This tour has expired
Garantirani polazak!

Pot med krošnjami & Maribor

Datum:
dana 05.07. 2020.
Prijevoz:
POLAZAK: Prelog, Čakovec, ZAGREB
Tour Type:
Izlet u prirodu
Grupa:
8 osoba
Trajanje:
1 dan

170.00 Kn

Šetnica na najvišem vrhu Pohorja nova je slovenska TOP turistička atrakcija! 

Naime, riječ je o šetnici „Pot med krošnjami“ koja se nalazi na najvišem vrhu pohorskog gorja. Doslovno, šetnja među oblacima u kojima imate pogled na prirodu baš kao što je i ptice vide.

Put će vam pokazati zašto je priroda Pohorja jedinstvena. Postat ćete dio šumskog života i upoznat ćete mnoge životinjske i biljne vrste koje nećete pronaći nigdje drugdje.

 

Discount:
Polazak:

Special offer

Opis

PLAN PUTOVANJA

Šetnica na najvišem vrhu Pohorja nova je slovenska TOP turistička atrakcija!

Naime, riječ je o šetnici „Pot med krošnjami“ koja se nalazi na najvišem vrhu pohorskog gorja. Doslovno, šetnja među oblacima u kojima imate pogled na prirodu baš kao što je i ptice vide.

Kružna šetnica je duga preko 1 kilometar te sadrži 37 metara visok toranj s kojeg se pruža jedinstven pogled na stotine godina staru pohorsku šumu. Uskoro se otvara i tobogan kojim će se moći spustiti od vrha prema suvenirnici. (Photo: © Pot med krošnjami Pohorje)

 

PAKET UKLJUČUJE:

● Prijevoz autobusom visoke turističke klase (TV, video, klima) na relaciji Prelog – Rogla – Prelog
● Posjet turističkoj atrakciji “Pot med krošnjami”
● Slobodno vrijeme na Rogli & Mariboru
● Licenciranog turističkog pratitelja
● Jamčevno osiguranje
● Osiguranje odgovornosti organizatora paket aranžmana
● Organizaciju i realizaciju putovanja

 

FIRST MINUTE CIJENA: 170,00 kuna

Polazak iz Zagreba: 190,00 kuna

 

Cijena ne uključuje: osobne troškove hrane i pića, ulaznicu za atrakciju “Pot med krošnjami” (Odrasli: 10 , Djeca do 14 godina: 8 €), putno osiguranje

 

Polazak:

● PRELOG – 09:00 (Dg Sport)
● MALA SUBOTICA 09:15 (Božo Pub)
● ČAKOVEC – 09:30 (Dvorana GOC-a)

 

PLAN PUTA: 

Nedjelja – PRELOG / MARIBOR / POHORJE

Polazak iz Preloga u 08:00 sati te nastavak puta prema Čakovcu, vožnja kroz Sloveniju do MARIBORA uz usputna stajanja za odmor. Maribor je 2012. godine bio Europska prijestolnica kulture te se grad kroz posljednjih par godine dosta modernizirao. Po dolasku, odlazak u zajedničku šetnju sa voditeljem putovanja: Slomškov trg sa katedralom – glavni gradski trg sa Gradskom vijećnicom – Dvorski trg na kojem se nalazi Mariborski dvorac i Pokrajinski muzej te prema najstarijem dijelu grada, Lentu u kojemu se mogu vidjeti ostaci velebnih gradskih zidina, ali i koji je poznat po proizvodnji NAJSTARIJEG VINA NA SVIJETU, s tradicijom starom preko 400 godina. Vinova loza, službeno je uvrštena 2004. godine u Guinnessovu knjigu rekorda. Posjetiti ćemo i Staru Trtu, zgradu koja je pretvorena u muzej i u kušaonicu. Slobodno vrijeme za individualne programe. Nakon razgleda slijedi polazak prema Rogli i turističkoj atrakciji POT MED KROŠNJAMI. “Pot med krošnjami” nalazi se u srcu moćne pohorske šume, na vrhu Rogle, na nadmorskoj visini od 1517 m. Put će vam pokazati zašto je priroda Pohorja jedinstvena. Zajedno ćemo upoznati stabla lokalnih šuma, sve od korijena pa do vrhova krošanja. Postat ćete dio šumskog života i upoznat ćete mnoge životinjske i biljne vrste koje nećete pronaći nigdje drugdje. Slobodno vrijeme za obilazak atrakcije te za šetnju u čarobnoj prirodi. Okupljanje grupe u dogovoreno vrijeme i polazak prema Međimurju. Moguće stajanje za večeru u dogovoru s putnicima.

 

***************************************************************************

Prijave i informacije:

Telefon: 098-131-2364

E-mail: info@potepuh.hr

_______________________________________________________

PLAĆANJE:

Putovanje mora biti plaćeno u cijelosti (100 %) najkasnije 7 dana prije putovanja. Uplate se mogu izvršiti virmanski ili internet bankarstvom.

Minimalni broj putnika potreban za organizaciju izleta: 30 osoba.

Ukoliko nema minimalnog broja putnika za organizaciju izleta, putnik će o tome biti obaviješten usmeno ili pismeno 7 dana prije putovanja.

Putovanje će biti održano u skladu s HZJZ  preporukama.

Molimo da prije uplate aranžmana pročitate Ugovor i Opće uvjete  turističke agencije Potepuh navedene na službenim stranicama. Uplatom na račun AGENCIJE, pristali ste na uvjete objavljenim na službenim stranicama Potepuh.hr.

Nacionalna valuta Slovenije je Euro.

Za ovo putovanje potrebna je važeća osobna iskaznica!