This tour has expired
Garantirani polazak!

Obiteljski izlet: HRVATSKI GARDALAND – Zabavni Park Biograd

Datum:
dana 22.06. 2021.
Prijevoz:
POLAZAK: Čakovec, Varaždin, Zagreb
Tour Type:
Obiteljsko - adrenalinsko putovanje
Grupa:
30 putnika
Trajanje:
1 dan

270.00 Kn

Želite li se konačno opustiti nakon duge godine, pronaći idealnu lokaciju za počastiti klince nakon petica u školi? Željni ste adrenalina i dobre zabave?

Tornado, Dark ride, Raptor, Divlji zapad, Svemir, Pirati … Zvuči Vam zanimljivo?

Provedite neradni dan na putovanju gdje će Vam jedine misli biti kako se što bolje zabaviti! Hrvatski GARDALAND ili DISNEYLAND kako ga mnogo nazivaju, idealno je mjesto za obiteljsku zabavu i ljubitelje adrenalina. Jesi li dovoljno hrabar? 😏


Posjet Zadru + Najveći zabavni park u regiji = 270 kn + ulaznica (gratis, 125, 130 kn)

Datum:

USKORO NOVI DATUM!


Discount:
Polazak:

Special offer

Opis

SAŽETAK:

Fun Park Biograd je tematsko zabavni park koji svojom idealnom lokacijom u Biogradu na Moru pruža spektakularno iskustvo zabave za cijelu obitelj u srcu Jadranske obale. Odaberite svoju pustolovinu u jednoj od tri tematske cjeline vožnji: Svemir, Gusarski grad ili Divlji zapad i proživite zabavu na dosad neviđen način u ovoj regiji. Osim vožnji zabavljati će Vas mađioničari, žongleri, cirkusanati, stand up komičari, koncerti i Games Hall igraonica, a u suvenirnicama možete pronaći razne sadržaje za uspomenu posjeta parku. U parku nitko ne može ostati gladan ili žedan pored brojnih ugostiteljskih objekata koji će zasigurno zadovoljiti potrebe svih posjetitelja. Dođite u Fun Park Biograd gdje su pustolovine pune nezaboravnih trenutaka zabave, uzbuđenja i smijeha!
 

PAKET UKLJUČUJE:

 • Prijevoz autobusom visoke turističke klase (TV, video, klima) na relaciji Prelog – Zadar – Biograd – Prelog
 • Posjet gradu Zadru s Morskim orguljama i Pozdrav suncu
 • Odlazak do HRVATSKOG GARDALANDA, Fun park Biograda
 • Piće dobrodošlice
 • Licenciranog turističkog pratitelja
 • Osiguranje odgovornosti organizatora paket aranžmana i osiguranje jamčevine
 • Organizaciju i realizaciju putovanja

 

FIRST MINUTE CIJENA: 270,00 kuna

Djeca do 12 godina: 250,00 kuna


Cijena ne uključuje:

 • Osobne troškove hrane i pića,
 • Paket putnog osiguranja (osiguranje od otkaza, osiguranje prtljage te dopunsko zdravstveno osiguranje)
 • Ulaznicu za park: DJECA do 100 cm (GRATIS), DJECA do 150 cm (125 kn), ODRASLI (130 kn)
 • Dijete koje ima rođendan 22.06. – ulaznica GRATIS
 • Ulaznice se plaćaju na autobusu!

                                                           


Polazak:

● DONJA DUBRAVA – 04:00 (INA)
● PRELOG – 04:15 (DG Sport)
● MALA SUBOTICA – 04:30 (Božo Pub)
● ČAKOVEC – 04:45 (Dvorana GOC-a, parking)
● VARAŽDIN – 05:00 (Špar, na banfici kod semafora)
● ZAGREB – 06:00 (Buzin, Trgovački centar “Supernova” na parkingu)

 

PLAN PUTA: 

Utorak, 22.06. – PRELOG / ZADAR / BIOGRAD

Ljubitelji ADRENALINA i BRZE VOŽNJE konačno su došli na svoje. Odlazimo na avanturističko putovanje gdje ćemo mjeriti otkucaje srca na brzim i žestokim atrakcijama u Fun parku “Mirnovec” nedaleko Zadra.

Polazak u 4:15 sati iz Preloga te nastavak puta prema Čakovcu. Vožnja ugodnim turističkim autobusom do BIOGRADA kroz Karlovac uz zanimljive informacije voditelja putovanja. Dolazak u prijepodnevnim satima do ZADRA gdje ćemo prošetati gradom i vidjeti jedinstvene svjetske atrakcijeMorske orgulje” i “Pozdrav Suncu“. Usput ćemo prošetati do velike predromaničke katoličke crkve “Sv. Donata” i popiti kavicu na zadarskoj rivi. Nakon odmora, odlazimo do Biograda gdje kreće luda vožnja adrenalinskim atrakcijama poput TORNADA, BIG BLUE BURE, ADRIA EYE ili igranje u tematskim igraonicama poput Divljeg zapada, Svemira i Pirata. Park od 45 tisuća kvadratna metra otvara se u 14:00 sati i cijelo popodne je na usluzi djeci, obiteljima i ljubiteljima adrenalima. Slobodno vrijeme za uživanje u zabavnom parku do 20:30h kada slijedi okupljanje grupe i odlazak prema Međimurju.

                                                                                     (Zabavni park – Mirnovec)

 


PRIJAVE I INFORMACIJE: 

Telefon: 098 / 131 / 2364

E-mail: info@potepuh.hr

_______________________________________________________

PLAĆANJE:

Putovanje mora biti plaćeno u cijelosti (100 %) najkasnije 3 dana prije putovanja. Uplate se mogu izvršiti virmanski ili internet bankarstvom.

Minimalni broj putnika potreban za organizaciju izleta: 35 osoba.

Ukoliko nema minimalnog broja putnika za organizaciju izleta, putnik će o tome biti obaviješten usmeno ili pismeno 3 dana prije putovanja.

Sukladno preporukama HZJZ, molimo Vas da na izlet ponesete maske te da ih nosite na licu za vrijeme vožnje. Na ulazu u autobus, potrebno je dezinficirati ruke. Agencija će osigurati potrebne dezinficijense za ruke.

Molimo da prije uplate aranžmana pročitate Ugovor i Opće uvjete  turističke agencije Potepuh navedene na službenim stranicama. Uplatom na račun AGENCIJE, pristali ste na uvjete objavljenim na službenim stranicama Potepuh.hr.

NAPOMENA: Izlet se održava neovisno o vremenskoj prognozi. Organizator izleta pomno prati vremenske uvjete putem stručnih službi, kao i stanje na terenu putem partnera. Ukoliko organizator izleta procijeni da će vremenski uvjeti znatno utjecati na mogućnost realizacije plana i programa izleta, isti će otkazati ili odgoditi, o čemu će obavijestiti putnike do 24 h prije polaska.