This tour has expired
Garantirani polazak!

Vukovar: Kolona sjećanja i posjet Vukovarskom vodotornju 🇭🇷

Datum:
dana 18 11. 2020.
Prijevoz:
POLAZAK: Prelog, Čakovec, Varaždin
Tour Type:
Memorijalno putovanje
Grupa:
40 putnika
Trajanje:
1 dan

250.00 Kn

🇭🇷🎚 VUKOVAR & VUKOVARSKI VODOTORANJ – Grad Heroj i simbol nepokorene Hrvatske 🎚🇭🇷
 
Odajemo počast Hrvatskim braniteljima i žrtvama koji su dali svoj život za Domovinu! Posjetiti ćemo po prvi puta obnovljeni VUKOVARSKI VODOTORANJ koji je simbol zajedništva svih HRVATA te sudjelovati u KOLONI SJEĆANJA!
Datum: 18.11.2020. | srijeda – neradni dan, Dan sjećanja na žrtve Domovinskog rata i Dan sjećanja na žrtvu Vukovara i Škabrnje
 

 

Discount:
Polazak:

Special offer

Opis

OPĆENITO

Vukovarski vodotoranj, titulu simbola hrvatskog zajedništva opravdao je kroz Domovinski rat, pretrpjevši više od 600 izravnih pogodaka od strane agresora, imitirajući prkos, duh i hrabro hrvatsko srce svih hrvatskih branitelja i braniteljica, koji su odolijevali napadima tada jedne od vodećih svjetskih vojnih sila i agresorskih paravojnih postrojbi, i to ne samo u Vukovaru već diljem Republike Hrvatske, za čiju su se neovisnost i slobodu na kraju izborili. (Photo: grad Vukovar)

 

PAKET UKLJUČUJE:

● Prijevoz autobusom visoke turističke klase (TV, video, klima) na relaciji Prelog – Vukovar – Prelog
● Posjet Vukovarskom vodotornju (uključena ulaznica)
● Sudjelovanje u Koloni sjećanja
● Razgled prema programu s Voditeljem putovanja
● Osiguranje odgovornosti organizatora paket aranžmana
● Organizaciju i realizaciju putovanja

 

FIRST MINUTE CIJENA: 250,00 kuna

Cijena ne uključuje: osobne troškove hrane i pića, putno osiguranje (osiguranje od otkaza putovanja)

_______________________________________

Mjesta su ograničena na 40 putnika !

U slučaju otkaza putovanja od strane agencije, momentalni povrat novca ‼️
 

Polazak:

● PRELOG – 04:00 (Dg Sport)
● MALA SUBOTICA 04:15 (Božo Pub)
● ČAKOVEC – 04:30 (Dvorana GOC-a, parking)
● VARAŽDIN – 04:45 (Špar)

 

PLAN PUTA

Srijeda:

  • Srijeda – Državni blagdan i neradni dan. Polazak autobusom iz Preloga u 04:00 sati. Nastavljamo do Male Subotice i Čakovca gdje skupljamo ostatak putnika te slijedi ugodna vožnja kroz Slavonske ravnice uz povremeno zaustavljanje za odmor. Dolazak oko 10:00h  u Vukovar te slijedi razgledavanje VUKOVARSKOG VODOTORNJA kojeg je obnovilo više od 7000 donatora iz Hrvatske i dijaspore. Razgled Memorijalne sobe, multimedijalnog sadržaja te uspon na Vidikovac odakle se pruža pogled na cijeli Vukovar. Potom nastavljamo prema centru okupljanja KOLONE SJEĆANJA gdje je prošle godine bilo oko 70.000 ljudi. Vidjeti ćemo kako će se situacija odvijati uslijed epidemioloških mjera. Šetnja nekoliko kilometara do groblja. Nakon okupljanja na groblju gdje ćemo se pokloniti HRVATSKIM BRANITELJIMA I ŽRTVAMA, slijedi odlazak do parkirališta gdje nas čeka autobus. Slobodno vrijeme za ručak. Okupljanje grupe u dogovoreno vrijeme, te polazak prema Međimurju. Dolazak na mjesto polaska predviđen je u pristojnim večernjim satima.

 

***************************************************************************.

PRIJAVE I INFORMACIJE:

Telefon: 098-131-2364

E-mail: info@potepuh.hr

_______________________________________________________

PLAĆANJE:

Putovanje mora biti plaćeno u cijelosti (100 %) najkasnije 5 dana prije putovanja. Uplate se mogu izvršiti virmanski ili internet bankarstvom.

Minimalni broj putnika potreban za organizaciju izleta: 40 osoba.

Sukladno preporukama HZJZ, molimo Vas da na izlet ponesete maske te da ih nosite na licu za vrijeme vožnje. Na ulazu u autobus, potrebno je dezinficirati ruke. Agencija će osigurati potrebne dezinficijense za ruke.

Ukoliko nema minimalnog broja putnika za organizaciju izleta, putnik će o tome biti obaviješten usmeno ili pismeno 3 dana prije putovanja.

Molimo da prije uplate aranžmana pročitate Ugovor i Opće uvjete  turističke agencije Potepuh navedene na službenim stranicama. Uplatom na račun AGENCIJE, pristali ste na uvjete objavljenim na službenim stranicama Potepuh.hr.