This tour has expired
Garantirani polazak!

LJETOVANJE: Dubrovnik & Budva

Datum:
30.09. - 04.10.
Prijevoz:
POLAZAK: Prelog, Čakovec, Zagreb
Tour Type:
Ljetovanje
Grupa:
54 putnika
Trajanje:
5 dana

999.00 Kn

 
Što imate zajedničko Vi, David Beckham i Marylin Monroe? Pa oboje ćete ljetovati na istome mjestu – u BUDVI, srednjovjekovnom gradu starom više od 2.500 godina, poznatijem i kao “Crnogorski Miami“. Budvanska rivijera razvila se na malom poluotoku, na kojem se nalazi stari dio grada. Ono što najviše privlači turiste u ovaj dio Europe svakako je čisto more s čak 17 prelijepih plaža, više od 300 sunčanih dana godišnje, bogata povijest i ludi noćni život.
 

 

Discount:
Polazak:

Special offer

Opis

PLAN PUTOVANJA

Što imate zajedničko Vi, David Beckham i Marylin Monroe? Pa oboje ćete ljetovati na istome mjestu – u BUDVI, srednjovjekovnom gradu starom više od 2.500 godina, poznatijem i kao “Crnogorski Miami“. Budvanska rivijera razvila se na malom poluotoku, na kojem se nalazi stari dio grada. Ono što najviše privlači turiste u ovaj dio Europe svakako je čisto more s čak 17 prelijepih plaža, više od 300 sunčanih dana godišnje, bogata povijest i ludi noćni život.
 
 

PAKET UKLJUČUJE:

● Prijevoz autobusom visoke turističke klase (TV, video, klima) na relaciji Čakovec – Budva – Čakovec
● Tri noćenja u dvokrevetnim sobama, u Villa apartmanu s bazenom (ručnik, klima, tv, hladnjak, kupaonica)
● Razgled i pratnju po programu agencije s voditeljem putovanja
● Licenciranog turističkog pratitelja
● Jamčevno osiguranje
● Osiguranje odgovornosti organizatora paket aranžmana
● Organizaciju i realizaciju putovanja

 

FIRST MINUTE CIJENA: 999,00 kuna

 

Cijena ne uključuje: javni prijevoz, osobne troškove hrane i pića, putno osiguranje, boravišnu pristojbu (4.5 – obvezno), fakultativne izlete.

Fakultativni izlet: Cetinje-Nacionalni park Lovćen-Kotor: 24 Eura (uključena ulaznica za nacionalni park te ulaznica za Mauzolej)

Fakultativni izlet: Sveti Stefan-Virpazar-Podgorica: 27 eura (uključena ulaznica za Nacionalni park i za vožnju brodom po jezeru)

___________________________________________________

Ako uzmete obje, cijena je 45 € + imate razgled Dubrovnika GRATIS!

 

Polazak:

● PRELOG – 20:30 (Dg Sport)
● MALA SUBOTICA 20:45 (Božo Pub)
● ČAKOVEC – 21:00 (Dvorana GOC-a, parking)
● ZAGREB – 23:00 (KD Vatroslav Lisinski)

 

PLAN PUTA: 

1. dan – SRIJEDA | 30.09.

Polazak u 23:00 ispred KD Vatroslav Lisinski. Uz veselu vožnju i mnogobrojne nagradne igre krećemo prema Dubrovniku.

 

2. dan – ČETVRTAK | 01.10.

Dolazak u Dubrovnik u ranim jutarnjim satima. Slobodno vrijeme za razgled grada, šetnju, odmor i jutarnju kavu. Nakon kraće pauze, polazak prema Budvi. Dolazak u 14:00h. Smještaj u apartmane Vila Andjelina. Slobodno vrijeme za vlastite aktivnosti, kupanje, šetnju gradom… Navečer zajedničko druženje. Pool party. Noćenje.

 

3. dan – PETAK | 02.10.

Fakultativni odlazak u Cetinje, prvoj postaji na našoj Crnogorskoj turi. Po dolasku razgled grada uz pratnju licenciranog lokalnog vodiča: Dvorac kralja Nikole, Ostaci manastira Crnojevića na Ćipuru, Vladin dom – zgrada vlade bivše Kraljevine Crne Gore …
Nastavak putovanja prema NP Lovćen te Njeguševom Mauzoleju.

Legenda kaže da je crnogorski kralj nadmudrio turskog sultana tražeći slobodu i nezavisnost za Crnu Goru. Tada je sultanu objasnio da je Crna Gora sav teritorij koji se prostire pogledom sa vrha Lovćena… Sultan, misleći da se s vrha tog brda pogledom ne može obuhvatiti veliki teritorij, dao je obećanje crnogorskom kralju a tek kasnije je shvatio kako ga je ovaj nadmudrio…
Ovom pričom se na slikovit način mogu dočarati vidici i pogledi koji se pružaju sa ovog mjesta… Kažu da se u vrijeme vedrog vremena sa Lovćena vidi Italija.
Ulaznica za Mauzolej je uključena u cijenu fakultativa.
Nastavak putovanja prema Kotoru. Slijedi razgled grada uz pratnju vodiča: Katedrala Sv. Tripuna, gradske zidine, Napoleonovo kazaliste
Povratak prema Budvi oko 17:00. Slobodno vrijeme za druženje, kupanje u bazenu, roštiljanje, zabavu i izlaske.

 

4. dan – SUBOTA | 03.10.

Odlazak na Crnogorsku turu vol 2️.
Vožnja Crnogorskom obalom uz brojne i šarolike pejzaže sve do Svetog Stefana, najautentičnijeg i najljepšeg mjesta na crnogorskoj obali. Nakon razgleda nastavak našeg putovanja prema Virpazaru. Po dolasku slijedi ukrcaj na brod te vožnja brodom po jezeru uz kušanje domaćih tradicionalnih specijaliteta (uštipci s medom, domaći sir, vino …).
Nastavak puta prema Podgorici. Po dolasku u Podgoricu slijedi razgled grada: Sahat Kula, Trg Republike, Milenijski most, spomenik sv. Nikoli, Hristovog Vaskrsenja, Rimski Trg. Povratak u Budvu preko rijeke Crnojevića gdje se pruža prekrasan pogled na Skadarsko jezero. Popodne slobodno za druženje, izlaske noćno kupanje… Noćenje.

 

5. dan – NEDJELJA | 04.10.

Slobodno vrijeme za vlastite aktivnosti. Polazak prema Hrvatskoj oko 11:00. Mogućnost kraće pauze u Perastu za ručak i odlazak na otok Gospe od Škrpjela.
Odlazeći na svoja duga i opasna putovanja, pomorci su imali običaj da se zavjetuju Gospi od Škrpjela.
Obećali su joj se na neki način zhvaliti ako se živi i zdravi vrate s plovidbi diljem svjetskih mora.
U početku, njihov zavjet sastojao se u tome da daju doprinos i izgrade ovaj otočić, pa su donosili kamen po kamen iz raznih dijelova svijeta i otok bi rastao. Nakon toga, na njemu su sagradili zavjetnu crkvu, a onda je od putovanja do putovanja, opet zavjetima, obogatili, tako da otok danas ima preko 3000 m2. U znak zahvalnosti, vraćajući se sa dalekih putovanja donosili su joj darove, najskuplje i najskupocjenije predmete iz cijeloga svijeta – kineske vaze, porculan, zlato i srebro. Svaki od ovih darova ima i svoju neprocjenjivu priču. U konačnici radi se o jedinom umjetnom otoku na cijelom Jadranu.
Polazak prema Zagrebu oko 16:00. Dolazak u Zagrebu večernjim satima. Polazak prema Čakovcu u nastavku.

***************************************************************************.

Prijave i informacije:

Telefon: 098 / 131 / 2364

E-mail: info@potepuh.hr

_______________________________________________________

PLAĆANJE:

Putovanje mora biti plaćeno u cijelosti (100 %) najkasnije do 25. rujna, 2020. Uplate se mogu izvršiti virmanski ili internet bankarstvom.

Minimalni broj putnika potreban za organizaciju izleta: 49 osoba.

Ukoliko nema minimalnog broja putnika za organizaciju izleta, putnik će o tome biti obaviješten usmeno ili pismeno 7 dana prije putovanja.

Molimo da prije uplate aranžmana pročitate Ugovor i Opće uvjete  turističke agencije Potepuh navedene na službenim stranicama. Uplatom na račun AGENCIJE, pristali ste na uvjete objavljenim na službenim stranicama Potepuh.hr.

Za ljetna putovanja vrijede sljedeća prava:

Ukoliko Putnik otkaže aranžman za putovanje, Potepuh j.d.o.o. od ukupne cijene aranžmana na ime nakade štete zadržava sljedeći iznos:

  • više od 30 dana prije polaska: 30 % cijene aranžmana, a najmanje 100 kn
  • od 29 do 22 dana prije polaska: 40 % cijene aranžmana
  • od 21 do 15 dana prije polaska: 80 % cijene aranžmana
  • od 14 do 0 dana prije polaska: 100 % cijene aranžmana
  • nakon polaska: 100 % cijene aranžmana

Službena valuta je Euro.

Za ovo putovanje potrebna je važeća osobna iskaznica ili putovnica!