This tour has expired
Garantirani polazak!

Karneval u Villachu + Pyramiden

Datum:
dana 22.02. 2020.
Prijevoz:
Autobus
Tour Type:
Karneval
Grupa:
49 osoba
Trajanje:
1 dan

149.00 Kn

Ove godine odlučili smo vidjeti nešto novo, stoga je odluka pala: KARNEVALSKA PARADA na ulicama Villacha sa 3000 maškora i uživanje u nezaboravnom pogledu sa vidikovca Pyramidenkogel.

Discount:
Polazak:

Special offer

Opis

PLAN PUTOVANJA

Ove godine odlučili smo vidjeti nešto novo, stoga je odluka pala: KARNEVALSKA PARADA na ulicama Villacha sa 3000 maškora i uživanje u nezaboravnom pogledu sa vidikovca Pyramidenkogel.
 

PAKET UKLJUČUJE:

● Prijevoz autobusom visoke turističke klase (TV, video, klima) na relaciji Prelog – Villach – Prelog
● Kratki razgled i uživanje u Karnevalu
● Prijevoz do Pyramidenkogela
● Organizaciju puta
● Licenciranog turističkog pratitelja
● Jamčevno osiguranje

 

FIRST MINUTE CIJENA: 149,00 kuna

Djeca do 12 godina: 130,00 kuna

 

Cijena ne uključuje: javni prijevoz, osobne troškove hrane i pića, ulaznicu Pyramidenkogel (14 € za odrasle i 7 € za djecu do 15 godina).

 

Polazak:

● PRELOG – 06:00 (Dg Sport)
● MALA SUBOTICA – 06:15 (Božo Pub)
● ČAKOVEC – 06:30 (Parking, dvorana GOC-a)

 

Subota: 

  • Polazak autobusom iz Preloga (DG SPORT) u 06:00 sati. Nastavljamo do Male Subotice i Čakovca gdje skupljamo ostatak putnika (ukoliko ih ima) te slijedi ugodna vožnja kroz Sloveniju i Austriju do zaštitnog znaka Koruške – vidikovca PYRAMIDENKOGEL. Vidikovac Pyramidenkogel, sa svojom visinom od 100 metara jedan je od najljepših pogleda u Europi.
    Nakon prekrasnog pogleda na pokrajinu Korušku koji će Vam se urezati u pamćenje te okolna jezera slijedi okupljanje grupe i odlazak prema VILLACHU, gradu koji leži na rijeci DRAVI i njezinoj pritoci Gail, dok se u neposrednoj blizini grada nalazi i mnoštvo jezera. Po dolasku kraći razgled grada: GLAVNI TRG, BURG, CRKVA SV. JAKOBA, CRKVA SV. NIKOLE. U Villachu se nalazi nekoć prva protestantska crkva u Austriji, crkva Sv. Jakoba, do čijeg vrha vodi 239 stepenica do vrha i odakle se pruža fantastičan pogled na grad, rijeku Dravu i sva alpska, manja i veća jezera u okolici grada. Nalazi se na Glavnom trgu koji je nastao tijekom 12. stoljeća i od tada je žila kucavica grada,a na njemu su se oduvijek odvijali sajmovi i izložbe.Zanimljivo jest da je upravo KARNEVALSKA POVORKA 2005. godine po prvi puta krenula sa Glavnog trga (do tada se FASCHING održavao u zatvorenim prostorima u različitim dvoranama Villacha). Inače, VILLACHER FASCHING održava se u ovom gradu tradicionalno od 1867. godine, a centrom Villacha proći će oko 150 grupa iz svih austrijskih pokrajina, drugh europskih država sa oko 3000 sudionika. Kafići, trgovine i ugostiteljski objekti u centru grada su prigodno ukrašeni i cijeli grad je duhu Faschnika. Slobodno vrijeme na glavnom gradskom trgu za promatranje veličanstvene karnevalske povorke.
  • Okupljanje grupe u dogovoreno vrijeme i povratak prema Međimurju. Povratak na mjesto polaska predviđen je u kasnim večernjim satima.

***************************************************************************.

Prijave i informacije:

Telefon: 098-131-2364

E-mail: info@potepuh.hr

_______________________________________________________

PLAĆANJE:

Izlet mora biti plaćen u cijelosti (100 %) najkasnije 5 dana prije putovanja. Uplate se mogu izvršiti virmanski ili internet bankarstvom.

Minimalni broj putnika potreban za organizaciju izleta: 49 osoba.

Ukoliko nema minimalnog broja putnika za organizaciju izleta, putnik će o tome biti obaviješten usmeno ili pismeno 5 dana prije putovanja.

Molimo da prije uplate aranžmana pročitate Ugovor i Opće uvjete  turističke agencije Potepuh navedene na službenim stranicama. Uplatom na račun AGENCIJE, pristali ste na uvjete objavljenim na službenim stranicama Potepuh.hr.

Nacionalna valuta Austrije je Euro.

Za ovo putovanje potrebna je važeća osobna iskaznica!