This tour has expired
Garantirani polazak!

Oktoberfest – München

Datum:
od 21.09. do 22.09.
Prijevoz:
Autobus
Grupa:
do 50 osoba
Trajanje:
2 dana

290.00 Kn

Danas se Oktoberfest smatra najvećim festivalom na svijetu jer okuplja oko 6,5 milijuna posjetitelja, a za 16 dana njegovog trajanja u Münchenu, možete uživati u raskoši i šarenilu boja, tradicionalnih nošnji, veselom raspoloženju i ukusu najboljih piva.

Discount:
Polazak:

Special offer

Opis

PLAN PUTOVANJA

VODIMO VAS U NAJVEĆU KAFANU NA SVIJETU! 🙂

Potepuh organizira prijevoz za sve ljude dobre volje na legendarni događaj u kojem se kroz 15-ak dana popije preko 7 milijuna litara piva. Prije više od 200 godina počeo je kao vjenčanje princa Ludwiga i princeze Therese. Subotom točno u 12:00 sati, u šatoru Schottenhammel gradonačelnik otvara prvu bačvu piva uz povik “O’zapft is!” ( “Otvoreno je!”). Od tada se Oktoberfest smatra otvorenim. Bavarsko pivo s pojačanim postotkom alkohola koje možete probati samo na Oktoberfestu u kriglama od jedne litre. 14 velikih šatora, najveći za preko 11.000 ljudi – FEŠTA!!! Preko 7 milijuna posjetitelja svake godine. Paris Hilton ima doživotnu zabranu ulaska, ali vi možete ići u najboljem i najveselijem društvu. Prost!

 

PAKET UKLJUČUJE:

● Prijevoz autobusom visoke turističke klase (TV, video, klima) na relaciji Međimurje – München – Međimurje
● Ulaz na Oktoberfest
● Piće dobrodošlice,
● Razgled Munchena
● Perece, klipiće
● Svakome piva ili sok po želji
● Nagradne igre
● Licencirani turistički pratitelj
● Organizacija puta

 

Cijena ne uključuje: javni prijevoz, osobne troškove hrane i pića, dodatno zdravstveno i putno osiguranje.

 

Polazak:

● PRELOG – 01:00 (Dg Sport)
● MALA SUBOTICA 01:15 (Božo Pub)
● ČAKOVEC – 01:30 (Hotel Park)

 

Subota: Polazak iz Čakovca u 1:30 sati. Noćna vožnja prema Münchenu uz povremena stajanja. Dolazak u München u jutarnjim satima i šetnja centrom grada kako bismo vidjeli glavne znamenitosti grada: Isator, Crkva Svetog Petra i nastavljamo dalje do Marienplatz (fontana, kip Majke Božje), gradska vjećnica. Slobodno vrijeme za  odlazak na pivo u jednu od najpoznatijih pivnica na svijetu, Hofbräuhaus. Nastavljamo do Frauenkirche i Karlsplatza te zajednički odlazimo pješice ili javnim prijevozom do Theresienwiesea i druženje na Oktoberfestu. Slobodno vrijeme do okupljanja u 22:30. Polazak prema Međimurju u 23:00 sata.

Nedjelja: Noćna vožnja. Dolazak u Čakovec u jutarnjim satima.

 

***************************************************************************.

Prijave i informacije:

Potepuh: 098-131-2364

E-mail: info@potepuh.hr

_______________________________________________________

PLAĆANJE:

Izlet mora biti plaćen u cijelosti (100 %) najkasnije 3 dana prije putovanja. Uplate se mogu izvršiti kreditnim i debitnim karticama, virmanski ili internet bankarstvom.

Minimalni broj putnika potreban za organizaciju izleta: 45 osoba.

Ukoliko nema minimalnog broja putnika za organizaciju izleta, putnik će o tome biti obaviješten usmeno ili pismeno 3 dana prije putovanja.

Molimo da prije uplate aranžmana pročitate Ugovor i Opće uvjete turističke agencije Potepuh navedene na službenim stranicama.

Za ovo putovanje potrebna je važeća osobna iskaznica!