This tour has expired
Garantirani polazak!

Slavonija: 55. Vinkovačke jeseni

Datum:
dana 19.09. 2020.
Prijevoz:
POLAZAK: Prelog, Čakovec, Koprivnica
Tour Type:
Manifestacija
Grupa:
8 putnika
Trajanje:
1 dan

200.00 Kn 170.00 Kn

Prepoznata TOP manifestacija znana nadaleko, koja svojim bogatim programom okuplja sve zaljubljenike u pjesme i plesove Slavonije, Baranje i Srijema – „Vinkovačke jeseni“. Iz godine u godinu postaju vrijeme odličnih izložbi i koncerata, gospodarskoga sajma, sajma rukotvorina, ali prije svega: dobre zabave.

Probati ćemo domaće rakije, slušati bećarce i tamburice na sokaku, razgledati vinski grad, isprobati kulen i uživati u folklornim družinama iz cijele Europe.

RASPRODANO!

 

Datumi putovanja:

#1 | Subota – 19.09. 2020.

#2 | Nedjelja – 20.09. 2020.

 

 

 

 

Discount:

Nema na zalihi

Special offer

Opis

PLAN PUTOVANJA

Manifestacija znana nadaleko, koja svojim bogatim programom okuplja sve zaljubljenike u pjesme i plesove Slavonije, Baranje i Srijema – „Vinkovačke jeseni“. Iz godine u godinu postaju vrijeme odličnih izložbi i koncerata, gospodarskoga sajma, sajma rukotvorina, ali prije svega: dobre zabave.

Bilo da je riječ o tamburaškim koncertima ili koncertima zabavne glazbe, deset dana u gradu izmjenjuju se različiti sadržaji u kojima i najizbirljiviji mogu naći nešto za sebe. Puls grada ubrzava se nakon ljetne stanke i svi kafići, klubovi i restorani oblače najljepše ruho kako bi pokazali bogato nasljeđe kojim se ponose.

Započela je u inat (pa i svojevrsna himna „Jeseni“ je pjesma „Inati se Slavonijo“) zatiračima običaja Slavonije, Baranje i Srijema i prerasla u manifestaciju poznatu u Hrvatskoj i šire te proslavila 50. rođendan.

Uz folklorne večeri, Smotru folklora i ostala već navedena događanja, vrhunac predstavlja Svečani mimohod svih sudionika u nedjeljno jutro nakon kojega svi gosti, kao i sudionici, plešu najveće kolo!

 

PAKET UKLJUČUJE:

● Prijevoz turističkim kombijem visoke klase na relaciji Čakovec – Vinkovci – Čakovec
● Slobodno vrijeme u Vinkovcima
● Slavonska rakijica kao piće dobrodošlice
● Osiguranje odgovornosti organizatora paket aranžmana
● Organizaciju i realizaciju putovanja

 

FIRST MINUTE CIJENA: 170,00 kuna

Djeca do 15 godina: 150,00 kuna

 

Cijena ne uključuje: osobne troškove hrane i pića, putno osiguranje

___________________________________________________

Polazak:

● ČAKOVEC – 08:00 (Dvorana GOC-a, parking)
● MALA SUBOTICA – 08:15 (Božo Pub)
● PRELOG – 08:30 (Dg Sport)
● KOPRIVNICA – 09:15 (KTC zaobilaznica)

 

PLAN PUTA: 

Subota – PRELOG / VINKOVCI

Jutarnji polazak iz Čakovca te nastavak puta prema Prelogu i Koprivnici. Vožnja cestom u pravcu VINKOVCI uz kraća zaustavljanja radi odmora. Po dolasku, slobodno vrijeme za cjelodnevne aktivnosti na SOKAKU. Sokak zauzima središnje mjesto u slavonskoj povijesti. Sokaci, odnosno seoske ulice, bili su mjesto glavnih događanja slavonskog sela. U vrijeme kada nije bilo interneta i društvenih mreža, a televizor se gledao u Vatrogasnom domu, sokak je bio središnje mjesto događanja. U najstarijem gradu u Europi provesti ćemo 9 sati. Folklorne družine, nastupi izvođača, lunapark za djecu, izložbe, vinski sajam, domaće rakije, slušati ćemo bećarce i tamburice… nema čega nema na ovoj manifestaciji te svakako vrijedi izdvojiti vrijeme za pogledati ovaj jedinstveni događaj.  Povratak prema Međimurju oko 21:00 sati.

***************************************************************************

Prijave i informacije:

Telefon: 098 / 131 / 2364

E-mail: info@potepuh.hr

_______________________________________________________

PLAĆANJE:

Putovanje mora biti plaćeno u cijelosti (100 %) najkasnije 3 dana prije putovanja. Uplate se mogu izvršiti virmanski ili internet bankarstvom.

Minimalni broj putnika potreban za organizaciju izleta: 8 osoba.

Putovanje će biti održano u skladu s preporukama HZJZ!

Ukoliko nema minimalnog broja putnika za organizaciju izleta, putnik će o tome biti obaviješten usmeno ili pismeno 5 dana prije putovanja.

Molimo da prije uplate aranžmana pročitate Ugovor i Opće uvjete  turističke agencije Potepuh navedene na službenim stranicama. Uplatom na račun AGENCIJE, pristali ste na uvjete objavljenim na službenim stranicama Potepuh.hr.