This tour has expired
Garantirani polazak!

Snježna idila na Plitvičkim jezerima + Rastoke ☃️❄️

Datum:
dana 07. 02. 2021.
Prijevoz:
POLAZAK: Čakovec, Varaždin, Zagreb
Tour Type:
Izlet u prirodu
Grupa:
35 putnika
Trajanje:
1 dan

250.00 Kn

⛷❄️☃️ PRVO OVOGODIŠNJE PUTOVANJE ☃️❄️⛷
-Snježna idila na Plitvičkim jezerima uz razgled Rastoka-
 

Slapovi nacionalnog parka Plitvička jezera uvršteni su među 10 najljepših na planeti. Kompleks Plitvičkih jezera još je u travnju 1949. godine proglašen nacionalnim parkom. To je najveći, najstariji i najposjećeniji hrvatski nacionalni park. Čarobni svijet Plitvičkih jezera, koja se sastoje od 16 jezera smještenih na području između Male Kapele i Plješivice u Lici, na nekim se kartama još uvijek naziva Vražji vrt zbog svojeg položaja i povijesti.


Plitvička jezera s uključenom ulaznicom + Rastoke = 250 kn | Datum: 07.02.


Discount:
Polazak:

Special offer

Opis

SAŽETAK:

Slapovi nacionalnog parka Plitvička jezera uvršteni su među 10 najljepših na planeti. Kompleks Plitvičkih jezera još je u travnju 1949. godine proglašen nacionalnim parkom. To je najveći, najstariji i najposjećeniji hrvatski nacionalni park.

Čarobni svijet Plitvičkih jezera sastoje se od 16 jezera smještenih na području između Male Kapele i Plješivice u Lici, na nekim se kartama još uvijek naziva Vražji vrt zbog svojeg položaja i povijesti. Najljepša su u zimsko doba kada snijeg prekrije šumu bijelim pahuljama te se Plitvice pretvaraju u snježnu bajku.

 

PAKET UKLJUČUJE:

  • Prijevoz autobusom visoke turističke klase (TV, video, klima) na relaciji Prelog – Plitvička jezera – Prelog
  • Ulaznicu za Plitvička jezera
  • Posjet najljepšem selu na svijetu, Rastokama
  • Razgled Plitvica s voditeljem putovanja
  • Licenciranog turističkog pratitelja
  • Osiguranje odgovornosti organizatora paket aranžmana
  • Organizaciju i realizaciju putovanja

 

FIRST MINUTE CIJENA: 250,00 kuna

Djeca do 12 godina: 200,00 kuna

                                                                                                (Photo: Lucija i Rade Jug)
 
Cijena ne uključuje: osobne troškove hrane i pića, paket putnog osiguranja (osiguranje od otkaza, osiguranje prtljage te dopunsko zdravstveno osiguranje)

Polazak:

● DONJA DUBRAVA – 05:40 (INA)
● PRELOG – 06:00 (DG Sport)
● MALA SUBOTICA – 06:15 (Božo Pub)
● ČAKOVEC – 06:30 (Dvorana GOC-a, parking)
● VARAŽDIN – 06:45 (Spar)
● ZAGREB – 07:45 (Buzin, parking)

 

PLAN PUTA: 

Nedjelja, 07.02. – PRELOG / PLITVIČKA JEZERA

Polazak u 6:00 sati iz Preloga te nastavak puta prema Čakovcu. Vožnja ugodnim turističkim autobusom do Plitvičkih jezera kroz Karlovac uz zanimljive informacije voditelja putovanja. Prva postaja je u Slunju, tj. u “najljepšem selu na svijetu” Rastokama u kojem slijedi šetnja kroz veličanstvenu prirodu od nekakvih sat vremena. Dolazak na PLITVIČKA JEZERA oko 12:00 sati. Plitvička jezera najstariji su i najveći nacionalni park Republike Hrvatske. Svojom iznimnom prirodnom ljepotom ovo je područje oduvijek privlačilo zaljubljenike u prirodu, pa je već 8. travnja 1949. godine proglašeno prvim nacionalnim parkom u Hrvatskoj. Proces osedravanja, kojim se formiraju sedrene barijere i stvaraju jezera, predstavlja jedinstvenu univerzalnu vrijednost zbog koje su Plitvička jezera dobila međunarodno priznanje 26. listopada 1979. godine, upisom na UNESCO-ov Popis svjetske baštine.

 

Slijedi obilazak s voditeljem putovanja ili u slobodnom aranžmanu. Razgledavanje je kružno i obuhvaća šetnju kroz vapnenački kanjon “Donjih jezera”, vožnju elektrobrodom po najvećem plitvičkom jezeru – jezeru “Kozjak”, vožnju panoramskim vlakom, te šetnju povrh istočne strane kanjona sve do polazne točke na “Ulazu 1”. U okviru programa vidjet ćete impresivni “Veliki slap” i “Sastavke”, predivna modroplava jezera “Novakovića brod”, “Kaluđerovac”, “Gavanovac” i “Milanovac”, te prostranstvo jezera “Kozjak”. Slobodno vrijeme za fotografiranje i uživanje u najljepšim jezerima Europe. Okupljanje grupe u dogovorenom vremenu te polazak prema Međimurju. Dolazak na mjesto polaska u pristojnim večernjim satima.


PRIJAVE I INFORMACIJE: 

Telefon: 098 / 131 / 2364

E-mail: info@potepuh.hr

_______________________________________________________

PLAĆANJE:

Putovanje mora biti plaćeno u cijelosti (100 %) najkasnije 2 dana prije putovanja. Uplate se mogu izvršiti virmanski ili internet bankarstvom.

Minimalni broj putnika potreban za organizaciju izleta: 35 osoba.

Ukoliko nema minimalnog broja putnika za organizaciju izleta, putnik će o tome biti obaviješten usmeno ili pismeno 3 dana prije putovanja.

Sukladno preporukama HZJZ, molimo Vas da na izlet ponesete maske te da ih nosite na licu za vrijeme vožnje. Na ulazu u autobus, potrebno je dezinficirati ruke. Agencija će osigurati potrebne dezinficijense za ruke.

Molimo da prije uplate aranžmana pročitate Ugovor i Opće uvjete  turističke agencije Potepuh navedene na službenim stranicama. Uplatom na račun AGENCIJE, pristali ste na uvjete objavljenim na službenim stranicama Potepuh.hr.

Agencija ne može utjecati na vremenske prilike i neprilike.