This tour has expired
Garantirani polazak!

OPATIJA: MEGA Koncert Željka Joksimovića na ljetnoj pozornici & kupanje 🌞

Datum:
dana 23.07. 2021.
Prijevoz:
POLAZAK: Čakovec, Varaždin, Zagreb
Tour Type:
Kupanje & Koncert
Grupa:
40 putnika
Trajanje:
3 dana

399.00 Kn

🌞  OPATIJA: Jednodnevno kupanje & koncert MEGA zvijezde Željka Joksimovića 🌞
 
Nakon skoro dvije godine bez koncerata, odlučili smo u samoj špici ljeta organizirati jedno romantično putovanje s regionalnom zvijezdom Željkom Joksimovićem 💖. Pjevač zavidnih vokalnih sposobnosti i glazbenog talenta ostvario je niz zapaženih uspjeha na Eurosong natjecanjima kao izvođač ili kompozitor s pjesmama „Lane moje“ (2004.), „Lejla“ (2006.), „Nije ljubav stvar“ (2012.), “Drska ženo plava“, “Milimetar“, “Nisam te zbog lepote voleo” …. koje su mu osigurale KRALJA BALKANA. Nema dvorane koju nije rasprodao i rasplesao do jutarnjih sati, a vjerujemo da će tako biti i na Ljetnoj pozornici gdje će Joksimović izvesti svoje najveće hitove.

 

FIRST MINUTE CIJENA = 399,00 kuna s uključenom ulaznicom ✅


DATUM: Petak, 23.07. | 4x mjesta slobodna

Discount:
Polazak:

Special offer

Opis

SAŽETAK:

Nakon što je protekle godine koncert Željka Joksimovića otkazan zbog epidemiološke situacije, opatijska publika ipak će uživati u njegovim pjesmama ovog ljeta, i to 23. srpnja s početkom u 21:30 sati.

 

Pjevač zavidnih vokalnih sposobnosti i glazbenog talenta ostvario je niz zapaženih uspjeha na Eurosong natjecanjima kao izvođač ili kompozitor s pjesmama „Lane moje“ (2004.), „Lejla“ (2006.), „Nije ljubav stvar“ (2012.), “Drska ženo plava“, “Milimetar“, “Nisam te zbog lepote voleo” …. koje su mu osigurale status regionalne zvijezde. Godinama puni dvorane širom Hrvatske i susjednih država, a vjerujemo da će tako biti i na Ljetnoj pozornici gdje će Joksimović izvesti svoje najveće hitove.

 

PAKET UKLJUČUJE:

● Prijevoz autobusom visoke turističke klase (TV, video, klima) na relaciji Prelog – Čakovec – Opatija – Čakovec- Prelog
● Popodnevno kupanje u prekrasnoj Opatiji
● Ulaznicu za RASPRODANI koncert Željka Joksimovića na Ljetnoj pozornici grada Opatije
● Licenciranog turističkog pratitelja
● Osiguranje odgovornosti organizatora paket aranžmana i osiguranje jamčevine
● Organizaciju i realizaciju putovanja

 

FIRST MINUTE CIJENA: 399,00 kuna

Cijena od 15.07. iznosi 499,00 kuna!

 
Cijena ne uključuje:
  • osobne troškove hrane i pića,
  • paket putnog osiguranja (osiguranje od otkaza, osiguranje prtljage te dopunsko zdravstveno osiguranje)
  • UPDATE (10.07.):
    Odlukom Nacionalnog stožera RH, na prijedlog Županijskog stožera Primorsko-goranske županije, od ponedjeljka 12. srpnja 2021. godine u Primorsko-goranskoj županiji bit će na snazi nove mjere kojima se ne dozvoljavaju okupljanja vezana uz profesionalne umjetničke izvedbe i programe bez unaprijed dokazanog negativnog COVID-statusa.
    Drugim riječima, od ponedjeljka 12. srpnja prisiljeni smo od publike tražiti COVID potvrdu u elektronskom ili pisanom obliku, stoga molimo posjetitelje da poštuju navedene mjere i pri dolasku pripreme odgovarajuću potvrdu. Ukoliko bude moguće, nastojat će se omogućiti brzi test na ulazu u prostor održavanja programa.
    Nakon što publika uđe u prostor, mjere koje se odnose na održavanje razmaka i nošenje maski, prestaju biti na snazi.

Polazak:

● DONJA DUBRAVA – 08:40 (INA)
● PRELOG – 09:00 (DG Sport)
● MALA SUBOTICA – 09:15 (Božo Pub)
● ČAKOVEC – 09:30 (Dvorana GOC-a, parking)
● VARAŽDIN – 09:45 (Spar)
● ZAGREB – 10:30 (Buzin, parking)

 

 

PLAN PUTA: 

1. dan | Petak, 23.07.  – PRELOG / OPATIJA

Polazak u 09:00 sati iz Preloga te nastavak puta prema Zagrebu. Vožnja ugodnim turističkim autobusom u smjeru Opatije uz dobro društvo i zanimljive priče voditelja putovanja. Putem ćemo se zagrijati uz piće dobrodošlice. U ranim prijepodnevnim satima dolazimo u OPATIJU, omiljenom okupljalištu austrougarske aristokracije. Po dolasku u Opatiju, očekuje Vas šetnja carskim gradom i upoznavanje ljepota Opatije (ŠETALIŠTE SLAVNIH – LUNGOMARE – CRKVA SV. JAKOVA – UMJETNIČKI PAVILJON JURAJ ŠPORER – HOTEL KVARNER – VILLA ANGIOLINA). Slobodno vrijeme za individualne programe – šetnju Lungomareom do Voloskog ili pak šetnju Opatijom i uživanje u predivnim parkovima ili naša topla PREPORUKA poslijepodnevno kupanje i sunčanje u jedinstvenoj Opatijskoj rivieri za koju kažu da ima najčišći zrak u Europi. Šetnja gradom i večera. Slijedi MEGA koncert Željka Joksimovića uz njegove najbolje hitove koji se rasprodao za samo 24 sata. Okupljanje grupe oko ponoći te odlazak prema Međimurju.

 


PRIJAVE I INFORMACIJE: 

Telefon: 098 / 131 / 2364

E-mail: info@potepuh.hr

_______________________________________________________

PLAĆANJE:

Molimo Vas da putovanje uplatite na račun agencije:

Addiko Bank d.d., Zagreb
IBAN: HR42 2500 0091 1015 1879 1

PRIMATELJ: Potepuh j.d.o.o. za usluge i turistička agencija
Kalnička ulica 44, Podbrest
OPIS PLAĆANJA: Ime i prezime, Koncert Željka Joksimovića
MODEL: 00
POZIV NA BROJ: datum putovanja (bez točke)


Putovanje mora biti plaćeno u cijelosti (100 %) najkasnije 7 dana prije putovanja. Uplate se mogu izvršiti virmanski ili internet bankarstvom.

Minimalni broj putnika potreban za organizaciju izleta: 35 osoba.

Ukoliko nema minimalnog broja putnika za organizaciju izleta, putnik će o tome biti obaviješten usmeno ili pismeno 3 dana prije putovanja.

Sukladno preporukama HZJZ, molimo Vas da na izlet ponesete maske te da ih nosite na licu za vrijeme vožnje. Na ulazu u autobus, potrebno je dezinficirati ruke. Agencija će osigurati potrebne dezinficijense za ruke.

Molimo da prije uplate aranžmana pročitate Ugovor i Opće uvjete turističke agencije Potepuh navedene na službenim stranicama. Uplatom na račun AGENCIJE, pristali ste na uvjete objavljenim na službenim stranicama Potepuh.hr.

Zahvaljujemo Vam na Vašem povjerenju i želimo Vam sretan put! ☺️