Garantirani polazak!

VELIKA PLANINA – Slovenija

Datum:
dana 26. 10. 2019.
Prijevoz:
Autobus
Tour Type:
Planinarstvo
Grupa:
49 osoba
Trajanje:
1 dan

190.00 kn 150.00 kn

Velika planina jedna je od najvećih netaknutnih čarolija u Europi. Prirodno savršena zelena boja usklađena je s okolišem koji pruža nevjerojatni pogled. Ovo je fantastično mjesto za sve planinare i avanturiste koji žele vidjeti i doživjeti nešto sasvim drugačije!

Discount:
Polazak:

Special offer

Opis

PLAN PUTOVANJA

Subota: 

  • Polazak u 5:00 sati ispred DG SPORTA (Prelog) i odlazak do Male Subotice i Čakovca u kojem skupljamo ekipu u 5:30 ispred HOTELA PARK te slijedi odlazak prema susjednoj državi SLOVENIJI. Prolazimo kroz Ptuj, Slovensku Bistricu i Celje sve do podnožja Logarske doline odakle se pruža nevjerojatan pogled na prirodu. Slobodno vrijeme nešto više od sat vremena za obilazak slapova, fotkanje i kratki piknik u savršenom zelenilu.
  • Nastavak vožnje do podnožja Velike planine odakle slijedi vožnja gondolom na 1500 metara nadmorske visine. Kratki predah i potom vožnja sjedežnicom Šimnovec do vrha planine. Uživanje u prekrasnom panoramskom pogledu na Kamnik, Domžale, Ljubljanu i Krvavec. Šetamo s lokalnim vodičem po autohtonom pastirskom naselju i uživamo u slobodnom vremenu za fotografiranje i kušanje specijaliteta kao što su skutni štrukli i žganci s kiselim mlijekom. Posjet kapelici Majke Božje Snježne, Preskarjevom muzeju, parlamenta i špilje Vetrnice.
  • Povratak u dolinu u poslijepodnevnim satima. AKO STIGNEMO: Odlazak autobusom do Eco resorta u kojem se mogu vidjeti prekrasni Glamping kamp te domaće životinje u prirodi. Dolazak u Međimurje u večernjim satima.

PAKET UKLJUČUJE:

● Prijevoz autobusom visoke turističke klase (TV, video, klima) na relaciji Međimurje – Velika planina – Međimurje
● Piće dobrodošlice
● Posjet Logarskoj dolini
● Licencirani turistički pratitelj
● Jamčevno osiguranje
● Organizacija puta

 

FIRST MINUTE CIJENA: 150,00 kuna

 

OBAVEZNA DOPLATA:
● 25 eura (povratna vožnja gondolom i sjedežnicom te razgled pastirskog naselja s lokalnim vodičem)

 

Polazak:

● PRELOG – 05:00 (Dg Sport)
● MALA SUBOTICA 05:15 (Božo Pub)
● ČAKOVEC – 05:30 (Hotel Park)

 

***************************************************************************.

Prijave i informacije:

Telefon: 098-131-2364

E-mail: info@potepuh.hr

_______________________________________________________

PLAĆANJE:

Izlet mora biti plaćen u cijelosti (100 %) najkasnije 5 dana prije putovanja. Uplate se mogu izvršiti kreditnim i debitnim karticama, virmanski ili internet bankarstvom.

Minimalni broj putnika potreban za organizaciju izleta: 49 osoba.

Ukoliko nema minimalnog broja putnika za organizaciju izleta, putnik će o tome biti obaviješten usmeno ili pismeno 5 dana prije putovanja.

Molimo da prije uplate aranžmana pročitate Ugovor i Opće uvjete  turističke agencije Potepuh navedene na službenim stranicama.

Za ovo putovanje potrebna je važeća osobna iskaznica!

Potrebno je uzeti zimsku odjeću jer odlazimo na 1500m nadmorske visine gdje temperature znaju biti oko nule.