This tour has expired
Garantirani polazak!

USKRS: PRODUŽENI WELLNESS VIKEND U OPATIJI – 3 DANA 💦😍

Datum:
dana 03.04. - 05.04.
Prijevoz:
POLAZAK: Čakovec, Varaždin, Zagreb
Tour Type:
Wellness vikend
Grupa:
8 putnika
Trajanje:
3 dana

1,290.00 Kn 1,200.00 Kn

🎀  PRODUŽENI USKRŠNJI VIKEND 🎀
****WELLNESS VIKEND U OPATIJI****
 
Odmorite se u produženom vikendu sa stilom uz samo more! Uz poklon iznenađenja i gratis izlet, uživajte u Opatiji puna tri dana s dva noćenja u hotelu Domino s 4 zvjezdice. Prvi hrvatski turistički grad s prekrasnim znamenitostima, zelenim parkovima i najčišćim zrakom u Europi. Bazen, sauna i teretana su zagarantirani!
 
Datum: 03. – 05. travnja, 2021.
Cijena: 1200,00 kuna
Cijena nakon 01.04.: 1290,00 kn
Discount:
Polazak:

Special offer

Opis

PAKET UKLJUČUJE:

● Prijevoz turističkim kombijem visoke klase na relaciji Prelog – Opatija – Rijeka – Prelog | 8 putnika
● Superior dvokrevetne sobe
● Tri dana i dva noćenja u hotelu Domino s 4*
● Polupansion – bogatu večeru i buffet doručak
● Wellness u hotelu (unutarnji bazen, teretana, sauna)
● Boravišnu pristojbu
● Piće dobrodošlice i bocu vina
● Licenciranog turističkog pratitelja
● Osiguranje odgovornosti organizatora paket aranžmana
● Organizaciju i realizaciju putovanja

 

VRIJEDNOST VIŠE:

  • Uključeni izlet na Veprinac koji se nalazi na obroncima Učke te pruža prekrasan pogled na cijeli Kvarnerski zaljev.
  • Uključeni izlet u Rijeku na povratku, u ponedjeljak.

 

FIRST MINUTE CIJENA: 1200,00 kuna

 
Cijena ne uključuje: osobne troškove hrane i pića, paket putnog osiguranja (osiguranje od otkaza, osiguranje prtljage te dopunsko zdravstveno osiguranje)

Polazak:

● PRELOG – 09:00 (DG Sport)
● MALA SUBOTICA – 09:15 (Božo Pub)
● ČAKOVEC – 09:30 (Dvorana GOC-a, parking)
● VARAŽDIN – 09:45 (Spar)
● ZAGREB – 10:30 (Buzin, parking)

 

PLAN PUTA: 

1. dan | Subota, 03.04.  – PRELOG / OPATIJA

Polazak u 09:00 sati iz Preloga te nastavak puta prema Zagrebu. Vožnja udobnim turističkim kombijem do Opatije uz dobro društvo. Putem ćemo se zagrijati uz piće dobrodošlice. Dolazak u hotel oko 14:00 sati sati te slijedi slobodno vrijeme za uživanje u jedinstvenoj Opatiji za koju kažu da ima najčišći zrak u Europi. Mogućnost korištenja wellnessa, šetnja po gradu ili druženje u hotelskoj sobi. Večera. Party. Noćenje

 

2. dan | Nedjelja, 04.04. – OPATIJA / VEPRINAC

Jutarnji buffet doručak. Slobodno vrijeme za šetnju po gradu. Popodnevni odlazak na izlet iznenađenja, tko želi, u prekrasni Veprinac s kojeg ćete imati spektakularni pogled na cijeli Kvarner. Veprinac je lokacija koju morate obići. Za one avanturističnog duha, do Veprinca možete doći slikovitom planinarskom stazom direktno iz Opatije. Ovo pitoreskno mjesto bogate baštine na svakom koraku otkriva značajne kulturno-povijesne spomenike. Prvi od njih je crkva sv. Marka i njezin upečatljivi zvonik. Na putu za Učku naići ćete na drevnu kapelu sv. Ane, koja je iznutra oslikana crtežima koji datiraju još iz 15. stoljeća. U Veprincu se nalazi i zanimljiva Etno zbirka u kojoj je izloženo dvjestotinjak dobro očuvanih predmeta koji prikazuju nekadašnji način života.

Dolazak natrag u hotel. Slobodno vrijeme za vlastite aktivnosti. Večera. Noćenje.

 

3. dan | Ponedjeljak, 05.04. – OPATIJA / RIJEKA / PRELOG

Jutarnji buffet doručak. Kasni checkout oko 11:00 sati. Slobodno vrijeme za kratku šetnju i kupnju suvenira. Odlazak do Riječke džamije i islamističkog centra kojeg proglašavaju najljepšim u Europi. Nastavak puta prema centru Rijeke. Slobodno vrijeme za razgled centra te za ručak. Okupljanje grupe u dogovoreno vrijeme i polazak prema Međimurju. Dolazak na mjesto ukrcaja u pristojnim večernjim satima.


PRIJAVE I INFORMACIJE: 

Telefon: 098 / 131 / 2364

E-mail: info@potepuh.hr

_______________________________________________________

PLAĆANJE:

Putovanje mora biti plaćeno u cijelosti (100 %) najkasnije 5 dana prije putovanja. Uplate se mogu izvršiti virmanski ili internet bankarstvom.

Minimalni broj putnika potreban za organizaciju izleta: 8 osoba.

Ukoliko nema minimalnog broja putnika za organizaciju izleta, putnik će o tome biti obaviješten usmeno ili pismeno 3 dana prije putovanja.

Sukladno preporukama HZJZ, molimo Vas da na izlet ponesete maske te da ih nosite na licu za vrijeme vožnje. Na ulazu u turistički kombi, potrebno je dezinficirati ruke. Agencija će osigurati potrebne dezinficijense za ruke.

Molimo da prije uplate aranžmana pročitate Ugovor i Opće uvjete  turističke agencije Potepuh navedene na službenim stranicama. Uplatom na račun AGENCIJE, pristali ste na uvjete objavljenim na službenim stranicama Potepuh.hr.