ne posjedujete takvu potvrdu potreban će biti negativan PCR test. (300-ak kuna)
 • Molimo informirajte se o preporukama za putovanja i upozorenja za Mađarsku na službenim stranicama MVEP-a vezano uz potrebe za PCR testiranja i mogućnostima ulaska u Mađarsku.
 • Uvjeti za ulazak na utrku: https://hungaroring.hu/en/events/formula-1/terms-and-conditions-2021f1

PRIJAVE I INFORMACIJE: 

Telefon: 098 / 131 – 2364
E-mail: info@potepuh.hr

PLAĆANJE:

Putovanje mora biti plaćeno u cijelosti (100 %) najkasnije 7 dana prije putovanja. Uplate se mogu izvršiti virmanski ili internet bankarstvom.

Minimalni broj putnika potreban za organizaciju izleta: 35 osoba.

Ukoliko nema minimalnog broja putnika za organizaciju izleta, putnik će o tome biti obaviješten usmeno ili pismeno 5 dana prije putovanja.

Sukladno preporukama HZJZ, molimo Vas da na izlet ponesete maske te da ih nosite na licu za vrijeme vožnje. Na ulazu u autobus, potrebno je dezinficirati ruke. Agencija će osigurati potrebne dezinficijense za ruke.

Molimo da prije uplate aranžmana pročitate Ugovor i Opće uvjete turističke agencije Potepuh navedene na službenim stranicama. Uplatom na račun AGENCIJE, pristali ste na uvjete objavljenim na službenim stranicama Potepuh.hr.

Službena valuta Mađarske je FORINTA.

Za ulazak na terirorij Mađarske dovoljna je samo osobna iskaznica.


Zahvaljujemo Vam na Vašem povjerenju i želimo Vam sretan put! ☺️