This tour has expired
Garantirani polazak!

Studentsko PARTY putovanje

Datum:
od 12.10. do 13.10.
Prijevoz:
Autobus
Grupa:
58 osoba
Trajanje:
2 dana

295.00 Kn

Budimpešta je grad koji nikada ne spava, prijestolnica zabave i noćnog života u ovom dijelu Europe. Najbržih 58 studenata bit će dio velike party ekipe koja će napraviti dar-mar sa subote na nedjelju 12/13 listopada.

Discount:
Polazak:

Special offer

Opis

PLAN PUTOVANJA

Potepuh organizira PRVO STUDENTSKO PARTY PUTOVANJE iz Čakovca u legendarnu Budimpeštu za sve studente Međimurskog veleučilišta i Učiteljskog fakulteta te ostalih. Cilj je stvarati uspomene sa svojom ekipom te upoznati novu s kojima će studentski dani postati nezaboravni. Strana, domaća i balkan mjuza u autobusu uz piće dobrodošlice, hladne pivice, veselo društvo, organizirani razgled grada i zajedničko večernje opuštanje na pre-partyju te odlazak u jedan od najvećih noćnih klubova u Budimpešti koja je poznata kao jedna od najboljih mjesta na svijetu za partyjanje.

 

PAKET UKLJUČUJE:

● Prijevoz autobusom visoke turističke klase (TV, video, klima) na relaciji Čakovec – Budimpešta – Čakovec
● Piće dobrodošlice,
● Party time uz probranu glazbu
● Razgled dvojnog dijela grada Budima i Pešte
● Jedno noćenje u hostelu (4/14 krevetne sobe)
● Nagradni shootovi
● Jedno piće u autobusu
● Druženje uz zabavne igre
● Organizirani odlazak u noćni klub (moguće i Pub Crawl)
● Licencirani turistički pratitelj
● Organizacija puta

 

FIRST MINUTE CIJENA: 295,00 kuna

 

Cijena ne uključuje: javni prijevoz, osobne troškove hrane i pića, dodatno zdravstveno i putno osiguranje, obavezna boravišna pristojba (1,90 )

 

FAKULTATIVE:

  1. doručak po želji (5 )
  2. fantastična vožnja brodom noćnog razgleda Budimpešte (12 )

 

Polazak:
● ČAKOVEC – 06:00 sati (Hotel Park)

 

Subota: Polazak iz Čakovca u 6:00 sati. Jutarnje razbuđivanje uz piće dobrodošlice. Slijedi party vožnja kroz Mađarsku uz povremena zaustavljanja. Po dolasku u Budimpeštu napraviti ćemo panoramski razgled Peštanske strane grada. Zaustavljamo se na CITADELLI (Gellert brdo), odakle se pruža najljepši mogući pogled na sve dijelove Budimpešte. Nastavak razgledavanja BUDIMA – odlazak do RIBARSKE UTVRDE, MATIJAŠEVE CRKVE I PREKRASNE KRALJEVSKE PALAČE. Zatim ćemo se provozati autobusom preko ELIZABETINOG MOSTA sve do TRGA HEROJA, pored kojeg se nalazi GRADSKI PARK s neobičnim dvorcem VAJDAHUNYAD. Nastavak vožnje ulicom poznatom po brojnim ambasadama i shopping markama – ANDRASSY ulicom te povratak u centar grada – smještaj u hostel. Navečer predlažemo zajednički odlazak na bajkovitu vožnju brodom po Dunavu, a zatim organizirani zajednički pre-party u hostelu te izlazak u jedan od mnogoborojnih budimpeštanskih klubova. Predlažemo Pub Crawl sistem, od kafića do kafića dok ne stignemo do CLUBA INSTANT koji radi svaki dan do 06:00 sati ujutro. Noćenje

 

Nedjelja: Doručak. Klink se klinom izbija, jutarnje piće dobrodošlice. Odlazak autobusom na kratki panoramski razgled grada; PARLAMENT i BAZILIKA SV. STJEPANA. Nastavak razgleda s turističkim pratiteljem do najpoznatije ulice, VACI ULICE koja je prepuna kafića, restorana, modnih trgovina te slijedi slobodno popodne za vlastite programe. Sastanak grupe u 17:00 sati. Dolazak u Čakovec oko 21 sati.

 

***************************************************************************.

Prijave i informacije:

Telefon: 098-131-2364

E-mail: info@potepuh.hr

_______________________________________________________

PLAĆANJE:

Izlet mora biti plaćen u cijelosti (100 %) najkasnije 5 dana prije putovanja. Uplate se mogu izvršiti kreditnim i debitnim karticama, virmanski ili internet bankarstvom.

Obvezna doplata boravišna pristojba 1,90 eura u hostelu na licu mjesta.

Minimalni broj putnika potreban za organizaciju izleta: 45 osoba.

Ukoliko nema minimalnog broja putnika za organizaciju izleta, putnik će o tome biti obaviješten usmeno ili pismeno 5 dana prije putovanja.

Molimo da prije uplate aranžmana pročitate Ugovor i Opće uvjete  turističke agencije Potepuh navedene na službenim stranicama.

Za ovo putovanje potrebna je važeća osobna iskaznica!