This tour has expired
Garantirani polazak!

POČETAK LJETA – Netaknuta ljepota jadranskih otoka: NP BRIJUNI & PULA

Datum:
dana 20.06. 2021.
Prijevoz:
POLAZAK: Prelog, Čakovec, Zagreb
Tour Type:
Izlet u prirodu
Grupa:
30 putnika
Trajanje:
1 dan

240.00 Kn

Dan prije službenog početka ljeta i lijepog vremena rezervirali smo za NETAKNUTU LJEPOTU JADRANSKOG OTOKA – NP BRIJUNI i tisućljetni grad PULU.

 

Brijuni su rajsko otočje smješteno u zagrljaju Istre u veličanstvenom Jadranskom moru. Ovo otočje oaza je čarobne harmonije čovjeka, biljnog i životinjskog svijeta. Zbog svoje iznimne važnosti i bogate povijesti, Brijuni su zasluženo prozvani nacionalnim parkom. Usput ćemo skoknuti do Pule i provjeriti zašto je PULSKI AMFITEATAR proglašen jednom od tri najočuvanije arene na svijetu!


Posjet NP BRIJUNIMA + FAŽANA + PULA = 240 kn ✅


Datum:

Nedjelja: 20.06. | Prijave u tijeku …

Discount:
Polazak:

Special offer

Opis

SAŽETAK:

Nacionalni park Brijuni jedan je od najljepših i najpoznatijih hrvatskih nacionalnih parkova koji se od ostalih parkova razlikuje u činjenici da je gotovo u potpunosti kultiviran od strane čovjeka i stvoren kao njegovo mjesto odmora i uživanja. Iako oblikovan namjenski, napravljen je u sinergiji s prirodom što mu daje posebno skladni i pitomi izgled. Harmonija prekrasne flore i faune koja uz pomoć čovjeka čini čarobnu bajku, svojom ljepotom osvaja srca svih posjetitelja Brijuna. Dođite i uvjerite se!

 

Brijuni su rajsko otočje smješteno u zagrljaju Istre u veličanstvenom Jadranskom moru. Ovo otočje oaza je čarobne harmonije čovjeka, biljnog i životinjskog svijeta. Zbog svoje iznimne važnosti i bogate povijesti, Brijuni su zasluženo prozvani nacionalnim parkom. Na otoku možete pronaći mnoge kulturne znamenitosti od ranih perioda predromanske povijesti pa sve do 16. stoljeća. Otok krasi bogata i predivna flora i fauna s netaknutim podmorjem. Ljubitelji životinja sigurno će biti oduševljeni rezervatom Saline te Safari i Etno parkom.

                                                                    (Photography: www.np-brijuni.hr/hr/istrazi-brijune)

PAKET UKLJUČUJE:

 • Prijevoz autobusom visoke turističke klase relaciji Čakovec – Fažane – Pula – Čakovec)
 • Zajednički posjet Fažanama
 • Zajednički posjet gradu Puli
 • Licenciranog turističkog pratitelja
 • Osiguranje odgovornosti organizatora paket aranžmana
 • Organizaciju i realizaciju putovanja

 

FIRST MINUTE CIJENA: 240,00 kuna

 

U CIJENI NIJE UKLJUČENA CIJENA ULAZNICE:

 • Ulaznica za Brijune (vožnja brodicom, vožnja vlakićem, stručno vodstvo)
 • Odrasli: 200,00 kuna
 • Djeca od 7-18 godina: 70,00 kuna
 • Studenti i umirovljenici: 180,00 kuna
  *Za sve ove kategorije s popustom potrebna je odgovarajuća iskaznica.
   
 • ULAZNICE SE PLAĆAJU NA AUTOBUSU!

                                                                       (Photography: www.np-brijuni.hr/hr/istrazi-brijune)
 
Cijena ne uključuje:
 • Osobne troškove hrane i pića
 • Paket putnog osiguranja (osiguranje od otkaza, osiguranje prtljage te dopunsko zdravstveno osiguranje)

Polazak:

● DONJA DUBRAVA – 02:10 (INA benzinska)
● PRELOG – 02:30 (DG Sport)
● MALA SUBOTICA – 02:45 (Božo Pub) 

● ČAKOVEC – 03:00 (Dvorana GOC-a, parking)
● VARAŽDIN – 03:15 (Parking kod Špara, semafori prema Čk-u)
● ZAGREB – 04:15 (Buzin, trgovački centar Supernova, na parkingu) 

 

PLAN PUTA: 

Nedjelja, 20.06. – ČAKOVEC / FAŽANA / PULA

Polazak u 3:00 sata iz Čakovca te nastavak puta prema FAŽANAMA. Vožnja ugodnim turističkim autobusom kroz Zagreb i Opatiju uz zanimljive informacije voditelja putovanja. Prva stanica je u CENTRALNOJ LUKI “FAŽANA” odakle slijedi nastavak izleta brodom prema NP BRIJUNI. Po dolasku slijedi četverosatni obilazak Brijuna vlakom i ugodnom šetnjom. Brijuni su rajsko otočje smješteno u zagrljaju Istre u veličanstvenom Jadranskom moru. Ovo otočje oaza je čarobne harmonije čovjeka, biljnog i životinjskog svijeta. Zbog svoje iznimne važnosti i bogate povijesti, Brijuni su zasluženo prozvani NACIONALNIM PARKOM 27.10. 1983. godine. Na otoku možete pronaći mnoge kulturne znamenitosti od ranih perioda predromanske povijesti pa sve do 16. stoljeća. Otok krasi bogata i predivna flora i fauna s netaknutim podmorjem. Ljubitelji životinja sigurno će biti oduševljeni rezervatom Saline te Safari i Etno parkom. Okupljanje grupe na Trgu prijateljstva ispred prezentacijske ploče Brijuna i upoznavanje posjetitelja s njegovom bogatom poviješću od perioda mezozoika do danas, prirodnim ljepotama čija su posebnost stoljetne šume hrasta crnike, šume lovora, mediteranska makija te park-šume. Vožnja dijelom nekada jednog od najvećih golf terena u Europi, prolaz kroz safari park i zaljev Verige. Polusatna stanka u bistrou “Školjka” prigoda je za osvježenje i kupovinu suvenira. Posjet crkvi Sv. Germana iz XV. st. u kojoj se nalaze kopije srednjovjekovnih fresaka i kopije spomenika pisanih glagoljicom te originalni crno-bijeli rimski mozaik iz zaljeva Verige. Razgledavanje prirodoslovnog muzeja i foto izložbi te botaničkog vrta. Nakon obilaska nacionalnog parka slijedi povratak brodom u Fažanu oko 13:00 sati.

 

Nastavak puta prema PULI. Grad ima dugu tradiciju vinarstva, ribarstva, brodogradnje i turizma, a ujedno je i tranzitna luka. Pula je kulturni centar Istre još od rimskoga doba. Po dolasku, krećemo s vodičem u šetnju gradom gdje ćemo vidjeti prekrasne prizore iz prošlosti. – PULSKI AMFITEATAR – AUGUSTOV HRAM – ZLATNA VRATA – KATEDRALA… Slobodno vrijeme za osobne programe, ručak, kavu i odmor u tisućljetnom gradu.

 

Okupljanje grupe u dogovoreno vrijeme te polazak prema Međimurju. Dolazak na mjesto polaska u pristojnim večernjim satima.


PRIJAVE I INFORMACIJE: 

Telefon: 098 / 131 / 2364

E-mail: info@potepuh.hr

_______________________________________________________

PLAĆANJE:

Putovanje mora biti plaćeno u cijelosti (100 %) najkasnije 5 dana prije putovanja. Uplate se mogu izvršiti virmanski ili internet bankarstvom.

Minimalni broj putnika potreban za organizaciju izleta: 30 osoba.

Ukoliko nema minimalnog broja putnika za organizaciju izleta, putnik će o tome biti obaviješten usmeno ili pismeno 3 dana prije putovanja.

Sukladno preporukama HZJZ, molimo Vas da na izlet ponesete maske te da ih nosite na licu za vrijeme vožnje. Na ulazu u autobus, potrebno je dezinficirati ruke. Agencija će osigurati potrebne dezinficijense za ruke.

Molimo da prije uplate aranžmana pročitate Ugovor i Opće uvjete  turističke agencije Potepuh navedene na službenim stranicama. Uplatom na račun AGENCIJE, pristali ste na uvjete objavljenim na službenim stranicama Potepuh.hr.