This tour has expired
Garantirani polazak!

Nezaboravni vikend ljubavi u Etno Garden – Plitvice 💖

Datum:
dana 13.02. - 14.02.
Prijevoz:
POLAZAK: Čakovec, Varaždin, Zagreb
Tour Type:
Romantičan izlet u prirodu
Grupa:
8 putnika
Trajanje:
2 dana

790.00 Kn

💖🌹 ROMANTIČNI VIKEND – VALENTINOVO 🌹💖
-Bijeg od stvarnosti u netaknutnoj prirodi Plitvičkih jezera-
 

Samo 300-ak metara od prekrasnih Plitvičkih jezera smjestio se Etno Garden Plitvice Lakes. Jedinstveni resort s četiri zvjezdice smješten je u srcu Nacionalnog parka Plitvička jezera, u malenom selu zvanom Plitvica selo, udaljenom svega 400 metara od najvećeg jezera Kozjak. Etno Garden resort je oaza mira koja nudi savršeni spoj uživanja, odmora i zabave.


Romantični vikend ljubavi = 790 kn | Datum: 13.02. / 14.02.

Mjesta: 8


Discount:
Polazak:

Special offer

Opis

SAŽETAK:

Etno Garden Plitvice Lakes jedinstveni je resort smješten u srcu Nacionalnog parka Plitvička jezera, u malenom selu zvanom Plitvica selo, udaljenom svega 400 metara od najvećeg jezera Kozjak. Etno Garden resort je oaza mira koja nudi savršeni spoj uživanja, odmora i zabave. Resort je mjesto s dugom tradicijom. Tamo se živi i radi u skladu s prirodom i starim hrvatskim običajima.

 

Neovisno o godišnjem dobu, njihov vrt je pravo mjesto za igru, slučajna druženja ili prepričavanje starih sjećanja. Omogućite sebi i svojim voljenima da provedu vikend daleko od gradske buke i užurbanosti. Postoji li išta slađe od zrele crvene jabuke koju samo treba ubrati sa stabla? Također, ukoliko želite, možete i provjeriti kako se radi domaći pekmez i džem po tradicionalnoj recepturi.
Dopustite nam da vas upoznamo s mjestom gdje je priroda netaknuta i sačuvana, koje se već desetljećima odupire modernizaciji koju nameće suvremen svijet, mjestom čiju ljepotu riječi ne mogu objasniti.
 

PAKET UKLJUČUJE:

 • Prijevoz turističkim kombijem visoke turističke klase (jastuci, udobnost, klima) na relaciji Prelog – Plitvička jezera – Prelog
 • Dva puna dana te jedno noćenje u dvokrevetnim Luxury sobama, u Etno Gardenu – Plitvice s 4 ****
 • Polupansion, bogata večera i tradicionalni buffet doručak
 • Posjet najljepšem malom selu na svijetu “Rastokama
 • Nezaboravni romantični odmor usred netaknute prirode
 • Mogućnost korištenja saune po dogovoru
 • Bocu vina u sobi
 • Piće dobrodošlice
 • Licenciranog turističkog pratitelja
 • Osiguranje odgovornosti organizatora paket aranžmana
 • Organizaciju i realizaciju putovanja

 

FIRST MINUTE CIJENA: 790,00 kuna

 
Cijena ne uključuje: osobne troškove hrane i pića, paket putnog osiguranja (osiguranje od otkaza, osiguranje prtljage te dopunsko zdravstveno osiguranje), ulaznicu za Plitvička jezera (80,00 kn)

Polazak:

● DONJA DUBRAVA – 06:45 (INA)
● PRELOG – 07:00 (DG Sport)
● MALA SUBOTICA – 07:15 (Božo Pub)
● ČAKOVEC – 07:30 (Dvorana GOC-a, parking)
● VARAŽDIN – 07:45 (Spar)
● ZAGREB – 08:45 (Buzin, parking)

 

PLAN PUTA: 

Subota, 13.02. – PRELOG / PLITVICE

Polazak u 7:00 sati iz Preloga te nastavak puta prema Čakovcu. Vožnja ugodnim turističkim kombijem do Plitvičkih jezera. Prva postaja je u Slunju, tj. u “najljepšem malom selu na svijetu” Rastokama u kojem slijedi šetnja kroz veličanstvenu prirodu od nekakvih sat vremena. Dolazak na ETNO GARDEN “PLITVICE” oko 13:00 sati. Smještaj u dvokrevetne sobe i slobodno vrijeme za istraživanje netaknute prirode i slapova Plitvica. Mogućnost odlaska u saunu i uživanje u sobi uz bocu vinu. Degustacija vina uz doplatu po želji. Slijedi večera po odabranom menuu. Šetnja ispod zvijezda sa voljenom osobom. Noćenje.

 

Nedjelja, 14.02. – PLITVICE / PLITVIČKA JEZERA / PRELOG

Buđenje. Bogati buffet doručak po tradicionalnoj recepturi. Kasni check out. Odlazak na PLITVIČKA JEZERA. Plitvička jezera najstariji su i najveći nacionalni park Republike Hrvatske. Svojom iznimnom prirodnom ljepotom ovo je područje oduvijek privlačilo zaljubljenike u prirodu, pa je već 8. travnja 1949. godine proglašeno prvim nacionalnim parkom u Hrvatskoj. Proces osedravanja, kojim se formiraju sedrene barijere i stvaraju jezera, predstavlja jedinstvenu univerzalnu vrijednost zbog koje su Plitvička jezera dobila međunarodno priznanje 26. listopada 1979. godine, upisom na UNESCO-ov Popis svjetske baštine.

 

Slijedi obilazak s voditeljem putovanja ili u slobodnom aranžmanu. Razgledavanje je kružno i obuhvaća šetnju kroz vapnenački kanjon “Donjih jezera”, vožnju elektrobrodom po najvećem plitvičkom jezeru – jezeru “Kozjak”, vožnju panoramskim vlakom, te šetnju povrh istočne strane kanjona sve do polazne točke na “Ulazu 1”. U okviru programa vidjet ćete impresivni “Veliki slap” i “Sastavke”, predivna modroplava jezera “Novakovića brod”, “Kaluđerovac”, “Gavanovac” i “Milanovac”, te prostranstvo jezera “Kozjak”. Slobodno vrijeme za fotografiranje i uživanje u najljepšim jezerima Europe. Okupljanje grupe u dogovorenom vremenu te polazak prema Međimurju. Pauza na putu za ručak. Dolazak na mjesto polaska u večernjim satima.


PRIJAVE I INFORMACIJE: 

Telefon: 098 / 131 / 2364

E-mail: info@potepuh.hr

_______________________________________________________

PLAĆANJE:

Putovanje mora biti plaćeno u cijelosti (100 %) najkasnije 2 dana prije putovanja. Uplate se mogu izvršiti virmanski ili internet bankarstvom.

Minimalni broj putnika potreban za organizaciju izleta: 8 osoba.

Ukoliko nema minimalnog broja putnika za organizaciju izleta, putnik će o tome biti obaviješten usmeno ili pismeno 3 dana prije putovanja.

Sukladno preporukama HZJZ, molimo Vas da na izlet ponesete maske te da ih nosite na licu za vrijeme vožnje. Na ulazu u autobus, potrebno je dezinficirati ruke. Agencija će osigurati potrebne dezinficijense za ruke.

Molimo da prije uplate aranžmana pročitate Ugovor i Opće uvjete  turističke agencije Potepuh navedene na službenim stranicama. Uplatom na račun AGENCIJE, pristali ste na uvjete objavljenim na službenim stranicama Potepuh.hr.

Agencija ne može utjecati na vremenske prilike i neprilike.