This tour has expired
Garantirani polazak!

OPATIJA: Jednodnevno kupanje i Amerikanski vrtovi 🌞 🌷

Datum:
dana 11.07. 2021.
Prijevoz:
POLAZAK: Čakovec, Varaždin, Zagreb
Tour Type:
Jednodnevno kupanje
Grupa:
40 putnika
Trajanje:
3 dana

200.00 Kn

OPATIJA: Jednodnevno kupanje i Amerikanski vrtovi 🌞 🌷
 

Stiglo nam je i ljeto, a stiže nam i jednodnevno kupanje u jednom od najljepših gradova naše države. Opatija je opet IN, prepuna života, turista i dobre energije, a na nama je da je iskoristimo na najbolji mogući način.


CIJENA = 200,00 kuna ✅


Datum:

Nedjelja, 11.07. | Prijave u tijeku …

Discount:
Polazak:

Special offer

Opis

SAŽETAK:

Stiglo nam je i ljeto, a stiže nam i jednodnevno kupanje u jednom od najljepših gradova naše države. Opatija je opet IN, prepuna života, turista i dobre energije, a na nama je da je iskoristimo na najbolji mogući način.

 

PAKET UKLJUČUJE:

● Prijevoz autobusom visoke turističke klase (TV, video, klima) na relaciji Prelog – Čakovec – Opatija – Čakovec- Prelog
● Cjelodnevno kupanje u prekrasnoj Opatiji
● Posjet jedinstvenim Amerikanskim vrtovima
● Licenciranog turističkog pratitelja
● Osiguranje odgovornosti organizatora paket aranžmana i osiguranje jamčevine
● Organizaciju i realizaciju putovanja

 

FIRST MINUTE CIJENA: 200,00 kuna

Djeca do 12 godina: 150,00 kuna

 
Cijena ne uključuje:
  • osobne troškove hrane i pića
  • paket putnog osiguranja (osiguranje od otkaza, osiguranje prtljage te dopunsko zdravstveno osiguranje)

Polazak:

● DONJA DUBRAVA – 05:40 (INA)
● PRELOG – 06:00 (DG Sport)
● MALA SUBOTICA – 06:15 (Božo Pub)
● ČAKOVEC – 06:30 (Dvorana GOC-a, parking)
● VARAŽDIN – 06:45 (Spar)
● ZAGREB – 07:45 (Buzin, parking)

 

PLAN PUTA: 

Nedjelja, 11.07.  – PRELOG / OPATIJA

Polazak u 06:00 sati iz Preloga te nastavak puta prema Zagrebu. Vožnja ugodnim turističkim autobusom u smjeru Opatije uz dobro društvo i zanimljive priče voditelja putovanja. Putem ćemo se zagrijati uz piće dobrodošlice. U ranim prijepodnevnim satima dolazimo u OPATIJU, omiljenom okupljalištu austrougarske aristokracije. Po dolasku u Opatiju, očekuje Vas posjet Amerikanskim vrtovima. Povijesni perivoj „Amerikanski vrtovi“ vrijedno je nematerijalno kulturno dobro koje je pod preventivnom zaštitom od 11. travnja 2016. godine. Nalazi se na terasastom terenu poviše spoja Rakovčeve ulice s Novom cestom. S obzirom na kompoziciju, materijale, ornamente i komunikacije, vrtovi su vrijedan primjer moderne s elementima historicizma. Slijedi SLOBODNO VRIJEME za cjelodnevno kupanje i sunčanje u jedinstvenoj Opatijskoj rivieri za koju kažu da ima najčišći zrak u Europi. Šetnja gradom. Okupljanje grupe oko 17:30 sati te odlazak prema Međimurju.

Photography: (Instagram – vladfran.croatia)


PRIJAVE I INFORMACIJE: 

Telefon: 098 / 131 / 2364

E-mail: info@potepuh.hr


Putovanje mora biti plaćeno u cijelosti (100 %) najkasnije 3 dana prije putovanja. Uplate se mogu izvršiti virmanski ili internet bankarstvom.

Minimalni broj putnika potreban za organizaciju izleta: 35 osoba.

Ukoliko nema minimalnog broja putnika za organizaciju izleta, putnik će o tome biti obaviješten usmeno ili pismeno 3 dana prije putovanja.

Sukladno preporukama HZJZ, molimo Vas da na izlet ponesete maske te da ih nosite na licu za vrijeme vožnje. Na ulazu u autobus, potrebno je dezinficirati ruke. Agencija će osigurati potrebne dezinficijense za ruke.

Molimo da prije uplate aranžmana pročitate Ugovor i Opće uvjete turističke agencije Potepuh navedene na službenim stranicama. Uplatom na račun AGENCIJE, pristali ste na uvjete objavljenim na službenim stranicama Potepuh.hr.

Zahvaljujemo Vam na Vašem povjerenju i želimo Vam sretan put! ☺️