Kontaktirajte nas...
Spektakularni THOMPSON dolazi u Oporovec!

Spektakularni THOMPSON dolazi u Oporovec!

Like
168
0
Četvrtak, 13 lipanj 2019
DOGAĐAJI

Nakon spektakularnih nastupa diljem Hrvatske, turneja s Markom Perkovićem Thompsonom nastavlja se u Međimurju, točnije u Oporovcu.

Publika će tako na igralištu Galeba, 22. lipnja, pisati povijest s glazbenikom jer je to ujedno i njegov prvi i jedini nastup u Međimurskoj županiji ove godine. Nakon nezaboravnog koncerta u zagrebačkoj Areni pred 20 000 ljudi, Marko Perković Thompson na početku svoje ljetne turneje najavljuje kako će publika svjedočiti jedinstvenom glazbenoj priredbi koju sprema na posebnoj pozornici. Poznato je kako nam na svojim koncertima priredi veliki spektakl, a pogotovo kad je u pitanju produkcija, počevši od pozornice, rasvjete pa i zvuka zbog kojeg publika i nakon dvosatne svirke želi čuti još.
Pjesme sa svog posljednjeg albuma „Ora et labora“, koji je i najprodavaniji album u 2013. godini, samo su dio repertoara koji će izvesti, ali i neke od njegovih najvećih hitova kao što su „Lijepa li si“, „Moj dida i ja“, „Lipa Kaja“, „Geni kameni“, „Zaustavi se vjetre“ i mnoge druge. Zbog velikog interesa na njegovim posljednjim koncertima, sigurni smo kako će i ovoga puta veliki broj njegovih vjernih fanova s nestrpljenjem iščekivati početak koncerta u OPOROVCU.

Stoga osigurajte svoju ulaznicu na vrijeme putem sustava Eventim po cijeni od 80 kuna u pretprodaji te na dan koncerta 90 kuna. Ulaznice možete nabaviti i na sljedećim prodajnim mjestima:


Caffe bar Galeb – Oporovec
Caffe Bar Lido – Prelog
Gradska Kavana Lovac – Prelog
Caffe Bar Fontana – Donji Kraljevec
Caffe Bar Baza – Goričan
Caffe Bar Still – Donji Vidovec
Caffe Bar Stop – Donja Dubrava
Caffe bar Stefano – Koprivnica
Caffe bar Blic – Selnica Podravska
Caffe bar CityStar – Ludbreg
Caffe Bar Millenium – Čakovec
Caffe Bar Jama – Mursko Središće
Caffe Bar Bajzovi Dvori – Dekanovec
Caffe bar Božo Pub – Mala Subotica
Bistro Quattro – Trnovec Bartolovečki
Tuntu Presszó Sumarton, Mađarska
Caffe bar Mali Paris-Sveti Martin na Muri
Caffe bar River-Mursko Središće
Jack bar- Štrigova
Caffe bar Replay-Križevci
Valentino Caffe-Bjelovar
Gradska kavana Zelina-Sveti Ivan Zelina

Odgovori

v cy ydb dgdbbdb