Garantirani polazak!

Bosanska avantura: SARAJEVO, MOSTAR & PIRAMIDA SUNCA – 3 DANA u hotelu s 5 ⭐️

Datum:
18. 09. - 20. 11.
Prijevoz:
POLAZAK: Čakovec, Varaždin, Zagreb
Tour Type:
Romantika i avanturizam
Grupa:
40 putnika
Trajanje:
3 dana

890.00 Kn

SARAJEVO, MOSTAR & PIRAMIDA SUNCA! ❤️

PROVEDITE ROMANTIČAN I OPUŠTAJUĆI ODMOR U HOTELU S 5 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️


Romantika, Ćevapi, Bazeni, Odmor, Razgled!

Produženi vikend najbolje je provesti na jednom od najboljih mjesta na Balkanu. U Sarajevu se uvijek može doživjeti nešto novo. Ovoga puta odlučili smo uz Sarajevo i Mostar posjetiti i Bosansku piramidu koja prema brojnim svjedočenjima posjeduje izrazitu ljekovitu i energetsku moć. Hotel Hills s 5 zvjezdica i all inclusive wellness garancija su dobrog provoda!
Prošetati ćemo Barščaršijom, jesti poznate sarajevske ćevape, piti kafu i istražiti u tri dana sve ljepote Bosanskohercegovačkog kraja!

FIRST MINUTE CIJENA = 890,00 kuna ✅


DATUM: Produženi vikend – 18.11. / 20.11.

Prijave u tijeku …

Discount:
Polazak:

Special offer

Opis

SAŽETAK:

Produženi vikend najbolje je provesti na jednom od najboljih mjesta na Balkanu. U Sarajevu se uvijek može doživjeti nešto novo. Ovoga puta odlučili smo uz Sarajevo i Mostar posjetiti i Bosansku piramidu koja prema brojnim svjedočenjima posjeduje izrazitu ljekovitu i energetsku moć. Hotel Hills s 5 zvjezdica, all inclusive wellness garancija su dobrog provoda!
Prošetati ćemo Barščaršijom, jesti poznate sarajevske ćevape, piti kafu i istražiti u tri dana sve ljepote Bosanskohercegovačkog kraja!
 

PAKET UKLJUČUJE:

● Prijevoz autobusom visoke turističke klase (TV, video, klima) na relaciji Prelog – Sarajevo – Mostar – Prelog
● Dva noćenja u dvokrevetnim deluxe sobama, u Hotelu Hills Sarajevo s pet zvjezdica ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
● Tradicionalni bogati jutarnji doručak
● Posjet prekrasnom Mostaru
● Korištenje Wellness Spa & Health centra u hotelu – Niagara tuš, Kambala, Rimska sauna, Slana soba, Finska sauna…
● Ulaz na unutarnje i vanjske bazene Termalne rivijere Ilidža
● Voditelja putovanja
● Razgled i pratnju po programu agencije
● Osiguranje odgovornosti organizatora paket aranžmana i osiguranje jamčevine
● Organizaciju i realizaciju putovanja

 

FIRST MINUTE CIJENA: 890,00 kuna

Nakon 01.11. cijena iznosi: 960,00 kuna

 1. Djeca do 5 godina bez kreveta: 490,00 kuna
 2. Djeca od 6 – 12 godina: 790,00 kuna

                               (Photography: Pixabay.com/kupisliku)


Cijena ne uključuje:
 • Osobne troškove hrane i pića
 • Boravišnu pristojbu – 5 EUR (obvezna doplata)
 • Toplu večeru – 10 EUR (po želji)
 • Paket putnog osiguranja (osiguranje od otkaza, osiguranje prtljage te dopunsko zdravstveno osiguranje)
 • NAPOMENA! Za prelazak preko granice dovoljna je samo OSOBNA ISKAZNICA, međutim za povratak u Hrvatsku potrebna je Covid putovnica (brzi test ne stariji od 48h, PCR test ne stariji od 72h ili potvrda o preboljenju unutar šest mjeseci) VIŠE INFORMACIJA!
 • Djeca mlađa od 12 godina u prisustvu skrbnika/roditelja ne moraju imati nikakve potvrde!

Fakultativni izleti:

 • VRELO BUNE: 5 EUR #TopDestinacija
 • BOSANSKA PIRAMIDA SUNCA 🌞: 25 EUR (ljekovita energija), ulaznica uz četverosatni razgled sa stručnim vodičem #TopDestinacija

(Photo: Bosanska piramida Sunca)

(Photo: Vrelo Bune, Blagaj)


POLAZAK:

● DONJA DUBRAVA – 22:50 (INA benzinska)
● PRELOG – 23:00 (DG Sport)
● MALA SUBOTICA – 23:15 (Božo Pub)

● ČAKOVEC – 23:30 (Dvorana GOC-a, parking)
● VARAŽDIN – 23:50 (Parking kod Špara, na Banfici)
● ZAGREB – 01:00 (Buzin, trgovački centar Supernova, na parkingu kod McDonaldsa)


PLAN PUTA: 

1. DAN | Srijeda, 17.11. – PRELOG / MALA SUBOTICA / ČAKOVEC / VARAŽDIN

Polazak u srijedu od 23:00 sata iz Preloga i nastavak puta prema rasporedu putovanja.

 

2. DAN | Četvrtak, 18.11. – NASTAVAK PUTA / ZAGREB / SARAJEVO

Nastavak puta prema Zagrebu. Vožnja kroz Hrvatsku i Bosnu uz gledanje filmova te kraćih pauza za odmor. Slijedi ugodna vožnja do prijestolnice Bosne i Hercegovine – Sarajeva. Dolazak u Sarajevo u prijepodnevnim satima. Slijedi panoramski razgled autobusom te orijentacijska šetnja s voditeljem putovanja BAŠČARŠIJOM kroz koju ćemo upoznati staru povijesnu jezgru, mostove na rijeci MILJACKI, PRINCIPOV MOST, VIJEĆNICU, KATEDRALU, DŽAMIJE …Obavezno ćemo probati SARAJEVSKE ĆEVAPE. Nakon obilaska slobodno poslijepodne za kupovinu ili ispijanje kavice u jednom od prekrasnih kafića na Baščaršiji. Odlazak do prekrasnog HOTELA HILLS S PET ZVJEZDICA ⭐️ i slobodan ostatak dana za druženje u SPA & WELLNESS CENTRU, kupanje u unutarnjim i vanjskim bazenima, odmaranje u sobama. Mogućnost večere uz nadoplatu. Izlazak u jedan od brojnih kafića i klubova. Noćenje.

 

3. DAN | Petak, 19.11. – SARAJEVO / BOSANSKA PIRAMIDA SUNCA

Jutarnji doručak. Slobodno vrijeme za posjet bazenu, odmaranje i vlastite aktivnosti. Mogućnost FAKULATIVNOG IZLETA u Bosansku dolinu ćemo razgledati iz prve ruke NAJVEĆU I NAJSTARIJU PIRAMIDU NA SVIJETU te podzemni prahistorijski labirint Ravne! Sa svojom visinom od preko 270 metara najviša je piramida na svijetu. Ima pravilnu geometriju piramide sa tri očuvane strane: sjevernom, istočnom i zapadnom te je obložena pravougaonim blokovima. Prema Zavodima za materijale iz Bosne i Hercegovine (2006-2008) i Politecnico di Torino iz Italije (2009) blokovi su izrađeni od najkvalitetnijeg betonskog materijala superiornog u odnosu na moderne betone. Ogromna mreža podzemnih tunela, raskrsnica, komora i akumulacija vode se nalazi ispod Bosanske doline piramida. Otkriće labirinta predvidio je otkrivač bosanskih piramida dr.sci. Semir Osmanagić u svojoj knjizi u oktobru 2005. Kažu da piramida ima ENERGETSKU MOĆ koju velika većina turista osjeti, a to je potvrdio i najbolji tenisač u povijesti NOVAK ĐOKOVIĆ koji svake godine odlazi u obilazak tunela ispod piramide.

U četverosatnoj turi posjetiti ćemo Belvedere, podzemni labirint Ravne i sjeverne arheološke lokacije Bosanske piramide Sunca. Belvedere je lokacija sa koje se pruža najbolji pogled iz daljine na Bosansku piramidu Sunca. Vodič će vam predstaviti projekt i istraživanje.

Nakon uvoda, naša sljedeća lokacija je podzemni labirint Ravne. Neposredno ispod doline piramida u Bosni i Hercegovini, nalazi se prahistorijski podzemni labirint s 1,7 km prolaza. Kreniti ćemo u vođenu turu kroz labirint Ravne i proći kroz osvijetljene tunele kako bismo otkrili njihove ljekovite moći. Vjeruje se da visoka koncentracija jona čisti vaše tijelo, a vi možete provesti dodatno vrijeme u “sobi za liječenje” unutar tunela i pored megakeramičkog bloka K-2 – posebno energetsko potentno mjesto idealno je za meditaciju i liječenje.

Najzanimljivija lokacija ove posjete je Bosanska piramida Sunca. To je najveća i najstarija piramida na svijetu. Posjetit ćete sjevernu stranu gdje su sintetički (geopolimerni) betonski blokovi otkriveni pod slojevima tla i vegetacije.

Napomene: 

  • sve lokacije su dostupne za vozila i invalidska kolica
  • posjeta Bosanskoj piramidi Sunca uključuje 15-minutno penjanje stepenicama od podnožja piramide
  • temperatura unutar tunela Ravne je 12°C, zato ne zaboravite ponijeti jaknu

Nakon obilaska, slobodno vrijeme za samostalno istraživanje piramide te ručak. Okupljanje grupe u dogovoreno vrijeme te odlazak prema hotelu. Slobodna večer za wellness i izlazak u mnogobrojne kafiće. Noćenje.

 

4. DAN | Subota, 20.11. – SARAJEVO / MOSTAR / BLAGAJ / MEĐIMURJE

Jutarnji doručak. Slobodno vrijeme za posjet bazenu, pakiranje i kasni CHECK OUT oko 11:00 sati. Slijedi posjet MOSTARU, gradu smještenom na obalama rijeke Neretve – kulturno koji je gospodarsko središte Hercegovine. Po dolasku u grad odlazak u razgled staroga grada u pratnji vodiča: Bulevar – Sinagoga – Kriva ćuprija – mali most (prototip Starog mosta) – Tabačica džamija – Hamam – Stari Most – Kujundžiluk – Koski mehmed pašina džamija – Turska kuća – Karadžozbegova džamija. Nakon razgleda slobodno vrijeme za osobne programe, šetnju, fotografiranje, te predlažemo odlazak u jednu od poznatih ćevabdžinica na ćevapčiće u somunu s kajmakom, pitu zeljanicu i kiselo mlijeko. Mogućnost odlaska na FAKULTATIVNI IZLET u obližnji BLAGAJ gdje ćemo svjedočiti ČUDU PRIRODE i pogledati VRELO BUNE koje je jedno od najposjećenijih turističkih atrakcija u Bosni i Hercegovini. Okupljanje grupe u dogovoreno vrijeme te odlazak prema Međimurju oko 19:00 sati. Dolazak u jutarnjim satima. CIJELA NEDJELJA ostaje za ODMOR!

        (Photography: Pixabay.com/neshom)


PRIJAVE I REZERVACIJE:

Telefon: +385 | 98 131 2364

E-mail: info@potepuh.hr


PLAĆANJE:

Putovanje mora biti plaćeno u cijelosti (100 %) najkasnije 7 dana prije putovanja. Uplate se mogu izvršiti virmanski ili internet bankarstvom.

Službena valuta BiH je Konvertibilna marka. (1 KM ~ 4 KN)

Putovanje će biti održano u skladu s preporukama HZJZ!

Minimalni broj putnika potreban za organizaciju izleta: 40 osoba.

Ukoliko nema minimalnog broja putnika za organizaciju izleta, putnik će o tome biti obaviješten usmeno ili pismeno 7 dana prije putovanja.

Sukladno preporukama HZJZ, molimo Vas da na izlet ponesete maske te da ih nosite na licu za vrijeme vožnje. Na ulazu u autobus, potrebno je dezinficirati ruke. Agencija će osigurati potrebne dezinficijense za ruke.

Molimo da prije uplate aranžmana pročitate Ugovor i Opće uvjete  turističke agencije Potepuh navedene na službenim stranicama. Uplatom na račun AGENCIJE, pristali ste na uvjete objavljenim na službenim stranicama Potepuh.hr.

Za ovo putovanje potrebna je važeća osobna iskaznica!


Zahvaljujemo Vam na Vašem povjerenju i želimo Vam sretan put! ☺️