This tour has expired
Garantirani polazak!

LJETOVANJE u Budvi – 8 dana & Dubrovnik 🌞

Datum:
31.07. - 07.08..
Prijevoz:
POLAZAK: Prelog, Čakovec, Varaždin
Tour Type:
Ljetovanje & Odmor
Grupa:
40 putnika
Trajanje:
8 dana

2,490.00 Kn

MOJE LJETOVANJE U BUDVI! 🌞
 
Što imate zajedničko Vi, David Beckham i Marylin Monroe? Pa oboje ćete ljetovati na istome mjestu – u BUDVI, srednjovjekovnom gradu starom više od 2.500 godina, poznatijem i kao “Crnogorski Miami“. Budvanska rivijera razvila se na malom poluotoku, na kojem se nalazi stari dio grada, a ono što najviše privlači turiste u ovaj dio Europe svakako je čisto more s čak 17 prelijepih plaža, više od 300 sunčanih dana godišnje, bogata povijest i ludi noćni život. 💙💛

NEVJEROJATNA FIRST MINUTE CIJENA = 2490,00 kuna ✅


Datum:

31.07. – 07.08. – PUNIH 8 DANA| Prijave u tijeku …


TEST NIJE POTREBAN ZA ULAZAK NA TERITORIJ CRNE GORE! ✅

OGRANIČENA MJESTA: 50 putnika

Discount:
Polazak:

Special offer

Opis

SAŽETAK

Što imate zajedničko Vi, David Beckham i Marylin Monroe? Pa oboje ćete ljetovati na istome mjestu – u BUDVI, srednjovjekovnom gradu starom više od 2.500 godina, poznatijem i kao “Crnogorski Miami“. Budvanska rivijera razvila se na malom poluotoku, na kojem se nalazi stari dio grada. Ono što najviše privlači turiste u ovaj dio Europe svakako je čisto more s čak 17 prelijepih plaža, više od 300 sunčanih dana godišnje, bogata povijest i ludi noćni život.
 

          Fotografija: (Sveti Stefan, izvor: Potepuh)
 

PAKET UKLJUČUJE:

● Prijevoz autobusom visoke turističke klase (TV, video, klima) na relaciji Čakovec – Dubrovnik – Budva – Čakovec
● Sedam noćenja u dvokrevetnim sobama, u hotelu Villa Monterio s 3* (ručnik, klima, tv, hladnjak, kupaonica)
● Polupansion tijekom cijeloga tjedna (doručak i večera) u restoranu
● Jednodnevni izlet na pješčanu plažu “Bečići”
● Licenciranog turističkog pratitelja
● Razgled i pratnju po programu agencije s voditeljem putovanja
● Osiguranje odgovornosti organizatora paket aranžmana i osiguranje jamčevine
● Organizaciju i realizaciju putovanja

 

FIRST MINUTE CIJENA: 2490,00 kuna

Cijena od 23.07. iznosi: 2990,00 kuna

                                                                                   Photography: (MartinaKourilkova – Pixabay)

 

Cijena ne uključuje:

 • Osobne troškove hrane i pića
 • Fakultativne izlete
 • Boravišnu pristojbu u apartmanu – 2,00 € po danu/osobi, (14 euraobvezno)
 • Paket putnog osiguranja (osiguranje od otkaza, osiguranje prtljage te dopunsko zdravstveno osiguranje)

NAPOMENA:

 • Jednokrevetna soba – 3190,00 kuna | Djeca imaju popust od 10%
 • Putnicima je dozvoljen ulazak na na teritorij CRNE GORE bez ikakvih ograničenja!
 • Po trenutno stanju, za povratak u Hrvatsku, treba nam Covid putovnica ili brzi antigenski test koji  plaća država Crna Gora svojim turistima. 🙂
 • Diskoteke rade do 05:00 sati

Fakultative:

 • VELIKA CRNOGORSKA TURA” – Budva stari grad – Kotor – Perast – Njeguši – NP Lovćen – Cetinje  
 • Sve uključeno: prijevoz autobusom, parking u gradovima, razgled prema programu sa stručnim lokalnim vodičem, taxa u Kotoru, Perastu i Cetinji, vožnja brodićem do otoka “Gospa od Škrpjela”, ulazak u Nacionalni park “Lovćen”, degustacija u Njegušima i ulaznica za Mauzolej Petra II Petrovića Njegoša.
 • Cijena: 50,00 € (minimalno 20 prijavljenih putnika)
 • POSJET ALBANIJI” – Vidikovac Sveti Stefan – Shkodër – Durres – glavni grad Tirana
 • Cijena: 50,00 € (minimalno 20 prijavljenih putnika)

_____________________________________________________________________

Ako uzmete obje fakultative, cijena je 90 ✅   (plaćanje na licu mjesta)


POLAZAK:

● DONJA DUBRAVA – 00:10 (INA benzinska)
● PRELOG – 00:30 (DG Sport)
● MALA SUBOTICA – 00:45 (Božo Pub) 

● ČAKOVEC – 01:00 (Dvorana GOC-a, parking)
● VARAŽDIN – 01:15 (Parking kod Špara, semafori prema Čakovcu)
● ZAGREB – 02:15 (Buzin, trgovački centar Supernova, na parkingu)


PLAN PUTA: 

1. DAN | Subota, 31.07. | PRELOG – ČAKOVEC – ZAGREB – DUBROVNIK – BUDVA

Polazak u 00:30 sati iz Preloga te nastavak puta prema Čakovcu. Vožnja autocestom ugodnim turističkom autobusom u pravcu Dubrovnika uz kraća zaustavljanja radi odmora te kraćenje vremena uz filmove. Dolazak u DUBROVNIK, jadranski dragulj koji je poznati i kao grad – muzej te je pod zaštitom UNESCO-a, a više je puta proglašavan NAJLJEPŠIM GRADOM NA JADRANU. Iskrcaj na Pilama gdje krećete u SAMOSTALNI obilazak Starog grada s povijesnim znamenitostima Orlandov stup – Katedrala s relikvijama sv. Vlahe – Palača Sponza – Dominikanski samostan – Knežev dvor – Crkva sv. Ignacija – Revelin. Nakon dva sata slobodnog vremena, slijedi nastavak putovanja prema Crnoj Gori. U poslijepodnevnim satima prijava u hotel Villa MonteRio koji je smješten svega 500 metara od poznate Slovenske plaže, u centralnoj Budvi te je idealan za odmor u zelenilu, a opet tako blizu plažama i diskotetama. Odlazak u sobe na odmor. Slijedi slobodno vrijeme za kupanje i uživanje u ljetnoj atmosferi Budve. Večera. Noćenje.

 

2. DAN | Nedjelja, 01.08. | BUDVA

Doručak. Slobodno vrijeme u Budvi za vlastite sadržaje i kupanje. Večera. Party. Noćenje.

 

3. DAN | Ponedjeljak, 02.08. | BUDVA – PLAŽA BEČIĆI

Doručak. Slobodno vrijeme u Budvi za vlastite sadržaje i kupanje. Odlazak na prekrasnu pješčanu plažu Bečići koja je po mnogima jedna od najljepših plaža u Crnoj Gori. Večera. Party. Noćenje.

 

4. DAN | Utorak, 03.08. | BUDVA – KOTOR – PERAST – NJEGUŠI – NP LOVĆEN – CETINJE

Doručak. Slobodno vrijeme u Budvi za vlastite sadržaje i kupanje ili fakultativni izlet na VELIKU CRNOGORSKU TURU. Najbolji način da upoznate Crnu Goru je na našoj Montenegro turi, koja obuhvaća mjesta od najvećeg značaja za kulturu i povijest Crne Gore. Uz stručnog lokalnog vodiča turu započinjemo razgled staroga dijela Budve te nastavljamo vožnjom prema KOTORU, gdje ćemo u obilasku staroga grada upoznati sve čari ovog UNESCO-vog bisera. Nakon obilaska Kotora, uputiti ćemo se u mjesto PERAST koje je malo primorsko naselje, poznatije kao najveći spomenik Boke Kotorske te je cijelo mjesto napravljeno od kamena. Nakon šetnje mjestom, odlazimo brodićom do otočića Gospe od Škrpjela, umjetnog otočića s istoimenim zavjetnim Svetištem pomoraca. Nastavljamo prema LOVĆENU po čuvenim serpentinama s kojih se pruža prekrasan pogled na BOKU KOTORSKU, zaljevu kojeg je također UNESCO uvrstio u klub najljepših zaljeva svijeta. Očarani ljepotom Boke, nastavljamo prema nacionalnom parku ˝Lovćen˝, sve do Jezerskog vrha 1657 m.n.v. Penjući se 461 stepenicom, doći ćemo do veličanstvenog Mauzoleja Petra II Petrovića Njegoša, čuvenog crnogorskog vladike i pjesnika. Mauzolej je dizajnirao poznati Ivan Meštrović, pa ovo mjesto nikog ne ostavlja ravnodušnim. Iz Lovćena, put nastavljamo ka NJEGUŠIMA, gdje imamo priliku degustirati tradicionalni specijalitet – njeguški pršut i sir. U ovom krševitom kraju, smješteno je i CETINJE, kraljevska prijestonica Crne Gore, za koju je znao i kojoj se divio cijeli svijet. Izlet završavamo prateći crnogorsku obalu vožnjom nazad do Budve. Večera. Noćenje.

                                                                           Photography: (Pogled na Boku Kotorsku – Potepuh)

 

5. DAN | Srijeda, 04.08. | BUDVA

Doručak. Slobodno vrijeme u Budvi za vlastite sadržaje i kupanje.

 

6. DAN | Četvrtak, 05.08. | BUDVA – SVETI STEFAN – SKADAR – DRAČ – TIRANA (ALBANIJA)

Doručak. Slobodno vrijeme u Budvi za vlastite sadržaje i kupanje ili fakultativni izlet u jednu novu državu na Vašoj listi –  Albaniju: Zemlju kiča, čarobne prirode i srdačnih ljudi. Rani jutarnji odlazak na cjelodnevni izlet. ALBANIJA, zemlja orlova, sredozemna je država južne Europe. Na površini od 28.748 četvornih kilometara živi 2.821.977 stanovnika. Službeni je jezik albanski, a valuta albanski lek (10 kn = 163 leka). Prema popisu stanovništva iz 2011. godine, 95 posto stanovništva čine Albanci, od toga je 70 posto muslimana, 20 posto pravoslavaca i 10 posto katolika. Vožnja  prema crnogorsko – albanskoj granici, gdje skupljamo lokalnog vodiča na granici i odlazimo u grad Shkodër, koji je sa svoje 102 tisuće stanovnika peti je po veličini grad u Albaniji. Jedan je od najstarijih albanskih gradova i srce Albanije sa svojim uskim ulicama i antičkim kućama koje se sjedinjuju s kamenim zidovima i modernim zgradama, pa za ovaj grad možemo slobodno reći da je duša albanije. Možebitni posjet Skadarskoj tvrđavi Rozafe. U neposrednoj blizini smještene su i katolička i pravoslavna crkva te nekoliko džamija s kojih se pet puta dnevno poziva na molitvu. Slijedi kraći razgled centralnog dijela grada uz pratnju vodiča: Al`zamil dzamija – glavna gradska šetnica Rruga Kole Idromeno – Džamija Ebu Bekr – Pravoslavna grčka crkva posvećena Sv. Dimitriju – Kip Majke Tereze. Slobodno vrijeme za vlastite sadržaje te polazak prema Durresu (Draču). Usput prolazimo kraj Skenderbegova mauzoleja, jedne od najbitnijih ličnosti albanske povijesti. Proći ćemo i kraj stotine bunkera napravljenih još za vrijeme Envera Hoxhe, a vidjeti ćete i mnoštvo napuštenih kuća ili kuća bez krovova koje imaju ostavljene armature za nadogradnju sljedećeg kata. Dolazak u Drač. Kraći razgled i slobodno slobodno vrijeme. Nastavak vožnje prema obližnjoj Tirani.

Tirana je glavni i najveći grad Albanije u kojem živi oko 422.000 stanovnika. Velik je to grad pun suprotnosti. Dio grada podsjeća na favele, male sklepane kućice bez ikakvog plana ili estetike, dok je drugi dio zapadnoeuropski, sa širokim ulicama, brendiranim trgovinama i modernim restoranima u kojima, nažalost, ne toče albansko pivo.

Od 1945. do 1990. Albanija je bila komunistička zemlja s jednim od najrepresivnijih režima. Posljedice vladavine Envera Hoxhe, pod kojim je bila gotovo u potpunoj izolaciji, osjećaju se i danas. Ostaci komunističkog režima zapušteni su i skriveni. Slično kao i kod nas, srame se tog vremena. Piramida (must see u svim vodičima) u ruševnom je stanju jer ne znaju što bi s njom. Jedan je to od simbola albanske arhitekture, a gradila se po narudžbi kćeri Envera Hoxhe i prvobitno je služila kao muzej posvećen njemu. Muzej je otvoren 1988. i kao takav radio samo tri godine, kada se stav albanskog naroda prema tadašnjem uređenju naglo počeo mijenjati. Danas je piramida ograđena, propada i koliko smo uspjeli saznati, uglavnom služi kao podloga za stvaranje grafita i neformalna okupljanja mladih.

Odlazimo u centar grada na pješački razgled glavnih gradskih znamenitosti: Skenderbergov trg sa spomenikom najpoznatijem albanskom junaku – zgrada Opere – zgrada nacionalne banke Albanije – Džamija Ethem beya – Nacionalni povijesni muzej – Gradska šetnica ulica Murat Toptani – katolička katedrala Sv. Pavla – Tiranska Piramida koju je podigao Enver Hoxha – kula sa satom – Zgrada parlamenta – Tiranski univerzitet – glavna gradska avenija Bulevardi Dëshmorët e Kombit. Slobodno vrijeme za vlastite sadržaje i istraživanje Tirane. Polazak prema hotelu. Dolazak u Budvu, u kasnim noćnim satima. Noćenje.

                                                                                   Pogled na unikatni hotel “Sveti Stefan”

 

7. DAN | Petak, 06.08. | BUDVA

Doručak. Slobodno vrijeme u Budvi za vlastite sadržaje i kupanje. Večera. Pripreme za završni party. Noćenje.

 

8. DAN | Subota, 07.08. | BUDVA – ČAKOVEC – PRELOG

Doručak. Ostaviti ćemo stvari u autobusu, odjaviti se iz apartmana. Slijedi slobodno vrijeme do popodnevnih sati za još jedno kupanje u Budvi, na Slovenskoj plaži ili nekoj po vašem izboru. U poslijepodnevnim satima polazak za Međimurje. Dolazak u Prelog i Čakovec u jutarnjim satima nedjelje.


PRIJAVE I INFORMACIJE: 

Telefon: 098 / 131 – 2364
E-mail: info@potepuh.hr

_______________________________________________________

PLAĆANJE:

Putovanje mora biti plaćeno u cijelosti (100 %) najkasnije 10 dana prije putovanja. Uplate se mogu izvršiti virmanski ili internet bankarstvom.


Molimo Vas da putovanje uplatite na račun agencije:

Otvoren kod :
Privredna Banka Zagreb d.d., Čakovec
IBAN: HR 17234 0009 11108 67300

PRIMATELJ :
Potepuh j.d.o.o. za usluge i turistička agencija
Kalnička ulica 44, Podbrest
OPIS PLAĆANJA : Ime i prezime, destinacija putovanja
MODEL 00, POZIV NA BROJ : datum putovanja (bez točke)

Najljepša hvala!


Minimalni broj putnika potreban za organizaciju izleta: 40 putnika.

Ukoliko nema minimalnog broja putnika za organizaciju izleta, putnik će o tome biti obaviješten usmeno ili pismeno 7 dana prije putovanja.

Sukladno preporukama HZJZ, molimo Vas da na izlet ponesete maske te da ih nosite na licu za vrijeme vožnje. Na ulazu u autobus, potrebno je dezinficirati ruke. Agencija će osigurati potrebne dezinficijense za ruke.

Molimo da prije uplate aranžmana pročitate Ugovor i Opće uvjete turističke agencije Potepuh navedene na službenim stranicama. Uplatom na račun AGENCIJE, pristali ste na uvjete objavljenim na službenim stranicama Potepuh.hr.

Za ljetna putovanja vrijede sljedeća prava:

Ukoliko Putnik otkaže aranžman za putovanje, Potepuh j.d.o.o. od ukupne cijene aranžmana na ime nakade štete zadržava sljedeći iznos:

 • više od 30 dana prije polaska: 30 % cijene aranžmana, a najmanje 100 kn
 • od 29 do 22 dana prije polaska: 40 % cijene aranžmana
 • od 21 do 15 dana prije polaska: 80 % cijene aranžmana
 • od 14 do 0 dana prije polaska: 100 % cijene aranžmana
 • nakon polaska: 100 % cijene aranžmana

Službena valuta je Euro.

Za ovo putovanje potrebna je važeća osobna iskaznica ili putovnica!


Zahvaljujemo Vam na Vašem povjerenju i želimo Vam sretan put! ☺️